Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Mijlpaal: 100 volgers op Bloglovin’


24 januari 2015


<

Hoe leuk! Alweer een mijlpaal behaald….100 volgers op Bloglovin’! Nu hoor ik een groot aantal van jullie denken… Bloglovin’… wat is dat nu weer in hemelsnaam? Vandaag vertel ik jullie graag wat meer over Bloglovin. Het is een echte verslaving dus bij deze heb ik je gewaarschuwd! Als je geen verslavingen erbij wilt hebben lees dan niet verder!

9d099028313adb4ecddd847e444fec92.jpg

 


Bloglovin’ is een online platform waar alle blogs bij elkaar komen. Je kunt je abonneren op blogs waardoor je iedere dag de laatste post van jouw favoriete blog ontvangt.

Ik ben er helemaal verslaafd aan want ‘s ochtends als ik wakker word, open ik de app van Bloglovin’ op mijn telefoon en lees ik al 1 of 2 blogs. Heerlijk om zo wakker te worden. En ’s avonds voor het slapen gaan hetzelfde, nog even een leuke blogpost lezen….. of 2 of 3 of… zzzzzz1

Je vindt Bloglovin’ hier en maakt dan net zoals bij andere social mediakanalen een account aan en vervolgens kun je blogs uit gaan kiezen die je wilt gaan volgen.

Het fijne vind ik eraan dat je posts die je heel interessant vindt kunt opslaan zodat je ze later nog eens kunt lezen. Ook laat Bloglovin’ je weten wanneer een nieuwe post bij je favoriete blog online is gekomen, daardoor hoef je niet steeds zelf te checken of er nog iets nieuws is bijgekomen.


Mijn drie favoriete blogs op dit moment zijn:


 

 

I love health

Daisy vertelt hier heel eerlijk over hoe je gezond bezig bent. Het fijne eraan is dat ze absouut niet doorslaat en weet dat de meeste mensen echt allergisch zijn voor health freaks. Het gaat erbij haar nou juist om om de balans te vinden tussen gezond eten en genieten van het leven. Haar recepten zijn het einde!

 

Legally-Brunette

Een gezellige lifestyle blog van Stacey. Zij werkt als juriste en is dol op sporten. Haar posts gaan voornamelijk over gezonde en lekkere voeding, sporten en gezellige activiteiten ondernemen. Haar schrijfstijl vind ik vlot en gezellig en daarom vind ik het heel leuk haar te volgen.

 

A beautiful mess

De twee zusjes, Elsie en Emma, runnen samen deze lifestyle blog waarin ze de meest creatieve DIY’s met ons delen voor in en rond het huis. Ik krijg er altijd veel inspiratie door en vind deze blog voornamelijk zo succesvol omdat ze dingen maken die haalbaar zijn en niet te moeilijk.

 

Ik hoop voor degenen die nog niet bekend waren met Bloglovin’ dat er een nieuwe, inspirerende en leuke wereld is opengegaan. Ga je je aanmelden?

En voor degene die wel al aangemeld zijn bij Bloglovin’, heb jij ook een top 3?

Wil je mij ook volgen via Bloglovin, klik dan op MAMA to the max bloglovin’  !

 

Liefs,

leesblog

 

 

 

 

Baby- & kinderkleding

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!