Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

MIJN LEVEN ALS MAMA! een gezellig dagje uit mijn leven..


8 mei 2015


<
Vandaag in mijn leven als mama letterlijk een kijkje in mijn leven. Ik neem jullie gezellig een dagje mee. Ik had namelijk een leuke dag op de planning staan met veel gezelligheid!

 

 ’s Ochtends mijn vriendinnetje verrast met een verjaardagsontbijtje, pannenkoeken gebakken met Maxime, naar de speeltuin gegaan samen met vriendin Sally en haar dochtertje Olivia en als afsluiter lekker frietjes gegeten bij Mac Donalds.

 

Excuses wanneer de beelden niet allemaal even duidelijk zijn. Ik zit nog in de leerfase en vergeet af en toe de camera op de goede stand te zetten….Oeps! Hoop dat het de volgende keren steeds beter gaat lukken, hihi. Aldoende leert men!

 

Ik hoop dat je het leuk vond om met Maxime en mij een dagje mee te gaan. Ben super super super nieuwsgierig naar wat je er van vond.

 

Liefs en een fijn weekend alvast!

 

handtekening_blogs

 

 

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

3 Reacties op “
MIJN LEVEN ALS MAMA! een gezellig dagje uit mijn leven..

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!