Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WIN WIN WIN: MEET ME IN THE CITY


21 augustus 2017


L

Lees onder aan het bericht wie de winnaars zijn!

Ohhh wat vind ik dit gaaf om deze oproep te plaatsen… ik heb me hier zo op verheugd! In het diepste geheim ben ik bezig geweest alle voorbereidingen te treffen voor deze unieke MAMA to the max MEET & GREET. Ik heb zelfs een overnachting gepland in een luxe woning van een gloednieuw vakantieresort in Maastricht van 23 op 24 september a.s.
Dus…. zou je het leuk vinden samen met mij mijn lievelingsplekjes in Maastricht te ontdekken, te kletsen over vanalles en nog wat, mijn kantoor te bezoeken én te proeven van het Bourgondische leven?

Scrol dan snel verder en ontdek hoe je mee kunt doen. En wie weet zien we elkaar volgende maand!

 

 

 


Wie… wat… waar… kun je winnen?


WIE?

Ik nodig 5 lieve volgers uit bij mij in Maastricht voor een geweldig bourgondisch weekend inclusief overnachting!!

WAT?

Dag 1

Als winnares word je opgehaald bij station Maastricht. We nemen een exclusief kijkje op mijn kantoor, waar ik voor heerlijke Limburgse vlaai en koffie zorg. We kletsen over het moederschap en MAMA to the max en ik laat je zien hoe ik vlog. Uiteraard kom je zelf ook in de weekvlog!

Hierna gaan we lekker lunchen bij een van mijn lievelingsplekken en is er tijd om te shoppen.

Daarna gaan we naar het huisje en maken we ons op voor een gezellig avondje uit. We gaan heerlijk dineren bij een van mijn lievelingsrestaurants. Hierna drinken we nog een cocktail in de stad of we drinken nog een heerlijk wijntje in het huisje.

Dag 2

Dormio Resort komt ons verblijden met een compleet verzorgd ontbijt op bed – nou bijna dan, in ieder geval in ons huisje. Niet te veel eten, we gaan namelijk nog zelf Limburgse vlaai bakken in een authentieke bakkerij met eigen molen, hartje Centrum.

We brengen jullie weer naar het station en nemen we afscheid na een hopelijk succesvol en inspirerend weekendje Maastricht to the max.


WAAR?

(OFWEL… WAT MOET JE DOEN?)


 • Abonneer je op MAMA to the max op YouTube
 • Deel hieronder welke vlog jij de leukste tot nu toe vind én waarom
 • Laat me weten welke vraag jij mij in real life wilt stellen
 • Zorg dat je vrij bent het weekend van 23 en 24 september a.s.

Iedere like, deel of tag actie op de socials van MAMA to the max verhoogd je winkansen!

Toi toi toi…JE KUNT MEEDOEN TOT 5 SEPTEMBER!
And de 5 winnaressen zijn:

-Wendy Kruitbosch-van Berne

-Annemarie van Holst

-Rebecca Louwes 

-Ellis Gebuis

-Ilse Moments

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

49 Reacties op “
WIN WIN WIN: MEET ME IN THE CITY

 1. Lieve Marjon,

  Wat heb je een super leuke win actie online gezet, origineel ook.
  Al een tijdje volgen wij elkaar op Instagram. Ik ben dan ook het gezicht achter Feetjes. Je stories vind ik super leuk om te kijken en ook je posts zijn allemaal even prachtig. Hoe doe je dat toch? Daarnaast lees ik uiteraard je blogs en kijk ik je vlogs.
  Vooral je vlog over je eerste vakantie met de meisjes naar Malaga vond ik super om te zien. Inspirerend voor veel mama’s hoe je alleen het vliegtuig pakte, om met je kleine dametjes te genieten van de Spaanse zon. Je mag trots op jezelf zijn, dat het zo goed ging. Het is best een uitdaging zullen we maar zeggen…
  Wat ik in real life aan je wil vragen, is hoe ik mijn blogs (ik ben ook gastblogger) naar een hoger plan kan tillen. Schrijven is mijn passie, maar van tips kan alles groeien.
  Het lijkt me dan ook heel leukom jou in Maastricht te ontmoeten, in fijn gezelschap van andere mama’s.
  Voor vandaag een fijne dag.

