Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

MAXIME HAAR VIJFDE VERJAARDAG


6 april 2018


Maxime's vijfde verjaardag unicornfeest
<

Vorige week zaterdag hebben we de vijfde verjaardag van Maxime gevierd! Het was een écht unicornfeest met alles erop en eraan. Ze heeft – net als ik – intens genoten van de fijne dag vol leuke activiteiten. Kijken jullie mee?

Lees ook: HAPPY BIRTHDAY MAXIME [5 JAAR]

Grote verrassing…

De dag begon al goed met een enorme verrassing voor Maxime! Ik ben namelijk een aantal weken geleden door speelgoedwinkel ToyChamp benaderd voor een meet and greet met K3! Ze zouden namelijk in de buurt komen en ik heb er geen moment over na moeten denken. Natuurlijk willen we hier naar toe!

Dit moment hebben jullie ongetwijfeld eerder voorbij zien komen in de Weekly Snaps afgelopen dinsdag of in de Weekvlog. Maar, wat een spannende dag! Maxime heeft de meiden van K3 samen met haar nichtje mogen ontmoeten en ze konden daarna zelfs nog samen op de foto. Echt een super ervaring. Haar mooie verjaardagskroon is gemaakt door Mandy van Mandy-Made en heeft een verwisselbaar cijfer, de kroon kan dus een aantal jaren mee! Hebben jullie de kroon ook al bij Lilou haar eerste verjaardag gespot?

Toen snel weer naar huis!

Na de meet and greet was het snel naar huis, want toen we thuis kwamen waren daar twee lieve dames, namelijk Sonia van Teepees & Fun en Jane van miniMakers! Zij kwamen allebei helemaal vanuit Utrecht naar Maastricht om Maxime’s feestje compleet te maken. Sonia organiseert onder anderen hele leuke pyjamafeestjes met teepee tentjes. Jane geeft ontzettend leuke (kinder-) workshops. Maar, voordat dit deel van het feestje begon was het eerst tijd voor TAART!

Toen alle kindjes er waren hebben we lekker gesnoept van de prachtige unicorntaart, gemaakt door een vriendinnetje van mij. De taart paste perfect bij de rest van het thema. Na de taart was het zulk lekker weer dat ze nog even buiten hebben kunnen spelen. Lekker even alle energie eruit!

Aankleding en versiering

Samen met Maxime heb ik gezocht naar leuke versieringen voor haar feestje bij Partydeco. Maxime wilde graag “unicorns” als thema voor haar feestje. Ze koos voor de “Unicorn make a wish” lijn. Echt makkelijk was het niet, want er waren zo ontzettend veel thema’s. Echt geweldig, die ruime keus, zelfs voor het unicornthema zijn er verschillende mogelijkheden.

Workshop: verf je eigen theeservies!

Terwijl Sonia boven de teepee tenten klaarzette en alle buikjes gevuld waren met taart, was het tijd voor de workshop van miniMakers. Jane had voor elk kindje een theeserviesje meegenomen. Ze konden helemaal hun gang gaan en hebben er allemaal iets moois van gemaakt om mee naar huis te kunnen nemen.

Alle kinderen waren heel creatief bezig en dat resulteerde in de vrolijkste en mooiste theeserviesjes! Ondertussen had Sonia ook een heerlijke high tea klaar gezet! Een etagère vol met lekkers. Van spekjes tot aan poffertjes met fruit. De kinderen konden hier lekker van genieten nadat ze klaar waren met het verven van hun prachtige servies.

Nog een grote verrassing boven!

Na het snoepen van de high tea was het tijd om naar boven te gaan voor de volgende grote verrassing! Daar waren voor alle kinderen teepee tenten ingericht met kussentjes, dekens en voor iedereen een knuffelbeer en slaapmasker. Wat een enorm succes was dit! Het zag er zo ontzettend leuk uit en iedereen heeft zo lekker gespeeld die middag.

A unicorn goodie bag!

Naast de teepee tentjes hadden we ook een ruimte omgetoverd tot een echte disco. Daar hebben ze nog gedanst op muziek van K3. Met een echte discobol!

And last but not least, de goodie bag! Die mocht natuurlijk niet ontbreken… Ieder kindje mocht er één mee naar huis. De inhoud van de goodie bag is ook verzorgd door Partydeco en was een passende afsluiter van het feestje.

Maxime's vijfde verjaardag unicornfeest goodiebag

De avond hebben we afgesloten met het eten van frietjes en toen iedereen weer weg was hebben we alles nog opgeruimd. Toen Jane en Sonia weer weg waren, was het huis volledig aan kant. Heerlijk, bedankt dames! Hierdoor konden we heerlijk nagenieten van de mooie dag. Ontzettend moe, maar voldaan. Maxime viel die avond als een blok in slaap. En ze was niet de enige ;).

Als ik naar haar vrolijke, blije gezichtje kijk en dat ze het zo fijn had, maakt zo’n drukke dag voor mij ook weer helemaal goed! Alles om mijn lieve meisje zo’n geslaagd feestje te bezorgen!

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Bespaar continu
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

2 Reacties op “
MAXIME HAAR VIJFDE VERJAARDAG

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!