Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

De MAMA TO THE MAX ADVENTS KALENDER – DAG 7


14 december 2018


illustratie studio krul adventskalender mamatothemax
<

Iedere dag is tot nu toe al een feestje. Maar waaaauw, wat mag ik vandaag toch een bijzonder cadeau weggeven. Het is namelijk heel anders dan alle andere cadeaus. Je kunt het een heel mooi plekje gaan geven! Wie oh wie mag ik blij gaan maken met dit gave cadeau. 

Lees ook:
De MAMAtothemax Adventskalender – Dag 6

Dag 7

Ik mag namelijk namens Willemijn van Studio Krul een gepersonaliseerde illustratie weggeven. En wat kan ze dat goed! Zo maakte Willemijn maakte voor ons twee prachtige illustraties van de bruiloft. Ik ben er zo blij mee. Ze hebben zelfs een prachtig plekje in het MAMA to the max Wedding Magazine gekregen. En nu mag ik een van jullie blij maken met zo’n prachtige tekening (met twee personen). Je mag zelf bepalen welke twee personen je op de tekening wilt hebben. Ik zei toch: een heel bijzonder cadeau!

Voorwaarden ADVENTSKALENDER dag 7

 • Volg StudioKrul op Instagram.
 • Laat een reactie achter met de reden waarom jij wilt winnen en wat jij graag geïllustreerd zou willen hebben.
 • Door deel te nemen aan alle winacties, maar je meer kans om de meet & greet van dag 1 te winnen.
 • Alle winnaars van de MAMA to the max adventskalender worden op eerste kerstdag, 25 december, bekend gemaakt.

Winacties van voorgaande dagen

Dag 1: Meet & Greet op het kantoor van MAMA to the max
Dag 2: Rivièra Maison pakket
Dag 3: 3x €50 shoptegoed Kleertjes.com
Dag 4: Canon Printer Pixma TS6251
Dag 5: 3x vier tickets voor De Fabeltjeskrant bioscoopfilm
Dag 6: Stokke Tripp Trapp

Wat zou er morgen in het vakje zitten? Nog 10 dagen tot de Kerst. Wat gaat het snel!

Veel liefs,

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

68 Reacties op “
De MAMA TO THE MAX ADVENTS KALENDER – DAG 7

 1. Dit staat vér boven aan ons lijstje. De tekeningen (kunst) van StudioKrul zijn zo mooi en leuk. Ontzettend knap om mensen zo herkenbaar te tekenen! Zou het echt geweldig vinden om een illustratie te mogen winnen ❤️.

 2. Wat een leuke winactie! Ik volgde studio Krul al op Instagram. Ik zou ook zo’n illustratie van mij en mijn man van de bruiloft willen, heel speciaal op tekening!

 3. Wat een bijzondere prijs! Ik zou heel graag ons lieve zoontje Thijs vast laten leggen, omdat hij nu een heerlijk eigenwijze peuter is! En het liefst nog over een paar maandjes, omdat ik dan een foto van hem met kleine broer of zus kan laten vereeuwigen! Die zou wel een heel bijzonder plekje in ons huis en hart hebben!

 4. Die illustraties van jullie zijn zo geweldig geworden.
  Zou het erg leuk vinden om ook zo’n prachtige prent te mogen winnen van onze kids!

 5. Mijn ouders zijn volgende zomer 45 jaar gehuwd. Het plan is om hen te verrassen met een etentje én omdat ze helemaal gek zijn van hun 2 kleinkinderen weet ik nu al dat ik hen een ongelofelijk plezier zou kunnen doen met een tekening van onze kinderen!

 6. Daar hoef ik niet lang over na te denken! Absoluut mijn twee dochters!! Heel mooi om ze zo vast te leggen als blijvende herinnering. Krijgt dan een mooi plekje in ons nieuwe huis.

 7. Wauw! Wat een gave adventkalender heb jij ontwikkeld zeg!
  Ik doe graag mee, voor een tekening samen met mijn broertje en zusje. Of met vriendinnen. Ik weet het nog niet precies. Maar het wordt, gezien de tekeningen die ze voor jou heeft gemaakt, een prachtige! Die hang ik boven mijn bed 😉 of in de woonkamer.

 8. Ik zou dit zooo graag willen winnen!
  Willemijn haar prachtige illustraties zie ik vaker voorbij komen op instagram en elke keer sta ik weer versteld van hoe mooi het is!
  Ik zou heel graag een illustratie van mijn opa en mij willen. ❤️
  Die zou vast en zeker een mooi plekje in mijn kamer krijgen ✨

  Ps. mag ik vragen hoe duur een illustratie is? Dan kan ik erover na gaan denken, voor als ik niet win x

  Xx Bronagh

 9. Heel gaaf lijkt mij dit! Ook omdat mijn vriend niet graag op de foto gaat. En we dus geen foto van ons drietjes als gezin hebben. Graag zou ik een gezinsportretje willen, die Willemijn zelf mooi mag maken!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!