Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

De MAMA TO THE MAX ADVENTS KALENDER – DAG 13


20 december 2018


herinneringsbox geboortebox adventskalender mamatothemax
<

Dag 13 alweer. Wauw wat een feest! Vinden jullie het nog leuk? 😉 Ik wel! Dus ik ga nog even door. Vandaag wel een bijzonder cadeau. Ik heb er zelf vier mogen ontvangen. Waar zou ik nou vier stuks van nodig hebben? Lees snel verder! Dan vertel ik je het. 

Lees ook:
De MAMAtothemax Adventskalender – Dag 12

dag 13

Eentje voor Maxime, eentje voor Lilou, eentje voor ons wettelijk huwelijk, eentje voor onze bruiloft in Uzès. Ja, ik heb er vier van: deze gewéldige herinneringsboxen. Ik bewaar er allemaal spulletjes in die ik niet weg wil doen. Voor de meisjes hun eerste kleertjes, voor de bruiloft ons bedankje, de kaarten van mijn vrijgezellenfeest, ga maar door. Zo fijn om er weer even bij te pakken en alle herinneringen komen weer boven.

Namens ByBineke mag ik drie van deze prachtige boxen weggeven. Dus heb je een kleintje of een bijzonder moment in aantocht, lees dan snel verder hoe je mee kunt doen.

Voorwaarden ADVENTSKALENDER dag 13

 • Volg ByBineke op Instagram.
 • Laat een reactie achter met de reden waarom jij wilt winnen.
 • Door deel te nemen aan alle winacties, maar je meer kans om de meet & greet van dag 1 te winnen.
 • Alle winnaars van de MAMA to the max adventskalender worden op eerste kerstdag, 25 december, bekend gemaakt.

Winacties van voorgaande dagen

Dag 1: Meet & Greet op het kantoor van MAMA to the max
Dag 2: Rivièra Maison pakket
Dag 3: 3x €50 shoptegoed Kleertjes.com
Dag 4: Canon Printer Pixma TS6251
Dag 5: 3x vier tickets voor De Fabeltjeskrant bioscoopfilm
Dag 6: Stokke Tripp Trapp
Dag 7: Een illustratie van Studio Krul
Dag 8: 3x €25 shoptegoed MyMepal
Dag 9: 3x gepersonaliseerde mand The Baby Boutique
Dag 10: 3x €50 shoptegoed MyJewellery
Dag 11: 2x Kidicom max van VTech 
Dag 12: 2x vacuümblender Byzoo

Wat gaat de tijd snel he? Nog maar even en dan is het 2019! Wow, wat een jaar hebben we achter de rug!

Veel liefs,

Kids NL 140317 - 210617 300x250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

65 Reacties op “
De MAMA TO THE MAX ADVENTS KALENDER – DAG 13

 1. Ik doe nog graag mee als dat nog kan. We hebben van ByBineke voor beide kindjes ook een naamposter. Als ik zou winnen zou ik het graag cadeau willen doen aan mijn zusje, eind juni verwachten ze hun eerste kindje.

 2. Mijn zoontje is nu 6 dus wij hebben al wat spulletjes vergaard! Een mooi geschenk, zo speciaal. Het doet je plots nadenken over alle mooie maar ook emotionele momenten in het leven. Dingen en mensen die je dierbaar zijn. Fijn om dat allemaal te kunnen verzamelen.

 3. Superleuk! Ik zou deze graag voor ons zoontje Maxim willen, die nu 6 maandjes is. Hij is te vroeg geboren dus we hebben in het ziekenhuis gelegen. We hebben natuurlijk een aantal spulletjes uit het ziekenhuis als “herinnering” dus deze zouden zeker een mooi plekje krijgen in de doos!

 4. Wauw, van alle geweldige winacties is dit toch echt mijn favoriet… ons zoontje is inmiddels 2, bijna net zo oud als Lilou… maar heeft geen eigen herinneringsbox! Wel heb ik zijn haarlok, eerste pakje, schoentjes en zijn door mijn oma gebreide vestje nog! Die verdienen allemaal een mooi plekje… Dus heel hard duimen dat ik hem dit cadeau kan doen!

 5. Ooh! Voor deze ga ik duimen hoor! In januari is mijn dochter geboren met 29 weken.. Ik hb n nog n kartonnen doos met ziekenhuis herinneringen staan… Dan is dit beter om te bewaren voor later!

 6. Wauw wat een prachtige manier om spulletjes te bewaren die een bijzondere herinnering hebben.
  Doe heel graag mee om kans te maken op deze mooie prijs!

 7. Wat zou dat gaaf en mooi zijn. In januari ons zoontje verloren na 24 weken zwangerschap. Nu hebben we een plastic bak van de Ikea als herinneringendoos. Hoe mooi zou het zijn om hiervoor een mooie doos voor te hebben.

 8. Wat een leuke herinneringsboxen ! Ik kenden dit merk nog helemaal niet ? De kleuren van Mama to the Max komen ook heel leuk uit op deze schattige boxen. Een ideaal cadeau voor mijn dochter 🙂

 9. Daar hoef ik niet lang over na te denken! In april kon ik mijn grote droom realiseren, namelijk de opening van ons vakantiehuisje Maison Histoires de Bonheur. Ik ben al een tijdje op zoek naar iets leuks om alle lieve kaartjes en wensen in op te bergen en zo’n mooie doos van By Bineke lijkt me perfect daarvoor!

 10. Ohh wat zou ik deze graag winnen. Ik denk dat ik ‘m voor de verandering eens voor mezelf zou houden, om me door middel van foto’s en kleine spullen te herinneren aan alle fijne, dagelijkse momenten die zo snel vergeten worden omdat ze ‘normaal’ zijn..

 11. Dit zijn zulke mooie herinneringsboxen! Ik zou er dan eentje voor ons hele gezin laten maken waar we alle mooie en belangrijke herinneringen in kunnen doen.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!