Lees nu: AND THE WINNER IS… [VTECH DECEMBER TREKKING + NIEUWE RONDE!]

De MAMA TO THE MAX ADVENTS KALENDER – DAG 7


14 december 2018


illustratie studio krul adventskalender mamatothemax
<

Iedere dag is tot nu toe al een feestje. Maar waaaauw, wat mag ik vandaag toch een bijzonder cadeau weggeven. Het is namelijk heel anders dan alle andere cadeaus. Je kunt het een heel mooi plekje gaan geven! Wie oh wie mag ik blij gaan maken met dit gave cadeau. 

Lees ook:
De MAMAtothemax Adventskalender – Dag 6

Dag 7

Ik mag namelijk namens Willemijn van Studio Krul een gepersonaliseerde illustratie weggeven. En wat kan ze dat goed! Zo maakte Willemijn maakte voor ons twee prachtige illustraties van de bruiloft. Ik ben er zo blij mee. Ze hebben zelfs een prachtig plekje in het MAMA to the max Wedding Magazine gekregen. En nu mag ik een van jullie blij maken met zo’n prachtige tekening (met twee personen). Je mag zelf bepalen welke twee personen je op de tekening wilt hebben. Ik zei toch: een heel bijzonder cadeau!

Voorwaarden ADVENTSKALENDER dag 7

 • Volg StudioKrul op Instagram.
 • Laat een reactie achter met de reden waarom jij wilt winnen en wat jij graag geïllustreerd zou willen hebben.
 • Door deel te nemen aan alle winacties, maar je meer kans om de meet & greet van dag 1 te winnen.
 • Alle winnaars van de MAMA to the max adventskalender worden op eerste kerstdag, 25 december, bekend gemaakt.

Winacties van voorgaande dagen

Dag 1: Meet & Greet op het kantoor van MAMA to the max
Dag 2: Rivièra Maison pakket
Dag 3: 3x €50 shoptegoed Kleertjes.com
Dag 4: Canon Printer Pixma TS6251
Dag 5: 3x vier tickets voor De Fabeltjeskrant bioscoopfilm
Dag 6: Stokke Tripp Trapp

Wat zou er morgen in het vakje zitten? Nog 10 dagen tot de Kerst. Wat gaat het snel!

Veel liefs,

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

54 Reacties op “
De MAMA TO THE MAX ADVENTS KALENDER – DAG 7

 1. Ik zou dit zooo graag willen winnen!
  Willemijn haar prachtige illustraties zie ik vaker voorbij komen op instagram en elke keer sta ik weer versteld van hoe mooi het is!
  Ik zou heel graag een illustratie van mijn opa en mij willen. ❤️
  Die zou vast en zeker een mooi plekje in mijn kamer krijgen ✨

  Ps. mag ik vragen hoe duur een illustratie is? Dan kan ik erover na gaan denken, voor als ik niet win x

  Xx Bronagh

 2. Heel gaaf lijkt mij dit! Ook omdat mijn vriend niet graag op de foto gaat. En we dus geen foto van ons drietjes als gezin hebben. Graag zou ik een gezinsportretje willen, die Willemijn zelf mooi mag maken!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!