  Liefs,
  Mascha

 2. Lijkt me geweldig.
  Na het volgen van al je vlogs en blogs zou het toch heel leuk zijn je in het echt te ontmoeten. Word altijd super blij van alle vlogs door de positiviteit en liefde voor je kinderen als mommy to be neem ik daar zo een groot voorbeeld aan . Geweldig en zou als beginnend blogger en vlogger heel veel kunnen leren van een meet en greet. De leukste vlog vond ik de eerste vlog waar lilou in voor kwam ook weer zoveel liefde als gezin prachtig en inspirerend.
  De vraag die ik zou willen stellen: hoe doe je het succesvol ondernemen een gezin en dan ook zo super positief en liefdevol zijn ?
  Groetjes Lizzy

 3. Lieve Marjon,

  Met de vlogs de je plaatst heb ik er een vriendinnetje bij zo voelt het! 🙂
  Zo herkenbaar de dingen die laat zien waar je tegen aan loopt. Ik ben zelf moeder van 2 prachtige dochters; Rosalie van net 2 en Julia van 2mnd. Toen ik over je actie las; dacht ik dat is een superleuk idee ik ga mee doen! Mijn favo vlog is die van het vluchtkoffertje, die heb ik meerdere keren gekeken toen ik mn verlof zat, heel nuttig! Verder is mn vraag die ik graag aan je zou willen vragen is het volgende:
  Hoe vind je de balans tussen en mama zijn, partner, vriendin maar Marjon zelf??? Daar ben ik heel benieuwd naar!

  Ik wens je heel veel succes met alle komende vlogs, je bent een kanjer!

  Lieve groet,
  Debby Goossens.

 4. Oh wat een bijzondere actie dit zeg.. en best spannend om mee te doen. Ik geef toe; ik ben echt een trouwe volger van Mama to the Max (via Instagram en je site vooral), maar zelf iets plaatsen op social media of liken schiet er nog wel eens bij in..
  Als mama van ook twee meiden (3,5 en 5 maanden), vind ik t super leuk alles te lezen. Omdat onze meiden redelijk dichtbij elkaar liggen, kijk ik graag naar je weekvlogs waarin je zoveel herkenbare situaties ziet. Maar ook soms de kwetsbare kanten en dilemma’s van het moederschap, die ik zelf ook wel eens ervaar.

  De Malaga vlog vond ik dit jaar vooral leuk te zien; zo knap dat je dat aandurfde met twee kinderen alleen weg! Ik zou je graag eens willen vragen hoe jij je kinderen met social media wil laten omgaan. Je maakt de bewuste keuze ze te laten zien nu en hoe zie je dit straks als ze groter worden? En natuurlijk klets ik graag over alles wat een meidengezin met zich meebrengt!

 5. Lieve Marjon,

  Wat mag jij trots op jezelf zijn zeg! Wat een gave winactie heb je opgezet. Ik kijk graag naar je vlogs en vind het lastig om te zeggen welke ik het allerleukst vind. Ik kies voor de vakantievlogs van jullie vakantie in Malaga! Je bent echt een top mens en het lijkt me geweldig om je te ontmoeten. Mijn vraag die ik zou stellen aan je: Waar zie je jezelf staan over 5 jaar?

  Liefs Laura

 6. Hoi Marjon,

  Wat een gave actie!!
  Wat ik je leukste vlog vind… oei, dat vind ik lastig..
  Als ik moet kiezen kies ik niet voor een vlog, maar voor jouw reactie op de reacties van jouw vlog. Snap je hem nog. Ik vind je ontzettend dapper dat je jullie leven zo open stelt. Het is leuk, gezellig en inspirerend om naar te kijken. En toch zijn er dan mensen die wat te zeuren hebben. Hoe je daar op reageerde vind ik gewoon heel eerlijk en super begrijpelijk.

  En dat zou dan ook meteen mijn vraag aan je zijn; hoe gaan je om met al de reacties die je krijgt op jouw vlog en sociale media accounts?
  Ik ben zelf iemand die zich alles aan trekt, vooral de dingen die ik denk dat mensen denken… dus ben heel benieuwd hoe jij daarmee omgaat.

