Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

MIJN MAART GOALS


5 maart 2018


mijn maart goals mama to the max marjon verjaardag maxime trouwen Frankrijk voorjaar
<

Februari, wat was je kort, maar fijn met je sneeuwvlokjes. Maart, wat ben je welkom, wat hebben we er zin in! Het wordt een bijzondere maand, want maart is de maand dat Maxime geboren werd. Alles staat dus helemaal in het teken van haar verjaardag! Tijd om jullie te vertellen over de goals van maart 2018…

Dit vindt je misschien ook leuk: MIJN GOALS FEBRUARI

Geboortemaand van Maxime

Vijf jaar geleden was ik hoogzwanger van mijn eerste kindje, mijn lieve meisje Maxime. Op 31 maart zullen we alweer haar vijfde verjaardag vieren! Ik heb er helemaal zin in! Ik ga me lekker bezig houden met haar verjaardagsfeestje en het eerste échte kinderfeestje. Het zal daarom wel een drukke maand worden, maar dat geeft niets. Ik ben graag bezig met feestjes organiseren en zeker voor Maxime of Lilou.

Mochten jullie nog traktatie tips hebben, dan hoor ik het graag! Of misschien heb je nog wel tips voor het kinderfeestje? Wat is juist wel en niet geschikt voor een 5-jarige?

maxime verjaardag 5 jaar mama to the max Marjon

Afreizen naar Frankrijk

Ik wil heel graag afreizen naar Frankrijk voor de bruiloft! Ik moet nog bloemen uit gaan zoeken voor op de trouwlocatie. Verder willen we nog even kijken naar meer dingen. Gelukkig heb ik een weddingplanner in Frankrijk gevonden die mij gaat helpen de puntjes op de i te zetten.

Ondertussen ben ik nog steeds opzoek naar dé jurk! Inmiddels heb ik een hele lieve vrouw gevonden in Maastricht die heel fijn met me mee denkt. Haar winkel heet Doubleface en deze maand komt ze met voorbeelden voor de jurk. Ik ben echt ontzettend benieuwd! Mocht de jurk er niet tussen zitten, zal ze eventueel de jurk zelf naaien. Wat een top vrouw!

maart goals trouwen mama to the max Marjon Frankrijk weddingpreps

Het voorjaar in huis halen

Ik begin de lente met een heuse lenteschoonmaak. Bij de eerste tekenen van krokussen, zonnestraaltjes of vogelgeluid, voelt het voor mij al als de begin van de Lente. Ondanks de enorm koude dagen van afgelopen week, heb ik het voorjaar al in huis gehaald.

Het switchen van seizoenen, als in decoratie en aankleding, vind ik altijd erg leuk om te doen. Frisse kleurtjes, gele accenten en verse bloembollen die zich ontpoppen tot krokus, narcis of hyacint. Ik hou ervan! Ik kies voor zachtere kleuren, omdat ik dat het best bij het voorjaar vind passen.

mijn goals maart het voorjaar in huis

Een betere ochtendplanning

Ondanks dat ik op tijd op sta, loopt mijn ochtend momenteel chaotisch. We zijn eigenlijk bijna altijd net op tijd op school. Het zou fijn zijn als we wat eerder op school konden zijn, zodat ik nog even rustig met Maxime mee kan kijken. En niet op het laatste nippertje voor de bel nog even binnenglippen.

Dus de bedoeling is om 07:30 uur klaar te zijn met het ontbijt, hup daarna naar boven om te douchen en aan te kleden. Zodat we nog een rustig momentje hebben voordat we naar (en op tijd naar!) school gaan. In dat rustige momentje heb ik nog even de tijd om de krant te lezen of op mijn iPhone te snuffelen, terwijl Maxime lekker TV kijkt.

betere ochtend planning maxime opstaan mama to the max marjon

En… Wat zijn jullie goals voor deze maand en zijn de vorige nog gelukt? Die van mij wel! Zo heb je waarschijnlijk gezien dat ik heerlijk met mijn gezin de sneeuw heb opgezocht.

Oh! Heb je ondertussen nog tips gevonden voor leuke kindertraktaties? Misschien heb je nog een leuke foto om te delen! Ik ben erg benieuwd of ik er nog wat leuks tussen kan vinden.

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Bespaar continu

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

3 Reacties op “
MIJN MAART GOALS

  1. N tip voor kinderfeestje,hierbij ons hebben ze bij de kinderboerderij n spelletjeskist die je kan huren,het gebouwtje mag je ook gebruiken om wat te drinken etc.je kan huifkarritje erbij reserveren.misschien bij jullie ook te doen?n traktatietip,maak het je zelf niet te moeilijk.die leuke geknutselde dingen belanden vaak in de prullebak of schoolplein.kaas/worst op n leuke prikker of druifjes in n bekertje.
    en die ochtenden,tjaaa,vaak lig het aan mij,nog evrn dit opruimem,n wasje aanzetten.
    dus tegenwoordig eerst mezelf aankleden,daarna de kindjes,dan ontbijten en als er nog tijd over is mogen xe nog even n filmpje kijken.
    weer genoten van je q en a video!

  2. De tv aan s ochtends lijkt me qua planning niet zo fijn; zit ze net iets te kijken en moet ze mee… maar misschien werkt het voor jullie wel goed. Zelf al douchen en aankleden voordat de kids uit bed zijn hielp hier wel… Succes ermee. Fijne maand!

  3. Die chaotische ochtendplanning waardoor je soms vroeg/op tijd en soms laat bent laat gewoon zien dat je een mens en geen robot bent 😉 Bij ons is dat ook zo hoor.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!