Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Mijn leven als mama: ik getuige en Maxime bruidsmeisje


11 september 2015


<

Morgen is de grote dag…mijn schoonzusje en Maxime’s tante zal hier haar JA woord geven aan (oome) Tim. Ze zijn al zeven jaar samen en vorig jaar heeft Tim haar heel romantisch ten huwelijk gevraagd. Tim heeft haar toen naar haar oude studentenkamer gelokt en daar is ie op zijn knieën gegaan.  Toen we het grote nieuws hoorden werden we dubbel verrast. Er kwam niet alleen een bruiloft aan…we zouden deze mogen beleven in Rome. Hoe romantisch. Het jaar is inmiddels omgevlogen. Ik heb Charlotte vaak mogen voorzien van advies. Zo zochten we samen naar bedankjes voor de gasten, mocht ik een glimp opvangen van de trouwjurk en zeker niet op de laatste plaats: ze vroeg mij als een van haar getuigen. Ohhh wat was ik verrast. Samen met haar nichtje mogen wij morgen als getuigen aanwezig zijn. Zo speciaal! We kregen toen ze het vroeg aan ons beiden al een armbandje en afgelopen zondag kreeg ik ook nog een mooie handtas als bedankje voor alle goede zorgen het afgelopen jaar. Zo lief!

 

Moment dat we gevraagd werden als getuigen

foto moment van vragen en armbandje

 

 

Vandaag is bijna iedereen al hier in Rome. We zijn vanavond uitgenodigd voor de pre-party, een gezellige informele pizza avond met z’n allen. Voor een life-update houd Instragram in de gaten!

 

Morgen is the BIG DAY. We worden pas om 15.00 uur verwacht dus ’s ochtends alle tijd om op te starten en hopelijk doet Maxime ’s middags nog even een middagdutje. Voor de ochtend hebben we een super schattig polootje laten maken dat Maxime aan gaat doen: RING SECURITY hihi.

 

Shirt

 

Ze is bruidsmeisje en mag de ringen brengen tijdens het belangrijke moment. We proberen haar er al een tijdje op voor te breiden. Zo hebben we haar twee plastic kinderringetjes gegeven waar ze heel voorzichtig mee moet zijn. En ik geloof dat het wel geholpen heeft. Ze was er heel zuinig op. Zo mocht niemand eraan komen en als ze het ringetje aan mij gaf dan was dat maar voor een paar seconden en dan moest ik ‘m echt weer afgeven. Ik hoop maar dat ze morgen in de gaten heeft dat het nu voor het echie is… ook houd ik m’n hart vast voor de lavendelkrans die ze in haar haren krijgt. Tante Charly had dat zo leuk gezien op een foto…een bruidsmeisje met een diadeem in de haren van echte bloemen en lavendel….als je weet dat Maxime normaal nog geen elastiekje wilt in haar haren ben ik er bang voor dat de krans een niet zo’n lang leven is beschoren. We shall see;) Ze heeft wel al kunnen oefenen met het burgerlijk huwelijk in Nederland en daar ging het heel goed dus fingers crossed dat het nu ook volgens het draaiboek verloopt.

 

Maxime

 

Ikzelf ga ook nog speechen dus die ga ik vandaag nog een keertje goed oefenen maar vooral gaan we genieten van deze speciale tijd die we maar een keertje hier in Rome mogen meemaken.

 

Iemand nog tips wat we hier in Rome nog kunnen gaan doen dat niet al te intensief is?

 

Keep you posted.

 

Liefs,

 

handtekening_blogs

 

 

 

 

 

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

4 Reacties op “
Mijn leven als mama: ik getuige en Maxime bruidsmeisje

  1. Pingback: Vakantie whishlist ⋆ MAMA to the maxMAMA to the max

  2. Pingback: MAMA to the max photo plog week 36: In Italië voor de trouwdag van schoonzusje Charlotte - Babystraatje.nl

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!