Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Mijn glitter feestjurk | What We Wear


28 februari 2019


nude glitter feestjurk mamatothemax
<

Ohhhh wat waren jullie enthousiast over mijn jurkje tijdens het Stokke event! Zo leuk om al die vragen en complimentjes te krijgen. Daarom vond ik het een heel goed idee om daar een speciale What We Wear over te maken. Zal ik het eerste geheim alvast verklappen? Het is helemaal geen jurk! Hihi…

Lees ook:
WHAT WE WEAR: voorjaarsoutfit Marjon

Het verhaal achter de  ‘jurk’

Het is dus eigenlijk een setje bestaande uit een blouse en midi rok. Laten we het geheel voor het gemak maar gewoon een jurkje noemen, want daar lijkt het natuurlijk ook heel erg op. Het is momenteel wel echt mijn favoriete feestjurk, omdat het echt geschikt is voor heel veel gelegenheden. Zo droeg ik hem vorige week op de Negenmaandenbeurs tijdens het Stokke event. De jurk paste helemaal in de pink sfeer, zagen jullie dat al in de Weekly Snaps?

De blouse

Toen ik de blouse op Zalando zag, dacht ik; die wordt van mij! Ik was er namelijk opslag verliefd op. Het is een kort model, maar in combinatie met de rok zie je dat dus helemaal niet. Het is ook leuk om te dragen op een wat hoger zittende broek. De kleur is nude en helemaal bedekt met pailletjes, echt een prachtig effect. Het heeft een ronde hals en een ritssluiting op de rug.

Midi rok

Ik heb wel eens eerder verteld dat ik heel erg van midi rokken hou. Een midi rok is een rok die net op of over de knieën valt. Daarmee is het niet te kort en ook niet te lang, midi dus. Ik draag hier een A-lijn rok van Needle & Thread. En ik zal het maar gelijk zeggen: hij is nu in de SALE! De rok bestaat uit twee lagen waarvan de buitenste van tule. De ritssluiting is aan de zijkant van de rok en dus een perfecte combinatie met de blouse.

nude tule rok met glitter crop top mamatothemax v2

Hakken

Deze zilver/nude kleurige hakken heb ik gekocht bij Zara. Er zit een niet al te hoog hakje onder, wat ik persoonlijk heel prettig vind als ik een paar uurtjes moet staan. Sowieso een hak onder een A-lijn rok of jurk is een must!

Tip!

De rok kost oorspronkelijk 99,95. Niet een bedrag dat je zomaar uitgeeft! Wat ik altijd doe bij mijn favoriete producten van Zalando, is ze op mijn “verlanglijstje” zetten. Veel producten die ik leuk vind heb ik natuurlijk niet direct nodig. Wanneer dit product in de SALE is, krijg ik een mailtje met een herinnering! Hoe handig is dat?

Wat vind jij van mijn jurkje, is het niet een schatje? Voor welke gelegenheid zou jij dit jurkje nou dragen?

Veel liefs,

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

7 Reacties op “
Mijn glitter feestjurk | What We Wear

  1. Toen je de stokke stand op kwam dacht ik. Wauw wat doe je dat toch goed elke keer. Dus leuke what we wear om te lezen

  2. Ik vind hem echt geweldig! Ik zou alleen niet kunnen wachten tot de sale . Je ziet er prachtig uit!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!