Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Mijn Ladyline avontuur: het resultaat


6 januari 2016


Z

Zoals je misschien wel weet heb ik de afgelopen maanden meegedaan aan de compressietherapie bij ladyline. Ik schreef hier eerder al een blog over.

Vandaag deel ik met jullie het eindresultaat. En ik kan al zeggen dat ik meer dan tevreden ben! Ik heb in totaal 24 behandelingen gehad, twaalf weken lang. Ik mocht dus twee keer per week in het ‘astronautenpak’ (zo noem ik het altijd haha) liggen. En dat was echt totaal geen straf. Heerlijk was het om iedere keer weer een half uurtje te gaan liggen en een heerlijke massage te ondergaan. Door de luchtdruk in het pak lijkt het net alsof je benen, je heupen en je onderrug heerlijk gemasseerd worden. Ik had steeds weer moeite met wakker blijven haha. Ik wilde er namelijk lekker van genieten maar ik viel vaak in slaap en werd ik pas wakker als de piep ging dat de sessie was afgelopen. Zo ontspannend is het dus!

Ladyline

En niet alleen de ontspanning is een dik pluspunt, ook mijn cellulite is drastisch verminderd. Waar ik me in de zomer nog erg stoorde aan al die putjes in de achterkant van mijn bovenbenen en dat ook de reden is dat ik me bij Ladyline gemeld heb, ben ik er nu zo goed als vanaf. Alleen wanneer ik mijn billen heel goed samenknijp zie ik nog enkele putjes verschijnen maar in normale toestand zijn mijn benen super strak. Ik had echt nooit durven dromen dat dit zou gebeuren.

Ladyline

En doordat deze cellulite zo is verminderd is dat gepaard gegaan met het verliezen van centimeters. Ik ben bij mijn heupen maar liefst 6 cm afgevallen! Dit had ik dus echt niet verwacht alhoewel ik het wel al gemerkt had aan mijn kleding. Mijn broeken zitten een stuk losser dus ik hoopte stiekem al dat het ook in centimeters te zien was. Ook mijn dijen ben ik in totaal 6 centimeter kwijt en bij mijn knieën in totaal 5 cm.

Mijn eindconclusie is dat het dus echt werkt! Ik heb helemaal niet gesport erbij maar wel gezond gegeten zoals ik altijd doe. Het enige dat je moet doen is 2 keer per week gaan maar daar helpen ze je bij Ladyline heel goed bij want ze laten je niet de deur uit gaan zonder een nieuwe afspraak, zodat je altijd weer moet komen en er niet de klad in laat komen.

Ik mag eenmalig een korting weggeven als je deze compressietherapie ook wilt ondergaan in het dichtstbijzijnde filiaal.

Kortingsactie

Als je 20 behandelingen koopt ter waarde van 495 euro, krijg je 4 behandelingen gratis! Het enige dat je hoeft te doen is MAMA to the max noemen.

Deze aanbieding is geldig t/m 31 januari 2016

 

Heb je ook zo’n last van cellulite? En heb je daar zelf al de oplossing voor gevonden? Ik ben benieuwd! Met Ladyline ben ik in ieder geval super geholpen.

 

Liefs,

 

handtekening_blogs

 

 

 

Bespaar continu

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!