Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

MIJN MEI GOALS


4 mei 2018


Mijn goals mei IKEA keukentje Frankrijk
<

Wat hebben we de maand april toch mooi afgesloten! Daarmee doel ik natuurlijk op ons wettelijke huwelijk. Nu is het toeleven naar een prachtig huwelijk in Frankrijk en ik kan niet wachten tot het zover is. Maar, er moet nog veel gebeuren en daar horen weer nieuwe goals bij! 

Lees ook:
MIJN APRIL GOALS

Smoothies

Even stonden de smoothies op een laag pitje vanwege mijn detoxkuur. Het wordt tijd om dit weer helemaal op te pakken. Het is gezond én lekker en neem het graag als ontbijt. Zeker nu het weer weer wat beter wordt, vind ik het heerlijk om een frisse en verse smoothie te maken. Dit is momenteel mijn favoriet:

Mijn goals mei smoothie

Op naar Frankrijk!

Nu het wettelijke huwelijk in Nederland alweer is geweest, is het weer tijd om naar Frankrijk te gaan. Afgelopen dinsdag liet ik al weten met de autovakantie checklist dat we veilig zijn aangekomen in de Provence. Hét plekje waar het allemaal gaat gebeuren in augustus! Wij zijn daar samen met mijn ouders en schoonouders om alvast te proeven van de sfeer en samen met de weddingplanner het draaiboek door te nemen. We willen eigenlijk alles dan afronden!

Mijn goals mei IKEA keukentje Frankrijk Mijn goals mei IKEA keukentje Frankrijk

Make-over van het IKEA keukentje

Jullie kennen vast wel dat ontzettend leuke keukentje van IKEA? Maxime heeft hem ook en ik wil hem graag met de verf van Rust-Oleum een echte MAMA to the max make-over geven! Ik vind het nu namelijk heel standaard en een beetje saai. Op Pinterest heb ik al heel wat voorbeeldjes verzameld. Zoiets moet het gaan worden:

Mijn goals mei IKEA keukentje

Mijn goals mei IKEA keukentje

Ik heb jullie al eerder verteld over de fijne verf van Rust-Oleum. Het voordeel van deze verf is dat het product dat je wilt pimpen geen voorbehandeling nodig heeft. Dus geen schuren, ontvetten en/of grondverf! Het is binnen een korte tijd ook nog eens droog en het dekt gelijk goed. Hier nog wat eerder gemaakte projectjes waar je het enorme verschil ziet:

Een nieuwe fiets

Ik heb echt een fantastische fiets en eigenlijk is er niks mis mee, maar ik wil me toch oriënteren op een nieuwe fiets. Dat is vooral omdat ik het eng vind om met twee kinderen op de fiets te fietsen. Daardoor stelde ik het ook steeds uit om Lilou mee te nemen.

mijn mei goals fiets

Ik heb me inmiddels helemaal gefocust op een elektrische bakfiets, het lijkt me echt ideaal. Maar ik heb echt nog geen idee welke. Hebben jullie tips? Dan zijn die heel erg welkom! Het lijkt me heerlijk om met zijn drietjes lekker op de fiets weg te kunnen!

Wat zijn jullie goals voor deze maand? Heb je je vorige goals ook behaald? Jullie kunnen mij trouwens volgen op Instastories als je benieuwd bent wat ik nu aan het doen ben in Frankrijk!

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Kids NL 140317 - 210617 300x250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!