Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Maxime in het afgelopen jaar


31 december 2014


D

De laatste dag van het jaar maak ik traditiegetrouw een jaaroverzicht aan de hand van foto’s van het afgelopen jaar. Nu alweer Maxime’s tweede jaaroverzicht! De tijd gaat zo snel. Was ze aan het begin nog een baby’tje, zo is nu een echte peuter! Kijken jullie mee?


CARNAVAL


1779299_10152219156450342_1579536091_n prindse


ÉÉN JAAR OUD


handjesindelucht
ballonnen
vuur
taart


EERSTE STAPJES


IMG_4200
lopen


EERSTE VAKANTIE ITALIË – JULI 2014


IMG_4778
IMG_5201
IMG_4791


GENIETEN VAN DE MOOIE HERFST


IMG_5309
IMG_5128
IMG_5627
IMG_5494
15ba255b6902542165424047128468f9


EERST KEER ZÉLF CADEAUS UITPAKKEN – KERST


image1
IMG_8224
PicFrame +

 

Kortom, het was een jaar van eerste keren voor Maxime. Ik vind het soms zo jammer hoe snel het allemaal gaat. Als ik nu de foto’s terugkijk van januari en februari dan mis ik het nu al dat ze nog zo klein was en nog niet kon lopen. Je merkt dat ze steeds onafhankelijker wordt wat dat betreft. Maar natuurlijk alleen maar fantastisch dat ze zo goed vooruit gaat en alle stapjes die ze moet maken ook goed doorstaat. Ik ben erg benieuwd wat het komend jaar ons zal gaan brengen. Vonden jullie 2014 een fijn jaar? Maken jullie ook aan het einde altijd een jaaroverzicht aan de hand van foto’s?

Ik wens jullie alvast een hele fijne jaarwisseling toe vanavond. Staan de bubbels al koud? Oliebollen al gekocht?

Ik spreek jullie in 2015!

Liefs,

leesblog

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

9 Reacties op “
Maxime in het afgelopen jaar

  1. Hoi hoi,
    Ik volg jullie ook al op Instagram. Wat is het toch een heerlijk meisje om te zien. Zo een leuk kind. En je ziet haar ook echt genieten. Het is me een vrolijk meisje. Echt zalig. En het moet gezegd, ze heeft altijd erg leuke outfits. Ik geniet telkens weer van jullie mooie foto’s.

  2. Maxime is echt gegroeid in een jaar tijd! Altijd leuk om te zien. Ik zie het hier ook, sinds ik weer zwanger ben lijkt hij steeds harder te groeien. Gelukkig nieuwjaar! En de beste wensen voor 2015!

    • Helaas gaan ze soms te hard, waren ze af en toe nog maar zo klein. Jij ook de beste wensen voor 2015 en geniet van de zwangerschap! Ik ben benieuwd naar je wondertje!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!