Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

MEGA MAKE-OVER KANTOOR


14 november 2018


kantoor make over riviera maison mamatothemax 2
<

Yes, ik kan jullie eindelijk vertellen over de best wel extreme make-over van mijn kantoor! Wat was het spannend. Samen met Rivièra Maison ging ik aan de slag om mijn kantoor winterklaar te maken. En niet alleen met een aantal accessoires. We maakten een aantal drastische veranderingen! Maar ik ben zo blij met het resultaat. Niet gedacht dat het kon, maar ik vind het nu nóg gezelliger om op kantoor te zitten. 

Lees ook:
Ik gaf onze hal een make-over!

Before

kantoor make-over rust oleum facebook mamatothemax

Ik denk dat jullie inmiddels wel weten hoe mijn kantoor eruit ziet? Fris en lieflijk, met roze en gouden details! Ik ben er enorm blij mee, maar toch vond ik het tijd voor een verandering. Ik ging met de hulp van Rivièra Maison voor warm en classy, nog steeds met gouden details, maar ik ruilde het baby-roze voor oud-roze. Zou dat goed gaan uitpakken?

Een donkergrijze muur

kantoor make over riviera maison mamatothemax

De grootste verandering was toch wel het verven van de muur. We hebben namelijk één muur helemaal donkergrijs gemaakt. Ik vond het wel een beetje eng klinken, maar het heeft zo goed uitgepakt. De Chalk Paint in de kleur Chesapeake Bay Charcoal van Rivièra Maison is een hele warme kleur. Het is een perfecte combinatie met de gouden meubels die ik al op het kantoor heb. Mijn kantoor oogt nu echt ‘cosy‘!

De mooiste en fijnste bank ooit

Toch denk ik dat ik meest enthousiast ben over mijn nieuwe bank. Wat is ie mooi he?! En hij zit echt héérlijk. Ik wilde al lange tijd een comfortabele bank op kantoor. Heerlijk om even te zitten als we een pauze nemen. Ook kan ik niet wachten om vanaf deze bank de toekomstige ‘favorieten’ video’s op te nemen. Het is de Fulton Street Sofa. Een 3,5-zits bank van velvet stof in de kleur granite.

Classy, stijlvolle accessoires

nepbloemen boeket kantoor make over riviera maison

Als er één bedrijf is dat goed past bij MAMA to the max als het gaat om accessoires, dan is het Rivièra Maison wel. Na een rondje door de prachtige winkel in Maastricht te hebben gelopen, wist ik precies wat ik op kantoor wilden. Ik maakte een prachtig winterboeket, helemaal MAMA to the max-proof met gouden en oud-roze kleuren. Ik vind oud-roze een hele mooie kleur voor de winterperiode. Ik besloot deze kleur ook in de kussens en kaarsenhouders terug te laten komen. Ik koos voor het prachtige bruine faux fur kussen waarvan ik ook nog de deken krijg. In december komt ook nog het enige echte MAMA to the max kussen binnen: een oud roze kussen in de vorm van een strik. Ik ben er verliefd op!

kantoor accesoires riviera maison mamatothemax

Ik zei toch: echte MAMA to the max accessoires. Hoe leuk is deze glazen sieradendoos met oud roze velvet linten? Ook hebben ze bij Rivièra de mooiste kaarsenhouders, zoals de gouden met letters en hoe gaaf zijn de roze Fraser Hurricane houders?

Het mooiste boek ooit

boek linnen kaft gouden opdruk riviera maison mamatothemax

Wat ze in de winkels van Riviera Maison ook verkopen zijn boeken. Ze hebben een selectie van de mooiste boeken die echt de finishing touch kunnen geven aan je interieur. Toen ik dit boek zag was ik helemaal verliefd. De kaft is van linnen met gouden letters. Ik kan niet beschrijven hoe mooi het is. Een echte eye catcher op mijn kantoor, samen met mijn nieuwe boeket.

Wat vinden jullie van de make-over? Zou jij zo’n extreme verandering aandurven?

handtekening marjon goede nieuwe huisstijl mamatothemax

Kids NL 140317 - 210617 300x250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

4 Reacties op “
MEGA MAKE-OVER KANTOOR

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!