Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

MIJN FEBRUARI GOALS


2 februari 2019


MIJN FEBRUARI GOALS
<

De goals voor deze maand staan weer klaar! Ik merk dat ik vooral heel veel meer wil gaan inspireren en andere volgers net zo enthousiast wil maken als ik. Zal me dat gaan lukken?

Lees ook:
MIJN JANUARI GOALS

1. Een goede voorbereiding op de operatie

Eind januari had ik een afspraak met de KNO arts vanwege mijn keelamandelen. Mijn keelamandelen moeten zo snel mogelijk verwijderd worden en dat gaat naar verwachting al in februari gebeuren. Ik merk dat ik het nog steeds erg spannend vind, maar ik heb heel veel bemoedigende berichtjes gekregen van volgers. Daarom is mijn goal mij zo min mogelijk druk maken over de operatie. Ik wil volledig vertrouwen op mijn lichaam en mijzelf. Als ik mijzelf te druk maak, dan word ik bang en ga ik heel gespannen zo’n operatie in en dat wil ik absoluut niet. Kortom: ik laat het allemaal op me af komen, het gaat pijn doen, maar ook dit gaat over. Ik heb er alle vertrouwen in dat het goed komt!

2. Mijn volgers nóg enthousiaster maken

Waarschuwing: mocht je de posts over de etherische oliën een overkill vinden? Doe je ogen dicht en scroll lekker door! Zoals jullie weten heb ik een nieuwe hobby en dat zijn de etherische oliën. Ik ben écht oprecht gelukkig na deze ‘ontdekking’ en ik voel er zoveel voor om mijn enthousiasme te delen met jullie! Ik sta ermee op en ga ermee naar bed en ik maak zelf overal rolletjes voor. Daarnaast merk ik veel verschil bij mij en de meisjes. Meer rust en een goede weerstand. Ik krijg echt een soort adrenaline rush van mijn eigen enthousiasme en dát gevoel wil ik heel graag overbrengen aan jullie!

wanneer van babybed naar peuterbed lilou poetree kids mamatothemax

3. Volhouden en doorzetten!

Sinds Lilouke in haar eigen peuterbedje slaapt gaat het eigenlijk een stuk beter. Maar, we zijn er nog niet! Ze wordt ongeveer 2 á 3 keer per week nog ’s nachts wakker. Het liefst wil ze dan lekker bij mama in bed en als ik dan heel moe ben dan geef ik ook wel eens toe. Of ik blijf nog even bij haar tot ze weer (bijna) in slaap valt. Maar, echt een goal is dat ik wil volhouden en doorzetten. Het gaat me wat energie kosten, maar ik wil toch echt dat ze in haar eigen bedje lekker gaat slapen. Dat het voor haar weer vertrouwd voelt en dat ze niet meer wakker wordt.

Kan jij je ook herkennen in één van mijn goals van deze maand? En heb jij ook al gedacht aan jouw goals? Vertel, hoe ziet het er bij jou uit?

Veel liefs,

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!