Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

MIJN JULI GOALS


1 juli 2018


Mijn juli goals, MAMA to the max, dermatoloog, trouwplannen, smoothies, tijd met gezin
<

De zomer is officieel van start gegaan en we zijn ons al aan het voorbereiden op de zomervakantie. Maxime hoeft nog maar een week naar school en dan is het tijd om mij volledig te gaan focussen op mijn gezin. Ook de bruiloft komt steeds dichterbij en ik wil de laatste weken thuis zoveel mogelijk stress-loos tegemoet gaan. Daarom staan er weer nieuwe goals klaar!

Lees ook:
MIJN JUNI GOALS

Op een laag pitje

Afgelopen jaren heb ik gemerkt hoe fijn het is om de zomervakantie alles even op een laag pitje te zetten. Het geeft mij veel minder stress en wil ook gewoon alle tijd nemen die er is. Daarom heb ik besloten dat wanneer Maxime zomervakantie heeft, 9 juli, dat ik me volledig ga richten op mijn gezin. Ik wil veel tijd doorbrengen met de meisjes, zal er geen oppas zijn en wil ik écht lekker van alles kunnen genieten!

Mijn juli goals, MAMA to the max, dermatoloog, trouwplannen, smoothies, tijd met gezin

De aanloop van de bruiloft zal ongetwijfeld nog tijd en energie nodig hebben en dat wil ik zo relaxt mogelijk kunnen beleven. Daarom zal MAMA to the max ook even op ‘vakantie’ zijn.

Niet teveel stress over de bruiloft

Ik zei net al dat ik alles zo relaxt mogelijk wil laten verlopen. Dat lukt natuurlijk alleen maar met een goede planning en laat ik daar nou net heel goed in zijn! Zonder gekheid, je zal altijd zien dat er aantal puntjes tot het laatst blijven liggen. Ik wil daarop voorbereid kunnen zijn, dus dat betekend alles bij langs gaan en rekening houden met.

Mijn juli goals, MAMA to the max, dermatoloog, trouwplannen, smoothies, tijd met gezin

Zo moet mijn bruidsjurk nog op maat gemaakt worden en ontvang ik mijn trouwschoentjes pas deze maand. Dat is nog even spannend dus! Een paar dagen voor de bruiloft gaan we al naar Frankrijk om er op die manier (hopelijk) stress-vrij er naar toe te leven.

Mijn juli goals, MAMA to the max, dermatoloog, trouwplannen, smoothies, tijd met gezin

Vóór de bruiloft naar de dermatoloog

Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik niet bang zou zijn voor de dokter. Zeker niet als het gaat om gekke plekjes of knobbels. Wellicht hebben jullie het al gehoord in de weekvlog van vorige week. Op maandagochtend voordat ik naar Frankrijk ging, ben ik langs de dermatoloog geweest en zijn de hechtingen verwijderd. Ik had namelijk een knobbeltje naast mijn neus. Het was gelukkig een goedaardige cyste, maar de dermatoloog wilde het toch wel verwijderen.

Mijn juli goals, MAMA to the max, dermatoloog, trouwplannen, smoothies, tijd met gezin

Meestal steek ik mijn kop in het zand en stel ik alles uit, want ik vind dit dus écht eng! Mensen zeggen dan wel eens: “dan weet je het tenminste,” maar ik heb dat dus absoluut niet. Ik heb die maandag gelijk een afspraak gemaakt om wat andere plekjes te laten onderzoeken. Het is echt een goal die ik met mezelf heb afgesproken vóór de bruiloft te doen, ondanks mijn angst.

Mijn juli goals, MAMA to the max, dermatoloog, trouwplannen, smoothies, tijd met gezin

Smoothies testen van Juice Junkies

Kennen jullie Juice Junkies? Ik mag een tijdje hun smoothies testen en ik ben ontzettend benieuwd naar de smaken! Zoals jullie weten ben ik gek op smoothies, alleen kost het naast veel geld ook veel tijd om te maken. Daarnaast heb ik ook vaak afval, want de helft van de producten die ik gebruik blijven in de koelkast liggen. Juice Junkies heeft mij onlangs benaderd en hebben mij uitgelegd hoe het werkt.

Mijn juli goals, MAMA to the max, dermatoloog, trouwplannen, smoothies, tijd met gezin

Je bestelt de ‘smoothies’ via hun website. Ze worden kant en klaar aangeleverd uit de diepvries en het is dus hartstikke vers. De smoothies zijn verpakt in zakjes en zijn erg compact, daardoor kan je ze makkelijk in de vriezer bewaren. Het is echt ideaal om zo een voorraadje aan te leggen. Je haalt een zakje uit de vriezer en voegt water, amandelmelk of vers geperst sinaasappelsap toe. Ik heb er helemaal zin in! Ik hoop zo toch mijn doel voor de bruiloft nog te halen.

Mijn juli goals, MAMA to the max, dermatoloog, trouwplannen, smoothies, tijd met gezin, Juice Junkies

Wat zijn jullie goals voor de aankomende maand? Zijn jullie ook al bezig met de planning voor de zomervakantie? Ik heb er helemaal zin in!

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
MIJN JULI GOALS

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!