Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

De verjaardagsfotoshoot van Maxime


31 maart 2016


sweet table verjaardag birthday child daughter kind dochter MAMA to the max
<

Hiep hiep hoera, voor onze grote meid. Vandaag is onze dochter Maxime alweer 3 jaar geworden. Afgelopen zondag vierden we haar verjaardag al met onze familie en goede vrienden. En zoals ieder jaar maakten we samen met een professionele fotografe een verjaardagsfotoshoot.

Quote-your-birthday

Ik koos er dit jaar voor om de fotoshoot in twee delen te splitsen. Afgelopen zaterdag fotografeerde Esther Hameleers van Esther Hameleers fotografie Maxime in een hele speciale setting. Ik maakte in samenwerking met ’t roze Bekkerieke een prachtige en heerlijke sweet table. Ik deed veel inspiratie op via Pinterest, maar er was eigenlijk geen  sweet table waar ik echt helemaal verliefd op werd. Per toeval kwam ik ’t Roze Bekkerieke tegen op instagram. Ze bleken niet heel ver van Maastricht af te zitten en ik zocht contact met ze. Nadine, de eigenaresse en ik blijken helemaal op één lijn te liggen. Niet te druk, niet te zoet, maar wel verliefd op roze, stijlvol, puur en prachtige creaties. Ik vertelde haar mijn ideeën en ze ging ermee aan de slag. ’t Roze Bekkerieke heeft trouwens geen fysieke winkel. Je kunt bestellingen plaatsen via de Facebookpagina. Jouw bestelling wordt dan met liefde bereid en bezorgd.

't roze Bekkerieke visitekaartje voorkant    't roze Bekkerieke visitekaartje achterkant

First impression

verjaardagsfotoshoot sweet table verjaardag birthday child daughter kind dochter MAMA to the max

sweet table verjaardag birthday child daughter kind dochter MAMA to the max

wafelhartjes t roze bekkerieke MAMA to the max

De verjaardagstaart

TAART

Ik was helemaal overdonderd toen ik de mooie verjaardagstaart voor het eerst zag. Dat moment kun je overigens ook terugzien in de blog van gisteren. Ik haalde de taart op bij Nadine van ’t roze Bekkerieke en ik had niet durven dromen dat ie zo mooi zou worden. Precies zoals ik het in mijn hoofd had. Dit is een naked vintage cake. Een zachte biscuit met champagnemousse, dulce du leche botercrème en zachtroze framboosjes…jammie! Het gave aan deze taart is dat de framboosjes pas zichtbaar worden bij het aansnijden van de taart.

image1

Mijn zelfgemaakte punch

punch verjaardag zomer jas MAMA to the max

Ik mengde gewone frambozen roosvicee met een doosje bevroren rood fruit en een bosje muntblaadjes. Liet dit een nachtje trekken en klaar! Heerlijk fris voor de kinderen, maar ook de volwassenen dronken er graag van.

Wafelhartjes

tafelhartjes t roze bekkerieke MAMA to the max

Schattig zijn ze hè. Ik zag ze op de instagram pagina van ’t roze Bekkerieke en was meteen verkocht. “Die wil ik ook”, dacht ik gelijk. De kinderen waren er dol op. Vond het stiekem wel een beetje jammer dat ze zo snel op waren, haha.

’t roze Bekkerieke maakte er een naamkaartje aan en voìla, je creëert een super schattig en bijzonder wafeltje.

wafelhartje peuter meisje MAMA to the max verjaardagsfotoshoot

Kwarkhartjes en cupcakes

kwarkhartjes zoet taart MAMA to the max verjaardagsfotoshoot

Op alle cupcakes zat een M en een vlindertje. Een waar kunstwerkje!

MAMA to the max verjaardagsfotoshoot

De kwarkhartjes smaakten ver-ruk-ke-lijk! Ohh de gasten waren er dol op.

Wit chocoladetaartje (met citroen)

verjaardagsfotoshoot taart citroen pastel roze bekkerieke MAMA to the max

Omdat het Pasen was, heeft ’t Roze Bekkerieke er een bijzondere touch aan gegeven door op het taartje een aantal pastelkleurige chocolade eitjes te leggen. Mooi hè!

verjaardagsfotoshoot

Macarons

macarons verjaardagsfotoshoot

Op de tafel konden natuurlijk niet de macarons ontbreken. De pastelkleuren maakten ze echt een plaatje zo bij elkaar.

macarons 2 MAMA to the max verjaardagsfotoshoot

Om de blog niet te lang te maken is dit deel 1 geworden van de verjaardagsshoot. Je zag alle lekkere dingen die we kregen van ’t roze Bekkerieke.

Vanmiddag komt deel 2 online, waarin Esther ook nog Maxime  op de gevoelige plaat vastlegde. Je ziet dan hoe Maxime genoot van de tafel en niet af kon blijven van al dat lekkers!

Dankjewel lieve Nadine en Esther dat jullie ons dit jaar zo goed hebben geholpen en er zoiets moois van hebben weten te maken!

Ben jij ook altijd druk bezig met de voorbereidingen voor een verjaardag? Ik vind dat zo ontzettend leuk om te doen! Kies je dan een thema of ga je anders te werk?

Vandaag gaan we naar de gastouder en gaan we taart eten met alle kindjes. Vanmiddag gaan we lekker thuis spelen met de nichtjes van Maxime. Ze heeft namelijk een winkeltje gekregen voor haar verjaardag en wil niks anders meer doen dan in haar winkeltje spelen. Zo schattig!

Liefs,

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

P.S. Je kunt ook alvast deel 2 gaan bekijken. Klik hier.

Wil je net als wij ook graag een keertje iets bestellen bij ’t roze Bekkerieke of gewoon vrijblijvend de mogelijkheden opvragen? Neem dan eens een kijkje op hun facebookpagina en mail ze direct.

Kids NL 140317 - 210617 300x250
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

21 Reacties op “
De verjaardagsfotoshoot van Maxime

  1. Pingback: Deze week deelt Maxime uit: afscheidstraktaties ⋆ MAMA to the maxMAMA to the max

  2. In één woord: W A U W!
    En natuurlijk van harte gefeliciteerd met jullie mooie dame! Mijn wens is dat jullie dit jaar een mooi positieve test in handen hebben. Dat Maxime een lief broertje of zusje mag krijgen! Hier ook druk met de voorbereidingen en aan het kijken. Ik vind het zo leuk! X

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!