  Ik blijf jullie hoe dan ook volgen!!
  Liefs! X

 7. Dit lijkt mij een geweldige leuke actie om te winnen! Ik hoorde dat mijn zus ook had mee gedaan (hoe leuk zou het zijn als we dit samen zouden winnen). Ik ben 6 maanden geleden bevallen en zou dit weekendje weg vinden geweldig! Leuk om jou te ontmoeten en het mooie Maastricht te ontdekken..

  De vragen:

  * Al een tijd geabonneerd
  * De vlog waarin Maxime de schommel cadeau krijgt!
  *En dan de vraag..zou je misschien ooit iets voor tv willen doen?

  Ik hoor het graag, can’t wait!

 8. Wat lijkt mij dit leuk om te winnen! Heerlijk even een weekendje ertussenuit (6 weken geleden bevallen) naar het mooie Limburg. Ik heb een aantal jaar geleden stage gelopen in Maastricht en gewoond op de Glacisweg, maar door werkdrukte de mooie stad amper kunnen verkennen. Het lijkt me ook heel leuk om je te ontmoeten en te leren kennen.

  Wat betreft de vragen:

  * Al een tijd geabonneerd natuurlijk
  * De marrakech vlogs, omdat ik na het zien van je vlogs voor de tweede keer ben gegaan.
  *En dan de brandende vraag… word/ ben jij ooit weleens boos? Ik kan me dat namelijk niet voorstellen… en dan eigenlijk m.b.t de kinderen.

  Wie weet tot snel

 9. Wat n toffe actie. Ik woon zelf in zuid Limburg maar ben na de geboorte van de tweeling nauwelijks meer in Maastricht geweest laat staan er overnacht. Het lijkt me heel gezellig om mede mama’s in Maastricht te ontmoeten. Dus we wagen toch maar n kansje .
  De leukste blogs vind ik die die over de verjaardagen gaan. Heerlijk al die deco en blije gezichtjes. En mijn vraag aan jou… Wat wilde je vroeger eigenlijk worden / wat had je willen doen voordat je blogger en vlogger was?
  Groetjes en wie weet tot gauw! Sophie (ig miss friszz)

 10. Lieve Marjon,

  Te cliché maar wat een leuke actie.
  Hier doe ik heel graag aan mee want van jou kan ik oprecht nog een hele hoop leren. Om gewoon maar eerlijk te zijn ik volg je via Instagram maar heb nog geen vlog van je gezien. Dat ga ik nu natuurlijk gelijk doen.

  De vraag die ik je zou willen stellen is: wat is jouw grootste droom, wat zou je (nog) willen bereiken in je leven?

  Ik wens je heel veel succes met het maken van je keuze.

  Lieve groetjes,
  Jaimy

 11. Wat een super leuke actie. Ik moet eerlijk bekennen dat ik je nog niet zo heel lang volg en ook niet al je vlogs heb bekeken. Ik geniet altijd alleen al van je insta stories. Hoe relaxed jij met twee kinderen in het leven staat is een inspiratie voor mij en ik denk voor vele andere moeders.
  Natuurlijk ben ik (een aantal van) je vlogs gaan terugkijken. Ik moet zeggen dat de vlog over je kantoor (uit 2015) me wel enorm aansprak, evenals de vlog waarin je ons meenam naar het vakantiepark in Maastricht. Ik zou het daarom erg leuk vinden om een bezoek aan deze twee te combineren en hoe kan dat beter dan door jou persoonlijk te worden uitgenodigd in Bruisend Maastricht!! En laat ik nou ook nog eens het weekend van 23 en 24 september vrij zijn. Hoe toevallig? Ik zou zeggen: kom maar op met die uitnodiging.

  En als ik je dan toch persoonlijk kennis met je zou gaan maken, Bruisend Maastricht zou gaan ontdekken en je kantoor zou mogen bezoeken, kan ik meteen vragen hoe jij tot ‘Mama to the Max’ bent gekomen en dit alles weet te combineren met je gezinsleven. Misschien niet de meest originele vraag maar wel een vraag die ik mezelf wel eens stel bij het zien van je vlogs, insta stories of FB posts. Daarnaast zijn er nog genoeg andere dingen te vragen, maar dat zou ik graag persoonlijk doen.

  Dus, wie weet, tot de 23e in Maastricht.

