Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

MIJN JUNI GOALS


10 juni 2018


Mijn juni goals, online shoppen, goede planning, zomervakantie, bruiloft plannen, sale shoppen, MAMA to the max
<

Het is weer zover, een nieuwe maand en nieuwe goals! Hoe staat het met jouw goals? Lukt het je om ze te behalen? Ik ben nog steeds blij dat ik dit elke maand doe. Het geeft me een richtlijn, een soort planning, waar ik helemaal naar toe kan werken. Natuurlijk lukt niet alles, maar ik richt me voornamelijk op de prioriteiten. Deze maand staat alles in het teken van aankomende zomer. Lees gauw verder om te lezen voor welke goals ik ga!

Lees ook:
MIJN MEI GOALS

Draaiboek afronden

Ik mag vandaag weer naar één van mijn favoriete bestemmingen: Frankrijk! Nee, het is zeker geen straf om weer weg te mogen. Wel heb ik naast drie leuke dagen een strakke planning. Het is de bedoeling dat we het draaiboek gaan afronden. Het is trouwens ook de laatste keer voor de bruiloft dat ik naar Frankrijk ga. Désiré gaat mee om samen met mij de puntjes op de i te zetten.

Mijn goals juni, Suit Suit koffer, dameskoffer, reizen, Frankrijk, bruiloft, MAMA to the max

Mijn goals juni, Suit Suit koffer, dameskoffer, reizen, Frankrijk, bruiloft, MAMA to the max

Shoppen in de sale

Bijna alle kledingwinkels beginnen met leuke sales! Dus ik hou alle online shops goed in de gaten om te kijken of er nog leuke artikelen flink zijn afgeprijsd. Een goede tip is vooral nu te kijken naar leuke zomerschoenen, bijvoorbeeld sandalen. Koop ze een maat groter voor de kinderen en je bent al voorzien voor volgend jaar. Ik weet dat Kleertjes.com momenteel ontzettend veel leuke items in de sale heeft. Shoppen maar!

Mijn goals juni, online shoppen, sale shoppen, Suit Suit koffer, dameskoffer, reizen, Frankrijk, bruiloft, MAMA to the max

Mijn goals juni, online shoppen, sale shoppen, Suit Suit koffer, dameskoffer, reizen, Frankrijk, bruiloft, MAMA to the max

Hard werken, afronden en vooruit plannen

Mijn main goal van dit moment is dat ik deze laatste maand voor de zomervakantie nog even flink door ga werken. Ik wil zoveel mogelijk afronden en vooruit plannen om zo de maanden juli en augustus vrij te kunnen nemen. Nou komen er altijd belangrijke zaken tussendoor die niet kunnen missen, maar ik wil toch zeker het grootste deel lekker kunnen genieten van de zomervakantie. Het zal dus even flink doorbijten worden, maar we komen er wel!

Mijn goals juni, online shoppen, sale shoppen, Suit Suit koffer, dameskoffer, reizen, Frankrijk, bruiloft, MAMA to the max Mijn goals juni, online shoppen, sale shoppen, Suit Suit koffer, dameskoffer, reizen, Frankrijk, bruiloft, MAMA to the max

Hebben jullie nog nieuwe goals gemaakt voor deze maand? En waar ik ook benieuwd naar ben: hoe bereiden jullie je voor op de zomervakantie?

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Kerstwinkel 2017

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

2 Reacties op “
MIJN JUNI GOALS

  1. Hallo lieve Marion,

    Wat had weer een leuke vlog, ik geniet er zo van , je doet het zo goed met je 2 kleine meiden wat zijn ze toch mooi, geniet ervan , mag ik vragen waar je beige gympen vandaan komen ,vind ze zo leuk!

    Veel liefs Jasperine

  2. Shoppen in de sale, ik kijk er nu al naar uit! Ik heb geen doelen voor de komende tijd. Ik ben eind april bevallen en ben nu met verlof, ik moet 3 september weer beginnen. Nu alleen maar zoveel mogelijk genieten.
    Liefs

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!