Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

De MAMATOTHEMAX ADVENTSKALENDER – DAG 5


12 december 2018


kinderfilm fabeltjeskrant adventskalender mamatothemax v3
<

Hoe vinden jullie de cadeaus tot nu toe? Blijft het nog spannend? Vandaag gaan we wel een heel leuk vakje met jullie openen… Het is namelijk geen product, maar een activiteit! Voor het hele gezin. Maxime kan al niet wachten om dit te gaan doen. Lees snel verder voor meer informatie!

Lees ook:
De MAMAtothemax Adventskalender – Dag 4

Dag 5

Maxime kwam laatst helemaal enthousiast terug van een middagje naar de bioscoop met een vriendinnetje. En niet om de film die ze net gezien had, nee, ze had het alleen maar over één ding: De Fabeltjeskrant! Ik dacht hoe komt ze daar nu bij, dat is van mijn tijd. Na even Googlen kwam ik er snel achter: Meneer de Uil komt terug. Vanaf 19 december draait ‘De Fabeltjeskrant: De Grote Dierenbos-spelen’ in de bioscoop.

Een ideaal cadeau voor deze adventskalender dacht ik zo! En daar was Dutch Filmworks het mee eens. Ik mag daarom 3x vier kaartjes voor de Fabeltjeskrant weggeven. Het ideale uitje voor het gezin! Lees snel verder om te zien hoe je mee kunt doen.

Voorwaarden ADVENTSKALENDER dag 5

 • Volg de Fabeltjeskrant Film op Instagram.
 • Laat een reactie achter met jouw herinneringen aan de Fabeltjeskrant en waarom je wilt winnen.
 • Door deel te nemen aan alle winacties, maar je meer kans om de meet & greet van dag 1 te winnen.
 • Alle winnaars van de MAMA to the max adventskalender worden op eerste kerstdag, 25 december, bekend gemaakt.

Winacties van voorgaande dagen

Dag 1: Meet & Greet op het kantoor van MAMA to the max
Dag 2: Rivièra Maison pakket
Dag 3: 3x €50 shoptegoed Kleertjes.com
Dag 4: Canon Printer Pixma TS6251

Ik wil jullie wederom bedanken om je enthousiasme! Wat leuk om alle reacties te lezen en we zijn nog lang niet bij het einde.

Veel liefs,

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

36 Reacties op “
De MAMATOTHEMAX ADVENTSKALENDER – DAG 5

 1. Dat zou een leuk uitje zijn.
  Mn broer en ik keken t vroeger altijd en weet nog dat onze vader voor carnaval voor ons een hoofd van die zuster en klus bever gemaakt had

 2. Nostalgie de Fabeltjeskrant!! Vroeger enorme fan dus hoe leuk zou het zijn om hier samen met m’n 2 dochters ook naar toe te gaan.

 3. Oh, heel wat jeugdsentiment hier hoor. Ik kan na jaren zelfs nog het liedje meezingen (maar over mijn zangtalenten gaan we het hier nu best niet hebben 🙂 🙂 … Ik woon in België en vermoed dat ik deze prijs dus niet kan winnen, maar stel dat ik toch zou winnen dan stel ik voor Marjon dat je ‘mijn’ bioscoopticketjes kado geeft aan de mensen van de speelgoedbank. Zij weten vast wel een gezin dat ze ongelofelijk blij kunnen maken met een namiddag film!

 4. Wij gaan zowiso kijken, jeugdsentiment maar zoon lijkt het ook erg leuk! Kaartjes winnen is natuurlijk zeeer welkom!

 5. Jeugdsentiment deze film!! Zo leuk dat mijn kinderen dit nu ook kunnen kijken en kunnen genieten van de avonturen van meneer de Uil en zijn vrienden. Ik vond vroeger Lowieke de Vos wel beetje eng maar mevrouw ooievaar maakte alles goed. Alleen dat deuntje hè…krijg je nooit meer uit je kop hihihihi

 6. Hier keek ik als klein meisje zo graag naar, wat fijn dat het terug is. Graag laat ik mijn dochtertje nu ook kennis maken met alle dieren en de grote meneer uil !

  Liefs,
  Anke

 7. De Fabeltjeskrant!! Hoe zalig is dat! Dat is pas nostalgie en wat was dat mooie tv! Zou ik mijn zoontje wel willen tonen…

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!