Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

MIJN LEVEN ALS MAMA: DUBAI


15 mei 2015


V

Vandaag in mijn leven als mama heb ik de vakantie die JP en ik op dit moment hebben als uitgangspunt genomen. We zijn heerlijk aan het genieten in het paradijselijke Dubai van een welverdiende vakantie helemaal met ons tweetjes.

 

Sinds dik twee jaartjes zijn JP en ik voor het eerst weer eens met ons tweetjes op vakantie gegaan. Zoals jullie eerder deze week uitgebreid hebben kunnen lezen heb ik Jp verrast voor zijn dertigste verjaardag. Ik vertelde hem zondagavond dat we de dag erna al naar Dubai zouden vliegen als cadeau voor zijn dertigste verjaardag.

 

IMG_9837

 

Ik denk dat er wel wat vragen zijn opgekomen bij mensen. Zo denk ik ook dat er wel mensen zijn geweest die zich afgevraagd hebben waarom Maxime niet mee is gegaan. Dat wil ik vandaag graag uitleggen waarom ik er bewust voor heb gekozen een weekje door te brengen met ons tweetjes.

 

Sinds wij ouders zijn geworden staat ons hele leven in het teken van papa en mama zijn voor maxime. We hebben veel moeten opofferen, waar we uiteraard ook heel veel voor terug krijgen iedere dag. Toch merk je dat het af en toe wel eens ten koste kan gaan van je relatie met je partner. Wij moeten er echt tijd voor vrij maken om ook weer eens man en vrouw te zijn en samen leuke dingen te gaan doen. We hebben al afgesproken dat we ook vaker gaan uiteten met ons tweetjes en maxime laten logeren bij onze ouders. Vooral in het eerste jaar kon ik me daar nog wel eens schuldig over voelen als ik Maxime dan liet logeren. Toch heb ik gemerkt dat het beter is deze gedachte los te laten en ook tijd vrij te maken voor je partner.

 

huibvintgesphotography-48

 

Wist je dat onderzoek heeft uitgewezen dat we per dag maar 13 minuten plannen voor onze partner? De rest gaat op aan alle andere dingen. Zelfs als we wel eens met elkaar praten dan kunnen we er met onze gedachten helemaal niet bij zijn. Het is erg belangrijk wel de momenten te creëren door tijd voor elkaar te maken en daadwerkelijk te communiceren met elkaar.

 

Pas op dat jullie in de relatie niet datgene verliezen waar je eigenlijk verliefd op werd op elkaar. Die avondjes samen dansen in de kroeg of de weekendjes weg samen.

 

Nu heb ik het dit keer iets extreem aangepakt en genieten we volop van elkaar in Dubai, maar ook als we thuis zijn probeer ik genoeg aandacht te geven aan onze relatie. Denk niet dat je relatie vanzelf wel goed blijft. Dat is namelijk niet zo! Wij moeders worden helemaal opgeslokt door het moederschap en verschuilen ons hier ook vaak achter. Ik betrap me er zelf ook wel eens op dat ik dan zeg tegen JP: nee nu even niet, ik heb dit en dit en dit al gedaan en ik moet nog dat en dat en dat vandaag. Hij vroeg heel terecht laatst aan me: en kun je mij ook niet op dat lijstje van ‘moeten’ plaatsen? Zo’n vragen van je partner moet je zien als waarschuwingsteken. Hij wilt ook aandacht en terecht. Geef hem die aandacht ook. Die aandacht moet je plannen. Ik plan avondjes voor ons samen. Heerlijk!

 

Voor nu wens ik jullie alvast een heel fijn weekend met hopelijk een gezellig onderonsje met je partner. Wij genieten nog twee dagen van het mooie Dubai en uiteraard van elkaar. EN ik moet zeggen ondanks dat ik Maxime best wel mis, waardeer ik de tijd met ons tweetjes ook heel erg.


Een paar sneak peeks van mijn vakantie, het is genieten!


IMG_9781

Ons hotel! Wauw!

IMG_9780

Genietend van de heerlijke zon…

IMG_9779

..en een lekker ijsje voor de afkoeling!

IMG_9778

Prachtig!

IMG_9830

Zwemmen met dolfijnen.. een fantastische ervaring! Volgende week meer..

Schermafbeelding 2015-05-14 om 17.43.47

Uiteraard moet er even geshopt worden

IMG_9838

Uiteten bij ’t Armani Hotel

Schermafbeelding 2015-05-14 om 17.39.06

Burj Khalifa, een prachtig uitzicht!

Liefs,

 

handtekening_blogs

 

 

 

 

Kids NL 140317 - 210617 300x250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

8 Reacties op “
MIJN LEVEN ALS MAMA: DUBAI

 1. Oh wat heerlijk zeg! Geniet ervan met z’n tweetjes! 🙂 En joh, verantwoording is nergens voor nodig. Net zoals je soms even wat me-time moet hebben, is we-time met je partner ook belangrijk! Fijne vakantie!

 2. 🙂 Er is niks mis mee om ook gewoon met zijn tweetjes er tussenuit te gaan. Elkaar weer te leren kennen bij de voornaam in plaats van ‘de mama van’ of ‘ de papa van’. Je hebt gezinsvakanties en (romantische) get aways. Ik zie niet in waarom die 2 elkaar zouden bijten.

 3. Ik zeg geniet!
  Dat de kleine niet mee is zegt toch niet dat jullie niet van haar houden?
  Tijd voor elkaar is ook heel belangrijk en goed.
  Dus geniet vooral.
  En de kleine, die heeft het vast heel goed. Zelf heb ik bij meerdere gezinnen opgepast als ouders een weekeinde weggingen. De kindjes kwamen echt niets tekort! 🙂

  • Dankjewel Thea we hebben een fijne tijd gehad en zeker genoten met zijn tweetjes in Dubai. Maxime heeft een leuke tijd gehad maar wat is het heerlijk om weer bij haar te zijn! Xx

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!