Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Keep calm it’s almost Maxime’s 2nd birthday!


24 maart 2015


A

Ahhhh nog een weekje en mijn kleine meisje is niet meer één jaar…mijn gevoel hierover verandert echt van minuut tot minuut. Er is zo’n stemmetje in mijn hoofd dat zich telkens afvraagt of het nu leuk is dat ze al twee wordt of dat het toch wel erg jammer is dat de tijd zo snel gaat.

Van alleen maar zorgen voor haar veranderde onze relatie naar een echte mama-dochter band. Ik vind het heerlijk wanneer ze soms wel 100 keer achter elkaar “mama” roept. En ook de momenten dat ze iets eng vindt of dat we een kamer inlopen waar allemaal mensen zijn en ze zich zo vastklampt aan mij…heerlijk…dat mama-gevoel is het beste gevoel dat er is. Ik had me voordat ik moeder werd nooit kunnen bedenken hoe diep de liefde zou zijn voor je kind, maar het lijkt wel alsof ik iedere dag zelfs nog een beetje meer van haar ga houden. En steeds vraag ik me dan af…nog meer? Kan dat….blijkbaar wel, of ja…zo voelt het. Een rijkdom die ik met al het geld in de wereld niet zou kunnen betalen.

Maxime is in haar tweede levensjaar ontzettend gegroeid. Fysiek van maatje 68 naar maatje 92. Helemaal keurig op de gemiddelde lengte en het gemiddelde gewicht. Ze eet en drinkt goed, slaapt heel graag in haar eigen bedje en bij de kinderopvang heeft ze het reuze naar haar zin. Haar spraak en taal maken dagelijks grote stappen. Ik sta er iedere dag opnieuw van te kijken hoe ze nieuwe woordjes eruit gooit of steeds langere zinnetjes probeert te maken. Ik heb 12 foto’s uitgezocht van april 2014 t/m maart 2015 zodat jullie kunnen meekijken hoe mijn meisje gegroeid is. Hier komt ze dan: Maxime van 1 naar 2 jaar:

1 april

2 mei 3 juni4 juli 5 augustus 8 november 9 december 10 januari 11 februari 12 maart 2015

 

 

Liefs,

handtekening_blogs

 

 

 

 

 

 

 

 

Bespaar continu

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
Keep calm it’s almost Maxime’s 2nd birthday!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!