Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

MIJN APRIL GOALS


3 april 2018


Mijn april goals mama to the max marjon
<

Welkom april, met je mooie lente kleuren en geuren! Maart was een drukke, maar zeer gezellige maand. Met als mooiste afsluiter de vijfde verjaardag van Maxime. Ook deze maand heb ik een aantal goals op een rijtje gezet. Lezen jullie met me mee?

Dit vindt je misschien ook wel leuk: MIJN MAART GOALS

Ik merk wanneer de koude, maar ook hele mooie wintermaanden voorbij zijn, ik steeds meer naar buiten ga. Alsof ik het echt heb gemist! Ik heb mijn voorkeur voor de iets warmere maanden, de winter is eigenlijk niets voor mij. Ik ben daarom blij dat april begonnen is en we langzaam maar zeker mogen gaan genieten van de lente!

‘Proeven’ van een bruidskapsel en bruidsmake-up

Ik heb me suf gezocht op Pinterest naar leuke opgestoken kapsels voor mijn bruidskapsel.  Hoewel ik tientallen mooie kapsels zag, twijfel ik ontzettend. Het hoort er misschien wel een beetje bij, je haar opsteken, maar ik denk toch echt dat ik het los wil dragen. Het past het best bij mij, denk ik. JP vindt dat ook en ik wil toch het liefst dicht bij mezelf blijven, waarom zou ik me anders voordoen? Het wordt gauw tijd voor een proefkapsel en proef bruidsmake-up! Ik hoop dan ook de knoop door te hakken met mijn twijfels. Of heb ik dat stiekem al gedaan?

Mijn april goals bruidskapsels

Mijn make-up en visagie wordt trouwens gedaan door mijn eigen kapster! Echt zo ontzettend fijn dat ze ook meegaat naar de bruiloft. Ik voel me vertrouwd bij haar en ze weet ook precies wat bij mij past.

Mijn april goals bruidskapsels

Weer aan de wandel

Afgelopen zomer ging ik samen met mijn schoonmoeder een uurtje wandelen. Als de meisjes dan lekker op bed lagen en slapen, trokken wij onze wandelschoenen aan en gingen soms wel 4 keer per week wandelen! Heerlijk vond ik dat! Soms zag ik er tegenop, maar als ik dan weer thuis was, voelde ik mij zo voldaan! Nu de zomertijd weer is ingegaan, is het ook weer tijd om dit op te pakken. Ik gebruik hiervoor mijn Fitbit. Echt een super handige en leuke gadget om onder anderen je stappen bij te houden. Het motiveert mij enorm en het staat ook nog eens leuk.

Mijn april goals wandelen Mijn april goals wandelen Juulke

Water, water, water!

Ik ben betrapt door mijn schoonheidsspecialiste. Ze kon namelijk aan mijn huid zien dat ik veel te weinig water dronk. Water is super belangrijk voor je lichaam en huid, maar wat heb ik hier een moeite mee. Zijn er meer dames die dit hebben? En hoe zorgen jullie ervoor dat dit goed bijhoud? Ik wil namelijk proberen om weer dagelijks 1,5 liter water te drinken. Het is niet alleen lekker, maar ook gezond. Dus, tips, anyone?

Mijn april goals meer water drinken

It’s my birthday!

Deze maand ben ik jarig en dat wil ik weer eens vieren. Niets groots of een feest, maar gewoon gezellig met 3 van mijn goede vriendinnen. Afgelopen jaren is het er namelijk bij ingeschoten. Ik was of hoogzwanger en misselijk of Lilou was nog klein en ik zag de drukte nog niet zo zitten. De bedoeling is om lekker met mijn vriendinnen uit te nodigen om een hapje mee  te gaan eten en dan lekker veel (bij-)kletsen. Gewoon een hele fijne avond samen!

Mijn april goals uitnodiging verjaardag

Naar buiten…

Nu het weer buiten aangenamer wordt, wil ik meer gaan genieten van de buitenlucht. Het is echt een goal om samen met mijn meisjes lekker erop uit te gaan en buiten te gaan spelen. Niet meer naar die indoor speelparadijs, maar lekker een speeltuin opzoeken. We hebben het helemaal gehad met dat binnen zitten, we willen nu heel graag weer naar buiten!

Mijn april goals naar buiten buitenspelen Mijn april goals naar buiten buitenspelen

Kledingkasten uitzoeken

Ik weet niet hoe jullie mama’s dat doen, maar eens in de zoveel tijd puilen de kledingkasten van Lilou en Maxime helemaal uit. De tijd is aangekomen om weer alles eens goed uit te zoeken. De kleine maatjes eruit en even inventariseren. Wat hebben ze nodig? Dat schrijf ik vervolgens op en kan ik weer lekker gaan shoppen! Dat is dan weer wat minder voor de portemonnee, hihi. Te kleine kleding van Lilou berg ik op in dozen en slaan we op. Ik kan nog geen afstand doen van kleertjes. Het overschot van Maxime gaan naar haar zusje, dat scheelt weer!

Wat zijn jullie goals deze maand? Herken je je misschien in een paar in die van mij? Ben wel erg benieuwd hoe jullie maand eruit ziet…

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!