Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

De MAMA TO THE MAX ADVENTS KALENDER – DAG 11


18 december 2018


kidicom max vtech adventskalender mamatothemax v2
<

Zo leuk om al mijn favo merken langs te zien komen, iedere dag weer. Wat werk ik met trots samen! En wat ontzettend leuk dat ze allemaal deel wilden nemen aan deze geweldige adventskalender. Zo dankbaar! Ook vandaag weer een merk waar ik ontzettend trots op ben. Wie zou het zijn?

Lees ook:
De MAMAtothemax Adventskalender – Dag 10

Dag 11

Wauw, jullie weten hoe groot fan wij zijn van VTech. Afgelopen jaar was ik met trots ambassadrice van dit geweldige speelgoedmerk en mocht ik al veel kindjes blij maken met leuke cadeautjes. Maar we kunnen het jaar niet eindigen zonder een grote klapper toch? Daarom mag ik van VTech maarliefst 2x de Kidicom Max weggeven. Eentje voor jongens en eentje voor meisjes! En wat is het een fijn product. Bij Maxime in de klas zijn ze er groot fan van! Lees snel verder om te zien hoe je mee kunt doen!

Voorwaarden ADVENTSKALENDER dag 11

 • Volg VTech op Instagram.
 • Laat een reactie achter met de reden waarom jij wilt winnen.
 • Door deel te nemen aan alle winacties, maar je meer kans om de meet & greet van dag 1 te winnen.
 • Alle winnaars van de MAMA to the max adventskalender worden op eerste kerstdag, 25 december, bekend gemaakt.

Winacties van voorgaande dagen

Dag 1: Meet & Greet op het kantoor van MAMA to the max
Dag 2: Rivièra Maison pakket
Dag 3: 3x €50 shoptegoed Kleertjes.com
Dag 4: Canon Printer Pixma TS6251
Dag 5: 3x vier tickets voor De Fabeltjeskrant bioscoopfilm
Dag 6: Stokke Tripp Trapp
Dag 7: Een illustratie van Studio Krul
Dag 8: 3x €25 shoptegoed MyMepal
Dag 9: 3x gepersonaliseerde mand The Baby Boutique
Dag 10: 3x €50 shoptegoed MyJewellery

Over precies een week worden de winnaars bekend gemaakt. Maar je hebt nog grooooote kans! Dus doe snel mee. De komende dagen kun je nog een aantal hele gave producten winnen.

Veel liefs,

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

85 Reacties op “
De MAMA TO THE MAX ADVENTS KALENDER – DAG 11

 1. Wat een gave actie zeg! Die zou ik wrl graag willen winnen voor mijn lieve kleindochter Jayenna ze zag hem pas in de speelgoed winkel en riep omaaaa deze wil ik zo graag helaas heb ik op dit moment de financiele middelen niet maar wat zou ik die lieve schag hier graag mee willen verrassen zeg ❤️

 2. Wat een leuke actie die zou ik wel graag willen winnen voor mijn lieve kleindochter Jayenna ❤️ Ze zag deze pas in de speelgoed winkel en riep omaaaa deze wil ik zo graaaaaag helaas heb ik de financiele middelen op dit moment niet maar wat zou ik haar hier graag mee verrassen

 3. wat een gaaf nieuw speelgoed is het toch weer van vtech!!
  Mijn kleine meisje had hem op de reclame gezien. Zo gaaf, een eigen telefoon om mee te kunnen appen mama, riep ze hard!
  Foto’s maken, vloggen, filmpjes kijken maar natuurlijk ook leerzame spelletjes spelen nu ze met haar 5 jaar al in groep 3 zit! Dit zou echt een hele gave verrassing voor haar zijn en ook een beetje een opkikker, want ze was met de sinterklaas intocht ziek en nu met het kerstontbijt weer, zo sneu!

 4. Léon heeft ook veel speelgoed van Vtech. Het laatste wat wij voor hem kochten was de Kidizoom Action Cam en de Kidizoom Smart Watch! Wat heeft hij daar al veel plezier aan gehad. Hij zit net in het eerste leerjaar wat zou hij dat ook een supercool cadeau vinden!! Wij doen alvast mee!!

 5. Super leuk voor ons zoontje! Hij gaat er nu graag met mijn telefoon vandoor… maar zou het een stuk fijner vinden als hij met dit speelgoed veilig de digitale wereld kan ontdekken!

 6. Wat een leuke winactie. Onze zoontjes zou daar echt wel heel
  Blij van worden. Nu zijn onze eigen telefoons niet veilig. Als ik even niet op let loopt een van de 2 wel met mijn. Telefoon rond. En dan is het heel vervelend als ik mijn telefoon weer terug wil hebben.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!