Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

MIJN JANUARI GOALS


18 januari 2019


My goals januari 2019
<

Jeetje, het is gewoon alweer januari 2019! Een nieuwe start van het jaar, een mooi begin om weer eens te kijken naar mijn goals. Ik zag dat de laatste alweer van november was. Hoog tijd om alles op een rijtje te zetten!

Lees ook:
MIJN NOVEMBER GOALS

1. Detoxen

Yes! Ik ben weer begonnen met detoxen en ik heb er helemaal zin in! Zoals jullie weten is mijn huid de laatste tijd super onzuiver. De remedie hiervoor heb ik helaas nog niet gevonden. Daarom wil ik het heel graag proberen met het detoxen. Vorig jaar deed ik dezelfde kuur van Innerfresh en behaalde ik hele mooie resultaten! Ik viel maar liefst 10 kilo af en voelde me echt onwijs goed. Na de bruiloft heb ik mij een beetje laten gaan, dus ik laat de chocoladerepen liggen en ga lekker gemotiveerd aan de slag met de detoxkuur!

2. Netflix serie bingewatchen

Ik ben echt helemaal verslaafd aan de serie Velvet op Netflix. Inmiddels ben ik een paar afleveringen verder, maar ik moet echt de tijd en rust vinden om hem af te kijken. Het is een Spaanse serie die zich afspeelt in de jaren ’50. Het gaat voornamelijk over liefde, geld, jaloezie en nog meer drama. Heerlijk, lekker wegzwijmelen!

3. Mooie samenwerkingen opstarten

Het begin van het jaar is altijd het spannendst! Met welk bedrijf gaat MAMA to the max verder of komen er nieuwe avonturen aan? Ik wil in ieder geval weer een paar hele mooie samenwerkingen opstarten. Ik voel me ontzettend gedreven en heb er helemaal zin in nieuwe én vertrouwde uitdagingen!

netflix and chill beige deken rivieramaison mamatothemax

4. Weg met de kerstsfeer

Hoe gezellig de decembermaand ook is, het is tijd om de wintersfeer erin te brengen. Dus weg met de kerstlichtjes-, boompjes en -mannetjes. Eens kijken waar ik het huis en het kantoor mee kan versieren… Tips, anyone?

Zoooo, hoe staat het met jouw goals? Heb je er net als ik weer helemaal zin in? Zoals ik vorig jaar al zei, maak elke maand goals in plaats van elk jaar. Dat is zoveel meer haalbaar! 

Veel liefs,

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
MIJN JANUARI GOALS

  1. Ikzelf vind het ook altijd weer heel fijn om de kerstversiering op te bergen na nieuwjaar. Mijn tip om ons huis na nieuwjaar te stylen: na de overdaad van kerst hou ik er heel erg van om weinig spullen in huis te zetten, maar om het in deze donkere dagen vooral heel licht te maken: de gordijnen open om zoveel mogelijk daglicht binnen te laten, kussens met licht gekleurde (fluwelen) hoesjes, witte tulpen of helleborus in huis halen en overdag even de buitendeur open zetten om frisse lucht binnen te laten. Laat de lente nu maar snel komen!
    P.S.: heel veel succes met de detox!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!