Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

MIJN LEVEN ALS MAMA: plog bruiloft


19 juni 2015


V

Vandaag ben ik zo trots als een pauw, eigenlijk al een paar dagen…nee eigenlijk al sinds de dag dat ik gevraagd ben.

 

Mijn schoonzusje Charlotte heeft mij in oktober gevraagd als haar getuige voor haar huwelijk met haar aanstaande Tim. Samen met haar nichtje Jeannette mag ik een handtekening zetten en getuige zijn van hun eeuwige liefde. We kregen allebei van Charlotte een armbandje als cadeautje. Zo leuk! En sindsdien vertel ik dus aan iedereen dat ik getuige ben hihi. Ik ben dit nog nooit geweest dus het is extra speciaal.

 

Zoals jullie wellicht al hebben gezien op instagram, zijn ze afgelopen woensdag voor de wet getrouwd. Het grote huwelijk (voor de kerk) vindt pas plaats in september. En niet zo maar ergens, ze trouwen in….ROME!

 

Toch hebben we afgelopen woensdag al een geweldig voorproefje mogen meemaken. Ik als getuige was apetrots erop om mijn handtekening te zetten en zo voor eeuwig hun liefde te kunnen bezegelen. We beleefden een intieme dag met de naaste familie en uiteraard was Maxime bruidsmeisje. Zo leuk om te zien!

 

Ik maakte een plog van deze prachtige dag. Kijken jullie mee?

 

 

foto 1

foto 3

IMG_2073

IMG_2130

foto 4

foto 5b

 

foto 6

foto 7

 

foto 2c

foto 2b

foto 8

IMG_2056

foto 15

foto 9

foto 12

IMG_2124

IMG_2112

foto 13

foto 14

foto 11

Schermafbeelding 2015-06-19 om 11.31.49

 

Liefs,

 

handtekening_blogs

 

 

 

 

 

Woonverzekering Image Banner 300 x 250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

8 Reacties op “
MIJN LEVEN ALS MAMA: plog bruiloft

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!