Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

MIJN LEVEN ALS MAMA: Een mooie zomerse dag


17 juli 2015


D

Deze week in Mijn leven als mama heb ik weer eens een vlogje voor jullie gefilmd. Ik wist dat het een mooie zomerse dag zou worden en omdat de vrijdag mijn favoriete dag is van de week nam ik de camera gezellig mee.

’s Ochtend ging ik gezellig winkelen met een vriendinnetje in Hasselt terwijl Maxime bij de opvang was. Vrijdagochtenden zijn altijd voor mezelf…heerlijk zo’n luxe ochtendje! ’s Middags aten we gezellig nog een ijsje met Maxime erbij en ’s avonds beleefden JP en ik een vreugde momentje want we tekenden het voorlopige koopcontract waardoor ons huis zo goed als verkocht is. Daar moest natuurlijk op gedronken worden!

 

Ik zeg in de vlog dat ik de gekochte kleren voor Maxime nog zou laten zien maar dat ben ik door de vreugde ’s avonds helemaal vergeten.

 

Hierbij de foto die ik ervan maakte.

 

foto 1

 

 

Fijn weekend allemaal,

 

Liefs,

handtekening_blogs

 

 

 

 

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

5 Reacties op “
MIJN LEVEN ALS MAMA: Een mooie zomerse dag

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!