Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

MIJN MAART GOALS


10 maart 2019


Goals maart 2019, workshop young living, workshop oliën, kinderfeestje organiseren, verjaardag voorbereiden, brandwondenstichting
<

Deze maand verwelkomen we de lente die stiekem al begonnen is en het Maxime viert haar zesde verjaardag! Ik ben al helemaal in de organiseer-modus en probeer zoveel mogelijk inspiratie voor haar kinderverjaardag te zoeken. Wat voor verjaardagstaart gaat het worden en wat is het thema van haar kinderfeestje? Een hoop om over na te denken. 

Lees ook:
MIJN FEBRUARI GOALS

Feestjes voorbereiden

Maxime wordt binnenkort alweer zes jaar! Ik blijf het maar zeggen, de tijd gaat veel te snel. Het is ook heel mooi om te zien hoe ze zich ontwikkelt en dat ze al echt een wijs dametje is. Samen met familie en vrienden vieren we natuurlijk haar zesde verjaardag. Maar, net als vorig jaar geeft ze voor haar vriendjes en vriendinnetjes een kinderfeestje. Inmiddels hebben we al een thema gevonden voor haar kinderfeestje, maar wat dat wordt, verklap ik nog niet! Maar, het is nu vooral voorbereiden: taart bestellen, versiering kopen, verjaardagsoutfit scoren en nog zoveel meer.

Maxime's vijfde verjaardag unicornfeest

Nog een feestje

Niet alleen Maxime geeft een feestje, maar ook Stokke! Na het grote succes op de Negenmaandenbeurs gaan we een échte gender reveal party organiseren. Dit doen we in samenwerking met BabyPark in Heerlen en Stokke uiteraard. Ik heb er ontzettend veel zin in!

Workshops geven

Ik heb de afgelopen tijd gemerkt hoe fijn het is mijn enthousiasme over de etherische oliën over te brengen op mijn volgers. Het heeft zo’n positieve effect op ons leven gemaakt en ik wil mijn passie ook maar al te graag doorgeven. Daarnaast blijven er volgers met hun vragen zitten en dat snap ik! Het liefst zou ik ze allemaal persoonlijk willen beantwoorden, maar Nataschja van Alles voor je olie en ik hebben besloten workshops en info middag- of avonden te geven. Meer informatie vind je via deze link!

Brandwondenstichting

Onlangs ben ik bij de Nederlandse Brandwondenstichting in Beverwijk geweest. Het heeft zo’n diepe indruk op mij achtergelaten, dat ik veel meer over deze mooie stichting wil vertellen. Het heeft me ook bewust gemaakt van welke gevaren er zijn en hoe ik mensen kan waarschuwen en informeren. Ook ga ik naar de brandweer om te zien hoe een brand zich ontwikkelt en hoe ik als ouder de kans op brand kan verkleinen of voorkomen.

Brandwondenstichting, brandblusser, eerste hulp thuis

Water drinken

Ik merk dat ik dit soms toch wel lastig vond, water drinken. Toch wil ik zeker 1,5 liter water per dag drinken, omdat het gezond is voor mijn lichaam en huid. Om dit te motiveren heb ik nu een glazen fles van Young Living en daar kan ik het afvaltrio in doen. Op de één of andere manier drinkt dit zo fijn, dat ik er totaal geen moeite meer mee heb.

Het beloofd een drukke, maar super gezellige maand te worden! Ik heb er in ieder geval helemaal zin in. Hoe zit het met jouw goals voor deze maand?

Veel liefs,

Pampers

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
MIJN MAART GOALS

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!