Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Mark Zuckerberg verwelkomt tweede dochter


29 augustus 2017


<

Hoera! Een zusje voor kleine Max! Facebook oprichter Mark Zuckerberg (33) liet via een Facebookbericht weten dat hij en zijn vrouw Priscilla, trotse ouders zijn geworden van dochtertje August.

BRIEF

Mark en Priscilla zijn in 2012 getrouwd en werden in 2014 voor het eerst ouders van dochter Max. Naast de grote bekendmaking laat hij ook een prachtige brief achter voor zijn jongste dochter.

“Lieve August,

Welkom op de wereld! Je moeder en ik zijn zo benieuwd naar wie je later zal worden.

Toen je zus geboren werd, schreven we een brief over de wereld waarin zij – en jij nu ook – zal opgroeien. Een wereld met beter onderwijs, minder ziekten, sterke gemeenschappen en grote gelijkheid.” schrijft Zuckerberg.

JEUGD

Mark wil het vooral hebben over haar jeugd. Hij vindt het belangrijk dat ze leert om buiten te spelen. Ze zal het druk krijgen, maar hij hoopt dat ze alle tijd zal nemen om te ontdekken.

“De jeugd is magisch. Je bent maar één keer kind, dus maak je niet teveel zorgen over de toekomst. Daar zijn wij voor en we doen er alles aan om voor jou te zorgen. We zullen er alles aan doen om een betere wereld voor jou te en je kinderen te maken.”

LIEFDE

Als laatst sluit hij af met de trotse woorden:

“August, we houden zoveel van je en we kijken er zo naar uit om dit avontuur met jou aan te gaan. We wensen je een leven van vreugde, liefde en dezelfde hoop dat je ons geeft. Liefs, mam en pap.”

Dat zijn wel onwijs lieve woorden van de kersverse papa! Gefeliciteerd en geniet van de kleine August!

 

Fashion_English11_300x250
Marijke

Marijke

Hi allemaal! Ik ben Marijke (29) getrouwd met Arjan en moeder van Demian en Danique. Inmiddels ben ik in blijde verwachting van ons derde kindje en in augustus 2018 uitgerekend. Ik schrijf voornamelijk redactionele artikelen voor Mama to the max, maar ook leuke recepten of DIY's. Liefs, Marijke

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!