Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Maxime’s verjaardagsshoot deel 2


31 maart 2016


<

En dan nu snel verder met het tweede deel van de verjaardagsshoot. In het eerste deel kon je vanochtend al zie wat voor lekkers we allemaal hadden op Maxime haar verjaardag.

Esther heeft in dit tweede deel Maxime ook nog heel mooi vastgelegd. Esther had al eerder gewerkt met Maxime en kende haar dus al een beetje.

image1

Ik heb Esther gevraagd, omdat ze gewoon helemaal mijn stijl heeft. Ze maakt ongelofelijk mooie foto’s en haar bewerking maakt het helemaal af. Ze is ook gespecialiseerd in newborn fotografie en daar staat ze hier in het Zuiden best wel bekend om. Maar zeker ook om haar bruidsreportages. Ohhh als ik ooit ga trouwen….haha  (Esther, dan weet je dat alvast!).

Binnenkort gaan we nog een voorjaarsshoot doen en lees je ook het interview dat ik onlangs hield met Esther. Ze vertelt dan waarom het nou zo speciaal en belangrijk is om je kind af en toe eens mooi op de gevoelige plaat en voor de eeuwigheid vast te leggen.

Goed, nu terug naar de verjaardagsshoot met Maxime in de hoofdrol. Maxime had er duidelijk zin in. Ze volgde de instructies van Esther heel goed op. Ze mocht proeven van al dat lekkers en ze vond het wel heel speciaal dat Esther zo’n groot fototoestel bij zich had.

Hier komen de foto’s die Esther maakte in onze achtertuin, met de sweet table als achtergrond, ter ere van Maxime’s derde verjaardag. Kijk je mee?

maxime3

 

maxime 5

 

maxime 8

 

maxime2

 

maxime 4

 

maxime 9

 

maxime 10

 

Hiep, hiep, hiep…..

Verjaardagsshoot

hoeraaaaaaa!!!

 

Ik hoop dat je het leuk vond de verjaardagsshoot van Maxime te bekijken. Wij zijn er in ieder geval enorm trots op. Nu nog een mooi boek ervan maken;) Wil je de foto’s van de sweet table bekijken? Klik dan hier. Of ben je op zoek naar inspiratie? Bekijk dan ook eens de fotoshoot van haar 2de verjaardag.

Vind je het leuk vaker foto’s van ons te bekijken? Ik plaats iedere dag een aantal foto’s op mijn instagrampagina. Leuk als je ons daar ook volgt.

 

Liefs,

 

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

Wil je graag meer weten over een fotoshoot van Esther Hameleers? Neem dan eens een kijkje op haar mooie website. Je kunt daar ook haar mailadres vinden.

 

Fashion_English11_300x250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

14 Reacties op “
Maxime’s verjaardagsshoot deel 2

  1. Erg mooi! Vind het super leuk, helemaal mijn smaak. Zou het zelf niet zo snel voor een kinder feestje doen, is tenslotte hun dag en niet de mijne. Maar heel mooi voor een bruiloft!

  2. Opnieuw prachtige foto’s! Zo leuk voor later ook. Misschien een ideetje voor een tutorial hoe je nadien het fotoboek maakt? Ik heb een vermoeden dat je daar ook weer iets prachtigs van maakt 🙂 Heb je haar kroontje ook zelf gemaakt?

    • Hi Laura, ja ik ga hier zeker een fotoboek van maken. Maar ik weet nog niet zo goed wat ik wil. Als ik ga beginnen, ga ik denk ik wel een tutorial van maken. Ik heb het kroontje laten maken door Atelier de Rozijntjes 🙂 Liefs Marjon

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!