Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Mijn ervaring met laser ontharing


17 maart 2019


ontharen met laser, laserkliniek Maastricht, benen laseren, benen ontharen, bikinilijn ontharen
<

Al jaren heb ik een grote wens en dat is het weg laten laseren van mijn benen en bikinilijn. Zo’n laserontharing leek mij in eerste instantie pijnlijk, maar dat is het dus totaal niet! Na jaren kapitalen uitgeven door het te laten harsen, is er nu werkelijk een wereld voor mij opengegaan. Vandaag deel ik niet alleen mijn ervaring met jullie, maar ook een super leuke verrassing!

Lees ook:
FAVORIETEN MAART

Waarom heb ik dit niet eerder gedaan?

Onlangs heb ik mijn tweede laserbehandeling bij de Laserkliniek Maastricht ondergaan. Echt, ik kan mezelf wel voor mijn kop slaan! Waarom heb ik dit niet 10 of 15 jaar eerder gedaan? Ik weet nog wel toen ik zwanger was van Maxime en Lilou en ik elke keer op het eind van de zwangerschap panisch werd. Omdat het scheren niet meer zo makkelijk ging vanwege die dikke buik, heb ik ervoor gekozen om zowel mijn benen als bikinilijn te laten harsen. Dus zo’n 3 weken voor de bevalling was alles mooi weg, maar de pijn was werkelijk waar verschrikkelijk!

Als moeder vergat ik wel eens te scheren…

Uiteindelijk had ik wel een heel mooi resultaat hoor, maar het harsen vond ik persoonlijk erg pijnlijk. Het schijnt dat dit te maken had met de vergrote bloedvaten tijdens de zwangerschap. Daarnaast was het ook te duur voor (in mijn geval) een week resultaat. Maar, het was gewoon ideaal aangezien ik het nogal vergat. Voordat ik kinderen kreeg was het standaard scheren bij elke douchebeurt, maar nu vergeet ik het gewoon! Last minute zwemmen zit er dus niet altijd in… Haha!

ontharen met laser, laserkliniek Maastricht, benen laseren, benen ontharen, bikinilijn ontharen

Laserkliniek Maastricht

Ondertussen had ik hele goede verhalen gehoord over de Laserkliniek in Maastricht dus ik besloot hen een mailtje te sturen! We maakten een afspraak voor de intake. Het was een goed gesprek, duidelijke uitleg en ik voelde me echt op mijn gemak bij Lianne Pelzer. Lianne is huidtherapeute bij de Laserkliniek en doet verschillende behandelingen. Bijvoorbeeld acne-, litteken-, en lasertherapie en behandeld zowel de gezonde als de zieke huid. De intake kun je overigens nog via deze link terug zien (het begint vanaf minuut 8:49).

WIST JE DAT…

  • LASER staat voor: Light Amplifaction by Stimulated Emission of Radiation;
  • de laser overbodige haarzakjes vernietigd met 6-8 behandelingen (gelaat 4-8);
  • ik mijn oksels niet hoef te laten laseren omdat ik bijna geen haargroei heb;
  • ze werken met witte vakken die getekend worden op je been, zodat er geen enkel stukje wordt overgeslagen;
  • de laserbehandeling niet pijnlijk is, enkel een branderig gevoel en roodheid 1-2 dagen ná de behandeling;
  • elke huid behandeld kan worden;
  • Laserkliniek Maastricht gespecialiseerd is in laser- en huidtherapie en dat ze gebruik maken van de nieuwste generatie lasers.

ontharen met laser, laserkliniek Maastricht, benen laseren, benen ontharen, bikinilijn ontharen

Na één bezoek al bijna haar vrij

Je kunt je het misschien niet voorstellen, maar na de eerste laserbehandeling was mijn haar al zo goed als verdwenen. Kijk maar vanaf minuut 4:10 in deze weekvlog. Ik vroeg Lianne per mail of dat überhaupt mogelijk was, want waarom heb ik dan nog 8 bezoekjes nodig? Ook als ik mijn bikinilijn bekijk verbaas ik me dat mijn “coupe afro” bijna onzichtbaar is! En dat is zeker niet gelogen. Het is dus mogelijk, alleen moet ik om de 6 á 8 weken natuurlijk nog terugkomen voor blijvend resultaat. Uiteindelijk zijn de haarzakjes vernietigd en ben ik gewoon haar vrij op mijn benen en bikinilijn. Heerlijk! Nooit meer scheren! En weet je wat nou het leukste is? Het is misschien even een investering, maar uiteindelijk veel goedkoper dan harsen, mét blijvend resultaat!

VERRASSING!

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Dan heb ik wellicht een super leuke verrassing! Als je aangeeft dat je via MAMA to the max krijgen namelijk eenmalig 25% korting op een behandeling naar keuze! Hoe gaaf is dat?

Ben jij al bekend met laserontharing en wat is jouw ervaring? Kijk voor de tarieven en meer informatie op de website van Laserkliniek Maastricht.

Veel liefs,

Deze blog is een samenwerking met Laserkliniek Maastricht. De behandelingen heb ik van hen gekregen!

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!