Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

MIJN APRIL GOALS


19 april 2019


Goals April 2019, Etherische oliën, Young Living, 35e verjaardag, volgen, keuzes maken, plastische chirurgie
<

Een nieuwe maand, dus nieuwe goals! Ik heb weer vier belangrijke en mooie doelen die ik heel graag deze maand wil behalen. Heb jij ook nieuwe doelen voor jezelf gesteld? Op deze manier heb ik het gevoel dat ik ook goed voor mijzelf zorg. Zelfzorg is belangrijk! Het zorgt ervoor dat je goed blijft functioneren als persoon. Hoe pak jij je doelen aan?

Lees ook:
MIJN MAART GOALS

1. Oliën

Zeg nou eerlijk, die had je wel zien aankomen hè? Ik ben momenteel bezig met iets nieuws wat ik heel graag wil uitwerken. Het heeft te maken met de etherische oliën van Young Living. Sinds afgelopen januari deel ik mijn enthousiasme op MAMA to the max en ik merk dat ik sindsdien meer vragen krijg over de oliën dan over het moederschap. Het is een uit de hand gelopen hobby wat me ontzettend veel energie, enthousiasme en motivatie geeft.

Ik ben onlangs benaderd door Young Living om iets te gaan doen. Het is een kans die ik ontzettend graag wil aannemen, dus heb ik besloten om hier ook meer tijd voor vrij te maken. Wat me gelijk brengt bij goal nummer twee.

2. Minder vloggen

Jullie hebben het vast al voorbij zien komen in de weekvlog of de Weekly Snaps, maar ik ga stoppen met wekelijks vloggen. Vanaf april wil ik eens in de twee weken gaan vloggen. Ben je benieuwd waarom? Dan zou je de weekvlog van afgelopen week moeten kijken. Het heeft ook een stukje te maken met voor jezelf zorgen. De balans van werken, genieten van het moederschap en de kinderen vind ik heel erg belangrijk. Daarintegen vind ik keuzes maken niet moeilijk, dus was de keuze ook snel gemaakt. Ik wilde dit ook alleen maar doen omdat ik mij er goed bij wilde voelen en dat is ook gelukt!

goals april 2019 minder vloggen

3. Oorcorrectie Maxime

Er alleen al over nadenken brengt tranen in mijn ogen, echt waar. Ik vind dit zó moeilijk, maar ik wil het toch vertellen. Nadat ik steeds heb uitgesteld het ziekenhuis te bellen voor de oorcorrectie van Maxime, wil ik dit deze maand echt gaan doen. Ik vind het alleen een verschrikkelijk idee dat mijn kleine meisje onder het mes moet. Ik wou dat ik deze operatie voor haar kon overnemen en kan er niet van slapen. Het beeld dat ze naar de operatiekamer wordt gereden houdt mij wakker. Maar, ik weet dat het moet en de verwijsbrief heb ik al een tijdje in mijn bezit. Hoe eerder ik de afspraak maak, hoe beter.

4. 35 kaarsjes uitblazen

Het is bijna zover… Mijn 35e verjaardag! Ik moet jullie eerlijk bekennen dat ik voor het eerst in mijn leven helemaal niet leuk vind om jarig te zijn. Dat betekent namelijk dat ik al naar de 40 ga! Daarom is mijn goal om happy te zijn met deze mooie leeftijd. Want wat bof ik met mijn behaalde doelen, de prachtige momenten uit mijn leven, dat had ik voor geen goud willen missen!

verjaardagstaart meisje 6 jaar miss baksel maastricht mamatothemax

Dit zijn toch wel bijzondere goals deze maand. Moeilijke en verstandige beslissingen, het aanpassen en verwelkomen van nieuwe dromen en geluk! Wat zijn jouw doelen van deze maand of misschien heb je wel een doel voor het jaar? Deel het in de reacties!

Veel liefs,

Bespaar continu

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

3 Reacties op “
MIJN APRIL GOALS

 1. Doel deze maand is onze keuken eindelijk van papier naar appartement te maken, waar we heeeel dicht bij zijn nu 🙂

  Gelukkige verjaardag en veel succes met de operatie. k’ moest vroeger ook al eens naar het ziekenhuis: is op de moment zelf ietwat raar (want het ganse concept was me toen allemaal niet echt duidelijk), maar je geloofd in wat je ouders doen, dus dat zat allemaal goed 🙂

  Warme groet,

  Stef
  Kabocha onlangs geplaatst…Je ongelooflijk lekkerste aspergeroomsoep maak je: zonder room – met pompoenpitten!My Profile

 2. Onze dochter heeft ook haar oren recht gezet gekregen maar onder plaatselijke verdoving ze kreeg Diazepam om rustig en slaperig te worden. Ze heeft er niet veel van mee gekregen ging best goed maar ze was wel al 14 jaar toen. Ze moest alleen enkele weken een verband om haar hoofd dat vond ze minder leuk. Maar zal best goed gaan en is ook beter denk ik op jongere leeftijd. Succes!

 3. Wij zijn verhuisd deze maand. En mijn voornaamste doel was om zoals een echte Marie kondo ons appartment te organiseren en onze living terug de onze te maken. Met overal en altijd kinderspeelgoed kwam ik echt niet tot rust.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!