Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Mijn 5 favoriete non-alcoholische drankjes


26 juli 2016


I

Ik kan niet ontkennen dat ik het niet meer kunnen drinken van alcohol een van de minst leuke dingen vind aan zwanger zijn. Ik drink graag een wijntje of een prosecco. Niet alleen vind ik dat heel gezellig, mijn eten smaakt dan op de een of andere manier beter. Ik ben dan ook naarstig op zoek naar goede non-alcoholische alternatieven. Het liefste drink ik feestelijke non-alcoholische cocktails, zoals de NOguito maar deze kun je vaak in barretjes of restaurants niet bestellen. Vandaag deel ik mijn 5 favoriete alternatieven van non-alcoholische drankjes:mijn alternatieven voor non alcohol MAMA to the max

Nummer 1: Rosé Bier van Wieckse Witte

Nummer 2: Crodino

Nummer 3: Jillz, 0% alcohol

Nummer 4: Faber wijn

Nummer5: Rivella light

Voor al deze drankjes heb ik één grote tip:

Doe de drankjes in een mooi groot wijnglas met een ijsblokje en een schijfje citroen (Jillz), limoen (Rivella light) of sinaasappel (Crodino) erbij. Het alcoholvrije rosé bier kun je ook in zo’n mooi luxe bierglacrodino wijnglas non alcohol alternatief zwanger MAMA to the maxs schenken, ziet er erg leuk uit.Ik had deze maand standaard een citroen en een limoentje in huis. Als we dan ’s avonds gingen eten en ik een drankje erbij wilde drinken, schonk ik mijn alcoholvrije drankje in een mooi wijnglas en voegde er een stukje fruit aan toe. Het ziet er gelijk een stuk feestelijker uit en je zit niet heel saai met een limonade glas voor je.

 

 

 

 

Kenden jullie de alcoholvrije alternatieven al? En wie heeft er nog een heerlijke non-alcoholisch drankje dat we beslist moeten proberen? Ik ga ze nu zeker vaker drinken omdat ik ze gewoonweg lekker vind.

 

Liefs,

 

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

Kids NL 140317 - 210617 300x250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

3 Reacties op “
Mijn 5 favoriete non-alcoholische drankjes

  1. Van het weekend heb ik de alcoholvrije bubbels van Pasdutout ontdekt. Een echte aanrader!

    Daarnaast zijn de 0.0 Radlers van Wieckse hier favoriet.

  2. Voor de bierdrinkers: Erdinger Weissbier alcoholvrij is echt lekker. Ik dronk voor mijn zwangerschap ook af en toe alcoholvrij, dit was toen ook al mijn favoriet.

    De 0.0 witte wijn vd Plus is ook lekker (ze hebben maar 1 soort ik weet die naam even niet meer)

    Bitter lemon of tonic (tip de tonic met schijfje komkommer ipv citroen) is ook lekker en net wat anders dan limonade, maar daar mag je niet meer dan 1 of 2 per dag van hebben tijdens de zwangerschap

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!