Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

MEGA SLAAPKAMER MAKE OVER TO THE MAX | WEEKVLOG #2


29 augustus 2019


mega slaapkamer make over riviera maison mama to the max_Tekengebied 1
<

Jaaaa de weekvlogs zijn weer terug en wat hebben we hectische weken gehad, want het was een grote rommel in huis. Het was namelijk grote tijd voor de: slaapkamer make-over! De meisjes gaan samen slapen. Oooh dit wordt zo gezellig en leuk! Ik neem jullie mee in het hele proces. Wat was het leuk en wat ben ik blij met het resultaat. Hoe vinden jullie de slaapkamers geworden?

Lees ook:
Naar Celine Dion in Hyde Park | Weekvlog 1

Kijk je gezellig mee?

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Het is helemaal gratis en je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste video’s! Ik upload iedere woensdag om 10:00 een nieuwe weekvlog waarin ik je meeneem in ons dagelijks leven. Ook maak ik regelmatig extra video’s met shoplogs, mijn maandelijkse favoriete producten en sinds kort ook mijn passie voor etherische oliën.

Wil je de vorige weekvlog (nog) een keer zien? Bekijk dan nu Weekvlog #1: Naar Celine Dion in Hyde Park 

Veel liefs,

Kerstwinkel 2017
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!