 12. Hoi Marjon! ♡

  Wat een te gekke win actie! Wat zou ik graag willen zien hoe het bij je op kantoor is en samen het mooie Maastricht verkennen met veel gezelligheid. Nu vraag je om de vlog die ik het leukste vind.. tsja dat is moeilijk omdat ik al je vlogs super vind om te kijken en allemaal zo herkenbaar. Maar als ik echt moet kiezen is het wel je mallorca vakantie! Wij zijn zelf al 4 jaar niet meer op vakantie geweest vanwege de komst van mijn 2 zoontjes Teun en Lev. Door jouw vlog waande ik me weer een beetje op dat prachtige vakantie oord en gaf je me veel inspiratie hpe ik het volgend jaar wil doen met de kinderen. Kan niet wachten!
  De vraag die ik je wil stellen is , hoe combineer je je werk met je gezinsleven en heb je vlog tips. Ik ben zelf een blogster [ Twijfel om te gaan vloggen ] en actief IG gebruikster en ik merk dat ik soms weinig tijd heb om het allemaal in te delen. Ik vind het zó leuk om te doen maar ik ben ook een mama. 🙂
  Fingers crossed !
  Liefs Michelle

 13. Marjon

  Wat een leuke wedstrijd!! Ik zag je bericht op Instagram passeren en stuurde direct naar mijn vriend: dit is iets voor mij! Hij weet dat ik supergraag naar jou vlogs kijk (zelfs tijdens het strijken, zet ik een vlogje op van jou en de strijk is in een mum van tijd weggewerkt (hihi).

  Als ‘mommy-to-be’ haal ik veel inspiratie uit jouw vlogs! Ik volg jou al van tijdens onze zwangerschapswens! Je bent een voorbeeld voor me hoe je je dochters met zoveel liefde en warmte omringt!
  En vooral hoe je in alles in je leven een evenwicht vindt: MTTM, je dochters, gezinsleven, JP, vrienden en familie, Ladyline,… en dan vooral nog eens je 10.000 stappen halen én gezonde smoothies maken!

  Mijn leukste vlog vind ik de werkvlog #10: 35 weken zwanger en met zwangerschapsverlof! Dit staat mij ook te wachten en jouw voorbereidingen zijn ook degene die ik me heb voorgenomen: nog een keertje naar de schoonheidsspecialiste en men nageltjes laten verzorgen. En er ook voor zorgen dat je alles met een gerust gevoel op je werk kan achterlaten tijdens de moederschapsrust. Wat kijk ik er enorm naar uit! (ook al zullen er misschien wel wat traantjes vloeien)

  Mijn persoonlijke favorieten zijn sowieso de vlogs tijdens je zwangerschap van Lilou. Mijn uitgerekende bevallingsdatum is 19 december. In het begin dacht ik: oh nee, zo een drukke maand met sinterklaas, kerst en eindejaar! Maar december is juist een hele gezellige maand die sowieso al rond familie en vrienden draait en met de komst van onze kleine wondertje wordt het dit jaar nog specialer.
  Zo raar dat we vorig jaar nog niet beseften dat het de laatste keer met ons tweetjes ging zijn.

  Wat ik me afvraag waarom je niet iets meer doet met je goede smaak voor interieurstyling! Je bureau, kinderkamers van de meisjes, .. zijn stuk voor stuk pareltjes die zo uit een magazine kunnen komen. Ben trouwens ook benieuwd naar de zolder-restyling in je laatste vlog!

  Wat kijk ik er naar uit om jou eens een keertje in het echt te ontmoeten!

  Fingers crossed!

  X.
  Nele

 14. Wow wat een gave winactie! Ik vind je vlogs leuk omdat je heel puur bent, en dus niet gemaakt dingen over laat komen. Mijn dochtertje van 3 kijkt vaak ook mee,een gezellig momentje. Verder vind ik inrichten net als jou ook zo leuk om te doen. En dingen aankleden zoals de verjaardag van Maxine bv. Dat vind ik trouwens de leukste vlogs. Ik denk dat we gesprekstof genoeg hebben. Wat ik aan ne zou willen vragen. Hoe heb je het voor elkaar weten te krijgen om je leven zo in te delen dat je de dingen vooral doet waarvan je geniet I.p.v dingen die een moeten zijn. Verder wil ik je vragen over je nieuwe lifestijl, ik wil ook de knop omzetten maar nog.niet gelukt helaas.

