Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Mijn leven als MAMA: Een verwendag voor Maxime en Marjon!


4 september 2015


V

Vandaag een kijkje in Maxime en Marjon’s leven.. Een drukke dag op de planning! Ik ben samen met Maxime de eendjes gaan voeren en lekker gaan fietsen met mijn grote liefde de Diva e-bike van Batavus. In de blog zien jullie haar in actie! Ook laat ik jullie mijn behandeling van de Lymfe Drainage bij Lady Line zien.., ga ik naar de kapper én show ik julie mijn shop items van H&M voor Maxime!

 

Veel kijkplezier!

 

Liefs,

handtekening_blogs

 

 

 

 

 

 

 

300 x 600 IMU Half Page Ad

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

2 Reacties op “
Mijn leven als MAMA: Een verwendag voor Maxime en Marjon!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!