Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

DE MAMATOTHEMAX ADVENTSKALENDER – DAG 2


9 december 2018


<

Het is alweer tijd voor het tweede vakje van de MAMA to the max adventskalender. Wat een spanning! Bedankt voor jullie lieve reacties op de bekendmaking van de adventskalender. Zó leuk! Wat zou er in vakje 2 zitten?

Lees ook:
De MAMAtothemax Adventskalender – Dag 1

 

Vakje 2

Het zal jullie afgelopen jaar niet ontgaan zijn dat ik groot fan ben van Rivièra Maison. Wat een prachtig merk vind ik dat! Een merk dat zeker in de MTTM adventskalender thuis hoort. Samen met Rivièra Maison heb ik een pakket met hele mooie producten voor jullie samen gesteld:

  • Rivièra Maison agenda 2019: deze agenda ligt bij mij al op mijn bureau klaar voor het volgende jaar. Naast de prachtige interieurfoto’s, zitten er ook hele leuke cadeaulabels en stickers in. Ik kan niet wachten om hem te gebruiken!
  • 4 Happy Bow Wijnglazen: ik vind de ‘Happy Bow’ zo’n mooie serie en zeker deze wijnglazen. De zilveren strikjes zijn chique en maken het glas helemaal af!
  • Roze velvet kussenhoes + kussen: ik kan zeggen dat ik bijna alle kussen van Rivièra Maison prachtig vind, maar hoe gaaf is dit roze velours kussen. Een eye-catcher voor op je bank!

Wat een gave producten he! Helaas kan ik maar één van jullie met dit pakket verblijden. Kijk snel hieronder hoe je mee doet!

Voorwaarden ADVENTSKALENDER dag 2

 • Volg Rivièra Maison op Instagram.
 • Laat een reactie achter met de reden waarom jij wilt winnen.
 • Door deel te nemen aan alle winacties, maar je meer kans om de meet & greet van dag 1 te winnen.
 • Alle winnaars van de MAMA to the max adventskalender worden op eerste kerstdag, 25 december, bekend gemaakt.

Winacties van voorgaande dagen

Dag 1: Meet & Greet op het kantoor van MAMA to the max

Wat een spanning he! Wat zou er morgen in het vakje zitten? Houd het blog en de socials goed in de gaten!

handtekening marjon goede nieuwe huisstijl mamatothemax

Kerstwinkel 2017

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

100 Reacties op “
DE MAMATOTHEMAX ADVENTSKALENDER – DAG 2

 1. We wonen nu 2 jaar hier en na een hoop onrust door een flinke lekkage, een inbraak, kapotte apparaten in ons nieuwe huis zijn we toe aan het opknappen en stylen van het huis. Genieten! Dus ik ga duimen voor dit mooie pakket!

 2. I love Rivièra Maison! Ik zou dit pakket graag voor mijn mama winnen. Ook zij is helemaal weg van dit tè gave merk, met de mooiste producten. Ze is een ge-weldige oma voor mijn zoontje en verdient dit mooie kerstcadeau 100%!

 3. Ik heb wat spulletjes van Rivièra Maison waar ik heel blij mee ben. Net als met deze winactie. Wie weet…. ik loot graag mee.

 4. Prachtig pakket!
  Zou ik graag aan mijn moeder geven omdat ze zo veel voor ons doet, en het zo druk heeft dat ze wel een agenda kan gebruiken en ze ook op zoek is naar een velvet roze kussen. Kunnen we ook nog samen een wijntje drinken uit die mooie glazen..

 5. Ooh gaaf! Doe graag mee voor een vriendin van me die 2 hele rotte jaren achter de rug heeft en gigantisch fan van RM is. Ik gun het haar zo enorm ❤️

 6. Wat houd ik van deze adventkalender, elke dag zo’n verrassing en we love riviera….. en de wijnglazen geef ik heel graag aan een vriendin die in het nieuwe jaar de sleutel van haar eigen huisje krijgt

 7. Wat een leuk geschenk vandaar dat ik nu maar een rijmpje bedenk. Riviéra Maison heeft mooie zaken die ons hart echt raken. Hun accesoires zorgen voor de juiste memoires en geven je interieur meer kleur. Ze zorgen voor een aangename sfeer en dat smaakt naar meer. Als ik win is dat volledig naar mijn zin.

 8. Leukleuk! Een cadeau waarvoor je niet mama hoeft te zijn! Ben een jonge volger, maar ondanks dat onwijs geniet van je vlogs. Ik vind het erg leuk dat je de laatste tijd ook RM laat terugkomen. De RM agenda zal voor mij goed van pas komen. 2019 is het jaar dat ik zal gaan afstuderen en dus plannen erg belangrijk is. Met de wijnglazen zal ik in sfeer willen toasten op goede studiejaren en het behalen van mijn diploma Pedagogiek 😀 Met de kussentjes zal ik graag mn huisje decoreren!

 9. Mama to the max heeft weer een leuke actie klaar in de laatste maand van het jaar. Rivièra Maison heeft leuke spullen die ons huis vullen. Met een beetje geluk kan mijn dag niet meer stuk !

 10. Ik vind Riviera Maison ook heel gaaf, alleen altijd wel erg prijzig. Ik duim dat ik dit mooie pakket mag winnen als cadeautje voor mezelf.

 11. Wat super leuk dat je een win aventkalender hebt gemaakt! Dit is ook weer een mooie prijs! Met bruikbare dingen! Er is altijd een reden voor een glaasje wijn die dan in je agenda staat. Heerlijk op de bank met vrienden tussen de kussen

 12. Yes, natuurlijk en gelukkig ook iets van Rivièra Maison in de adventkalender! Ik vind de velvet kussens zooo mooi en natuurlijk de perfecte roze kleuren. Al ben ik bang dat dochterlief deze zich gaat toeeigenen, maar dan heb ik gelukkig nog die prachtige wijnglazen en de agenda voor mijn lieve mama. Prachtig pakket waar iedereen altijd blij mee is en waar je iedereen blij mee kunt maken ♥️

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!