Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

DE MAMATOTHEMAX ADVENTSKALENDER – DAG 2


9 december 2018


<

Het is alweer tijd voor het tweede vakje van de MAMA to the max adventskalender. Wat een spanning! Bedankt voor jullie lieve reacties op de bekendmaking van de adventskalender. Zó leuk! Wat zou er in vakje 2 zitten?

Lees ook:
De MAMAtothemax Adventskalender – Dag 1

 

Vakje 2

Het zal jullie afgelopen jaar niet ontgaan zijn dat ik groot fan ben van Rivièra Maison. Wat een prachtig merk vind ik dat! Een merk dat zeker in de MTTM adventskalender thuis hoort. Samen met Rivièra Maison heb ik een pakket met hele mooie producten voor jullie samen gesteld:

  • Rivièra Maison agenda 2019: deze agenda ligt bij mij al op mijn bureau klaar voor het volgende jaar. Naast de prachtige interieurfoto’s, zitten er ook hele leuke cadeaulabels en stickers in. Ik kan niet wachten om hem te gebruiken!
  • 4 Happy Bow Wijnglazen: ik vind de ‘Happy Bow’ zo’n mooie serie en zeker deze wijnglazen. De zilveren strikjes zijn chique en maken het glas helemaal af!
  • Roze velvet kussenhoes + kussen: ik kan zeggen dat ik bijna alle kussen van Rivièra Maison prachtig vind, maar hoe gaaf is dit roze velours kussen. Een eye-catcher voor op je bank!

Wat een gave producten he! Helaas kan ik maar één van jullie met dit pakket verblijden. Kijk snel hieronder hoe je mee doet!

Voorwaarden ADVENTSKALENDER dag 2

 • Volg Rivièra Maison op Instagram.
 • Laat een reactie achter met de reden waarom jij wilt winnen.
 • Door deel te nemen aan alle winacties, maar je meer kans om de meet & greet van dag 1 te winnen.
 • Alle winnaars van de MAMA to the max adventskalender worden op eerste kerstdag, 25 december, bekend gemaakt.

Winacties van voorgaande dagen

Dag 1: Meet & Greet op het kantoor van MAMA to the max

Wat een spanning he! Wat zou er morgen in het vakje zitten? Houd het blog en de socials goed in de gaten!

handtekening marjon goede nieuwe huisstijl mamatothemax

Bespaar continu

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

100 Reacties op “
DE MAMATOTHEMAX ADVENTSKALENDER – DAG 2

 1. Heel gaaf! Waarom ik moet winnen? Dat mooie roze kussen is al reden genoeg haha. En heb ook nog geen agenda, dus komt heel goed van pas!

 2. Ow wauw echt zo gaaf!! Was al een RM fan maar door jou nog meer. Wat zou dat mooi zijn om de puntjes op de i te zetten in t nieuwe huis. En er is veel van Mn Rm servies gesneuveld tijdens t verhuizen

 3. Graag die ik meedingen naar deze dag in de adventskalender. Midden in de verhuizing naar ons nieuwe huis, dus deze spullen kunnen een mooi plaatsje verwachten in onze jaren dertig woning. En met de wijnglazen kunnen we toasten op een mooie toekomst is dit huis.

 4. Oh ech wel!! Doan hiel gere mit!!! Hendig sjiek!! Zou g super vinde veur in us huijske! Tis nog verre vaan gezellig en deze spulkes zien nne gooije start en motivatie um door te pakken!

 5. Wat een fantastisch pakket! En wat ik ermee zou doen? Daar hoef ik niet lang over na te denken, hoor 🙂 :)! Het kussen met het fluwelen hoesje zou een ereplaatsje krijgen (in het zeteltje in de lees- en zithoek) in ons vakantiehuisje Maison HB! Zou perfect passen in de stijl van het interieur!De agenda zou een mooie plaats krijgen op mijn bureau: ik ben nog steeds op zoek naar een geschikt exemplaar om alle boekingen en to do-lijstjes van Maison HB mooi te bundelen en deze agenda lijkt me perfect daarvoor. En de wijnglazen? Die bewaar ik voor de zomer van 2019; in juli zijn mijn man en ik 20 jaar gehuwd en dit gaan we op een heel bijzondere plaats vieren (can’t wait!). Fingers crossed dus! x

 6. Wat een geweldige prijs!! Ik heb nog geen spullen van Rivièra maison, maar door te kijken naar je vlogs, vind ik het erg leuk en ga ik eens een kijkje nemen in Maastricht!

 7. Prachtige prijs!! Begin deze maand zijn ze begonnen met het bouwen van ons droomhuis. De agenda komt dus onwijs uit om alle afspraken te noteren en bouw mijlpalen bij te houden! En met een prachtig glas en het mooie kussen in mijnengebied zit ik dan hopelijk volgend jaar op de bank in mijn nieuwe huis te genieten.

 8. Ik deel jou liefde voor Rivièra maison, gisteren weer in de mooiste winkel van Maastricht geweest ❤️ Alles matcht en heel belangrijk ik vind het tijdloos en de uitstraling is chique!!
  In mijn kerstboom hangt het vol met RM strikken en ratan hangers maar mijn eyecatcher blijft toch de double hurricane en de broodmand, je snapt wel dat ik heel graag meedoe met je winactie ☺️

 9. Door jou ben ik ook een beetje fan geworden van Riviera Maison.
  Dit pakket is echt super leuk! Wie wil dit nou niet winnen.

 10. Ik ga heel hard duimen! We hebben een hoop vernieuwd / verbouwd sinds we hier wonen en daar passen die mooie kussens bij!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!