Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

MIJN MEI GOALS


4 mei 2018


Mijn goals mei IKEA keukentje Frankrijk
<

Wat hebben we de maand april toch mooi afgesloten! Daarmee doel ik natuurlijk op ons wettelijke huwelijk. Nu is het toeleven naar een prachtig huwelijk in Frankrijk en ik kan niet wachten tot het zover is. Maar, er moet nog veel gebeuren en daar horen weer nieuwe goals bij! 

Lees ook:
MIJN APRIL GOALS

Smoothies

Even stonden de smoothies op een laag pitje vanwege mijn detoxkuur. Het wordt tijd om dit weer helemaal op te pakken. Het is gezond én lekker en neem het graag als ontbijt. Zeker nu het weer weer wat beter wordt, vind ik het heerlijk om een frisse en verse smoothie te maken. Dit is momenteel mijn favoriet:

Mijn goals mei smoothie

Op naar Frankrijk!

Nu het wettelijke huwelijk in Nederland alweer is geweest, is het weer tijd om naar Frankrijk te gaan. Afgelopen dinsdag liet ik al weten met de autovakantie checklist dat we veilig zijn aangekomen in de Provence. Hét plekje waar het allemaal gaat gebeuren in augustus! Wij zijn daar samen met mijn ouders en schoonouders om alvast te proeven van de sfeer en samen met de weddingplanner het draaiboek door te nemen. We willen eigenlijk alles dan afronden!

Mijn goals mei IKEA keukentje Frankrijk Mijn goals mei IKEA keukentje Frankrijk

Make-over van het IKEA keukentje

Jullie kennen vast wel dat ontzettend leuke keukentje van IKEA? Maxime heeft hem ook en ik wil hem graag met de verf van Rust-Oleum een echte MAMA to the max make-over geven! Ik vind het nu namelijk heel standaard en een beetje saai. Op Pinterest heb ik al heel wat voorbeeldjes verzameld. Zoiets moet het gaan worden:

Mijn goals mei IKEA keukentje

Mijn goals mei IKEA keukentje

Ik heb jullie al eerder verteld over de fijne verf van Rust-Oleum. Het voordeel van deze verf is dat het product dat je wilt pimpen geen voorbehandeling nodig heeft. Dus geen schuren, ontvetten en/of grondverf! Het is binnen een korte tijd ook nog eens droog en het dekt gelijk goed. Hier nog wat eerder gemaakte projectjes waar je het enorme verschil ziet:

Een nieuwe fiets

Ik heb echt een fantastische fiets en eigenlijk is er niks mis mee, maar ik wil me toch oriënteren op een nieuwe fiets. Dat is vooral omdat ik het eng vind om met twee kinderen op de fiets te fietsen. Daardoor stelde ik het ook steeds uit om Lilou mee te nemen.

mijn mei goals fiets

Ik heb me inmiddels helemaal gefocust op een elektrische bakfiets, het lijkt me echt ideaal. Maar ik heb echt nog geen idee welke. Hebben jullie tips? Dan zijn die heel erg welkom! Het lijkt me heerlijk om met zijn drietjes lekker op de fiets weg te kunnen!

Wat zijn jullie goals voor deze maand? Heb je je vorige goals ook behaald? Jullie kunnen mij trouwens volgen op Instastories als je benieuwd bent wat ik nu aan het doen ben in Frankrijk!

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

5 Reacties op “
MIJN MEI GOALS

 1. Ik heb een keiler elektrische bakfiets, met twee wielen voor.
  Ik ben er erg tevreden over.
  Werkt echt als vervanger van de auto.
  Alleen drempels in een bocht blijf ik spannend vinden. Dan stap ik even af.

 2. Leuk idee zeg dat ikea keukentje te pimpen, als het makkelijk gaat met die verf ga ik het ook eens proberen. Wij hebben sinds kort een elektrische baboe big E. Ik heb zelf ook 2 dochters (4 jaar) en (10 mnd) en wij maken er heel veel gebruik van! Ik durf ook niet goed met 2 kindjes op 1 fiets. Elektrisch is wel echt een aanrader hoor!!

 3. Lieve Marjon,

  Een bakfiets is écht aan te raden met twee kindjes. Onze kindjes (Soof nog steeds in de MaxiCosi) genieten zo van het vrije uitzicht. Wij hebben vorig jaar gekozen voor het redelijk onbekende merk Troy. Een zeer degelijke bakfiets van Turkse fabricage. Behalve dat ie prima van prijs was (€1699,- voor een elektrische met extra sterke accu) vond ik ‘m qua design ook mooier dan de meeste bakfietsen van bijv. Babboe of Bakfiets.nl. Hij is heel donkerbruin, bijna zwart met cognackleurig handvat en zadel. Heel chique vind ik ‘m. Ik ben er nog altijd heel blij mee. Misschien heb je er iets aan?!

 4. Misschien is een mama-fiets iets voor jou? Zelf heb ik een Batavus Mambo en die bevalt echt super. een kindje voorop en een achter! Ik fiets dagelijks met de kids en kan er niet meer zonder!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!