Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

DE MAMATOTHEMAX ADVENTSKALENDER – DAG 4


11 december 2018


blog_reveal dees dag 4 v2c
<

Dag 4 van de MAMA to the max adventskalender. En nog 14 dagen tot Kerst! Wat gaat de decembermaand toch hard. Lukt het jullie om goed te genieten van alle gezelligheid? Zijn de plannen al gemaakt voor de Kerstdagen? Wij hebben ze al vast staan! Nu kan ik echt niet meer wachten… 🙂

Lees ook:
De MAMAtothemax Adventskalender – Dag 3

Vakje 4

Wat heb ik toch veel vragen gekregen over mijn Canon printer. Ik vind hem zo fijn he! En wat is ie mooi! Namens Canon mag ik één van hen mooie fotoprinters weggeven, namelijk de PIXMA TS6251 (inclusief fotopapier!). Met deze printer kun je meteen dat goede voornemen waarmaken: vaker je favoriete foto’s afdrukken en ze een leuk plekje geven.

Voorwaarden ADVENTSKALENDER dag 4

 • Volg Canon Nederland op Instagram.
 • Laat een reactie achter met de reden waarom jij wilt winnen.
 • Door deel te nemen aan alle winacties, maar je meer kans om de meet & greet van dag 1 te winnen.
 • Alle winnaars van de MAMA to the max adventskalender worden op eerste kerstdag, 25 december, bekend gemaakt.

Winacties van voorgaande dagen

Dag 1: Meet & Greet op het kantoor van MAMA to the max
Dag 2: Rivièra Maison pakket
Dag 3: 3x €50 shoptegoed Kleertjes.com

Wat zijn we lekker op weg! En wat een enthousiasme. Wat vind ik dat leuk om te zien! Wat verwachten jullie voor morgen? Houd het blog en de socials van MAMA to the max goed in de gaten.

handtekening marjon goede nieuwe huisstijl mamatothemax

Baby- & kinderkleding

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

148 Reacties op “
DE MAMATOTHEMAX ADVENTSKALENDER – DAG 4

 1. Wauw te gek om gelijk foto’s met Canon af te kunnen DRUKKEN
  Als mama van 3 zou me dat wel LUKKEN 3️⃣
  Foto’s van hen maak ik dagelijks WEL
  Alleen het laten afdrukken gaat nooit zo SNEL
  Steeds foto’s kunnen verwisselen op onze FAMILIEFOTOWAND ❤️
  Spelend in het bos, speeltuin, zwembad of STRAND
  Hopelijk ga ik deze te gekke actie van jou, Marjon WINNEN
  Kan ik direct met foto’s selecteren van afgelopen jaar BEGINNEN

 2. Wauw, je geeft stuk voor stuk geweldige cadeaus weg, maar deze behoort toch wel tot mijn favorieten! Super om veel mooie foto’s van mijn knappe Thijs af te drukken, voor onszelf en de opa’s en oma’s. En perfect ook omdat we ons 2e wondertje verwachten en graag die momenten van grote broer en kleine uk straks vastleggen!

 3. Geweldige prijs!! Zou dan gelijk de fotos van Mn mob afdrukken. Nu vergeet ik dat altijd. Kindjes groeien zo hard en dan kan ik de fotos ook vaker omwisselen ☺️

 4. super gere um de litste mominten mit mien mam metein te kinne aofprinte en n plaotske te geve. foto;s oetprinte in de winkel of online is miestal n jaore plan en dat heef mien mam verre vaan nog 🙁 succes eeederein

 5. Ohhhh een printer om foto’s af te drukken! Deze mama maakt super veel foto’s maar moet er ook echt iets mee gaan doen dus zo’n printer zou top zijn.

 6. Wegens crazy drukte hier in mijn leven de laatste weken ben ik aan een inhaalmanoevre bezig hier op je blog Marjon 🙂 . En ik val van de ene verbazing in de andere! Wat een leuke dingen komen er hier in de adventskalender voorbij! Ik doe ook hier weer heel graag mee voor de Canon Printer! Tijdens onze verbouwing heb ik in de keuken een volledige muur laten schilderen met magneetverf; sindsdien hangen er dus altijd leuke foto’s om na te genieten van vele mooie momenten. De printer zou dus heel goed van pas komen om eens net iets vaker mijn muurtje te wisselen!

 7. Woww!! Lijkt me heel leuk om te winnen. Zo kan ik foto’s uitprinten voor onszelf en om weg te geven aan familie & vrienden. Groetjes!

 8. Ahh goed idee. Als ik de foto’s direct kan printen thuis, komt er misschien eindelijk een fotoalbum. Schaam me diep dat ik er nog steeds geen heb voor mijn zoontje van 2.5 jaar!

 9. He wat een fijne giveaway zeg! Ik wil al heel lang mijn kamer wat opleuken met foto’s van de schoonste momenten in mijn leven! Elke keer ik in mijn kamer kom, zal er spontaan een glimlach op mijn gezicht verschijnen! Ik zal er ook afdrukken voor mijn lieve familie en vrienden en zeker nu tijdens de kerstperiode kunnen we gezellig dicht bij elkaar kruipen aan het haardvuur en herinneringen ophalen aan deze wondermooie momenten! Oh wat kijk ik er zo naar uit om weer samen te zijn en nieuwe herinneringen te maken en vast te leggen op foto!

 10. Ik krijg in januari een puppy en ik ga natuurlijk heel veel foto’s maken. Toevallig weet ik al dat ik een dog journal krijg voor kerst. Dus ik heb ook al een mooi boekje om alles over mijn hondje in vast te leggen. Nu alleen nog die kwalitatieve Canon printer om alle mooie foto’s ook mooi geprint in mijn boekje te plakken!
  Ik volg jullie op Instagram @meermirteinsta

 11. Ik zou super graag de printer willen winnen omdat ik het leuk vind om foto’s te maken samen met een vriendin en hoe leuk zou het dan zijn als ik de foto’s kan printen op foto papier en dan kan ik ook een keer iets leuks maken voor haar met echte foto’s ik ken haar namelijk lelijk al ongeveer 15 jaar

  Ook vind ik je video’s echt leuk om te kijken

 12. Perfect kado!! Voor in ons nieuwe huis wil ik een ‘foto-wall’ maken dus deze printer zou dat projectje zo onwijs veel makkelijker maken.

 13. Ik doe graag mee met deze prijs . Ik wil heel graag mooie foto’s printen van mijn ventje . En een mooie foto muur maken ❤❤❤❤

 14. Wauw wat een super prijs! Heerlijk om ons huisje een persoonlijke touch te geven! En al helemaal met een klein meisje op komst. We verwachten haar begin februari, op Valentijnsdag! Dan mag je het hele huis vol hangen met foto’s toch?

 15. Heerlijk om ons huisje op te pimpen met een persoonlijke touch! En aangezien we een klein meisje op komst hebben en haar op Valentijnsdag verwachten, mag je overal foto’s ophangen toch?

 16. Omdat ik enorm verslaafd ben aan foto’s maken van mijn 2 meiden, maar het helaas niet altijd binnen ons budget valt om deze foto’s af te drukken wil ik graag meedoen voor deze printer.. Zo kan ik zelf de foto’s afdrukken ❤❤

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!