 15. Wat een leuke winactie Marjon! Ik volg je al heel lang en het lijkt me heel leuk je te ontmoeten! Je foto’s zijn altijd mooi en je blogs ook altijd leuk en interessant en je vlogs heel leuk! Pfff welke moet ik kiezen? Ik denk dan de voorbereidingen van Maxime’s verjaardag! Ik ben zelf oo zo iemand die alles al tijden voorbereid en ik vind die vlogs en ideeen daarover altijd zo leuk!

  Welke vraag ik zou stellen? Of jullie nog gaan verhuizen en zo nee (aangezien je de kamers nu gaat pimpen) waarom niet?

  Maar je inspireert altijd zo leuk met al je ideetjes en mooie kantoor, lijkt me heel leuk in het echt te zien!

  En geabonneerd ben ik geloof ik met twee accounts Haha!

  Liefs Kelly
  Kelly onlangs geplaatst…Broodbriefjes; voor een lief briefje tijdens de lunchMy Profile

 16. Hoi Marjon,

  Ik heb je vlogs en website leren kennen als ik 8 maanden zwanger was van ons 2de dochtertje Céleste. Zij is 8 december geboren en is dus maar een paar dagjes jonger dan Lilou. Mijn oudste dochtertje Elise is 4,5 jaar en ongeveer 3 maanden ouder dan Maxime. Ik vind de herkenbaarheid heel leuk en kijk er ook altijd naar uit als jouw vlog online komt. We hebben zoveel gemeenschappelijke interesses en houden van dezelfde stijl, soms ben ik net met iets begonnen en vlog jij daar enkele weken later over en soms is het omgekeerd en ben ik echt geïnspireerd of heb ik heel veel aan jouw advies. Ik hou ervan dat jij er zo positief in staat, van elke activiteit een belevenis, een verhaal maakt. Ik ben zelf namelijk ook zo. Ik ben ondertussen ook 2 keer in Maastricht geweest en het is inderdaad een hele gezellige stad om te shoppen. Het lijkt me leuk om je te ontmoeten en de andere mama’s tijdens een meet & greet en ik hoop dat jouw volgers uit België hier ook een kans op maken!

  Liefs, Claudia

 17. Lieve Marjon,

  Als moeder van 3 jongetjes kijk ik altijd met veel plezier naar jullie meidengezin. De allerleukste blog vond ik toch wel de geboortevideo van Milou. Wat ik graag van je zou willen weten is welke aspecten jij het belangrijkst vind in de opvoeding van je kinderen en ook op welke punten je hierin van mening bent veranderd van toen je nog geen kinderen had.

  Lieve groetjes marianne

 18. Lieve Marjon,
  Jeetje wat een leuke winactie!
  De leukste vlog tot nu toe vond ik zeker wel de verjaardagsvlog van maxime ik vind het altijd super leuk om te zien hoe anderen los gaan met de versiering en de taart☺️ En het was dubbel herkenbaar omdat ons dochtertje in januari 4 is geworden en dat is toch wel een speciale verjaardag.
  Het lijkt me heel leuk om eens naar Maastricht te komen een bruisende stad als ik het zo zie je in je vlog ik kom zelf uit het topje van Nederland ( den helder) en daar is niet veel te beleven…

  De vraag die ik zou willen stellen is hoe het bevalt om smorgens een shake te drinken en welke je dan zoal maakt. Zelf sla ik vaak het ontbijt over omdat het zo enorm hectisch is smorgens…

  Ik ga duimen draaien ik zou het heel erg leuk vinden een weekend door te brengen met jou en nog een aantal andere lieve mama’s!❤️

 19. Hey lieve Marjon,

  Mijn dochtertje Fay en ik genieten altijd van je vlogs. Een van de weinige die wij kijken. Jullie vakantie in Mallorca was ook zo super om te zien.. We worden er beide ook lekker rustig van als we kijken haha. Fijn ter ontspanning dus 😉

  Dus ga zo door en dikke kus van ons 🙂
  Nicole onlangs geplaatst…Shoplog Primark H&M en ZaraMy Profile

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!