Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

DE MAMATOTHEMAX ADVENTSKALENDER – DAG 1


8 december 2018


meet & greet marjon adventskalender mamatothemax
<

Zoals jullie vanochtend al konden lezen, is het vandaag een bijzondere dag. MAMA to the max bestaat alweer 4 jaar! Wat een prachtige tijd heb ik nu al meegemaakt, maar dit jaar in het bijzonder was een pareltje. En dat heb ik voor een groot deel te danken aan: jullie natuurlijk! Mijn liefste volgers. En daarom wil ik graag iets terug doen en wat past er beter in deze periode dan een adventskalender? Niets! Dus bij deze presenteer ik vol trots de MAMA to the max Adventskalender.

Wat houdt het in?

Zoals bij iedere adventskalender kunnen jullie vanaf vandaag t/m 24 december iedere dag een vakje ‘openen’. En wat vind je dan in het vakje? Een hele toffe winactie! Want ik heb voor jullie de afgelopen maanden de mooiste producten verzameld en die zitten verstopt achter de 17 vakjes. Iedere dag om 18:00 openen we hier op de blog een nieuw vakje!

Vakje 1

Daar gaan we dan! En we beginnen vandaag met wel een hele bijzondere winactie, namelijk: een meet & greet bij mij op kantoor! Dus heb je altijd al willen weten hoe ik werk? Heb je een brandende vraag voor mij over MAMA to the max, het ondernemen als moeder of iets heel anders? Dan is dit je kans! De winnaar van dag 1 mag namelijk een middag bij mij op kantoor komen, waarbij ik een uniek kijkje achter de schermen bij MAMA to the max geef.

Voorwaarden ADVENTSKALENDER dag 1

 • Volg MAMA to the max op Facebook, YouTube & Instagram.
 • Laat een reactie achter met de reden waarom jij wilt winnen.
 • Je maakt meer kans om de meet & greet te winnen door deel te nemen alle winacties van de komende dagen.
 • Alle winnaars van de MAMA to the max adventskalender worden op eerste kerstdag, 25 december bekend gemaakt.

Ben jij al benieuwd wat er de volgende dagen gaat komen? Houd het blog en de socials goed in de gaten!

handtekening marjon goede nieuwe huisstijl mamatothemax

Bespaar continu

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

37 Reacties op “
DE MAMATOTHEMAX ADVENTSKALENDER – DAG 1

 1. Ik dacht eerst dat ik dit niet zo nodig hoefde te winnen. Helemaal naar Maastricht en ik ken je helemaal niet! Nu gedurende de adventskalender ben ik toch van mening veranderd! Ik zou je graag willen ontmoeten want ik volg je erg graag. Je lijkt altijd zo glamorous dat vind ik bewonderenswaardig.

 2. Ow heerlijk ff weer in t echt bijkletsen met je sla ik niet over! En dan gelijk je kantoor bewonderen na je metamorfose

 3. Dit geweldig cadeau ga ik aan me voorbij moeten laten gaan, maar ik weet zeker dat je met dit cadeau iemand super blij gaat maken! ❤

 4. Wat een ontzettend gave prijs zeg!! Ik volg je al sinds ik zwanger ben van de oudste en die wordt in maart 5. Wat zou het super zijn om je een keer in real life te ontmoeten.

 5. Wat een geweldige prijs Marjon! Ik volg je al sinds het prille begin, ik ben helemaal gek op de gezelligheid van Maastricht én als beginnende ondernemer (sinds april baat ik ons vakantiehuisje Maison HB uit!) kan ik ongetwijfeld nog veel van je leren. Ik zou met veel plezier een gaatje vrijmaken in mijn agenda!

 6. Lijkt me super gezellig om jou te ontmoeten. Ik volg je eigenlijk omdat ik je vlogs altijd heel leuk vind . Kijk er met veel plezier naar . Je dialect vind ik ook zo leuk en Maastricht lijkt me heel leuk om weer is te zien . ❤❤

 7. Wat een leuke actie een keer en geert winnen. Vooral met je speelgoed blogs krijg ik inspiratie voor mn dochtertje. Want wil echt iets waar ze mee kan spelen en geen prul werk

 8. Ooooh ik kijk altijd met zoveel plezier naar de vlogs. Alles straalt rust uit, zo ook het kantoor. Ben op het moment zelf freelancer, maar nog wat onrustig/zoekende. Vind jou een inpiratie to the max, dus lijkt mij een goede reden om naar Maastricht te komen 🙂

 9. Volg je al 4 jaar! Mijn dochter is net 4 geworden dus op zoek naar inspiratie voor kinderkamer jou gevonden op internet. Lijkt me leuk om je in real kids te ontmoeten!

 10. Wat een leuk cadeautje ! Ik wil al heel lang een keertje Maastricht gaan ontdekken en een bezoekje bij “Mama to the Max” zou helemaal de MAX zijn ! Dan maak ik er meteen een weekendjes van zodat ik de Riviera Maison winkel eens kan induiken. Nu nog dubbel en dik duimen dat ik mag winnen wat zou ik dit fijn vinden. 🙂 Ook nog een hele dikke proficiat met je 4-jarig bestaan ! Ik ben al fan vanaf het begin en hoop dat je nog heel lang mag blijft doorgaan. Liefs, Anke

 11. Wat een tof cadeau schuilt er achter dit deurtje!! ❤️ Een Meet&Greet zou ik pas de max vinden!! Lekker kletsen en eens kijken hoe je dit allemaal hebt verwezenlijkt!! Laten we duimen!!

 12. hoi marjon,
  ik zou je graag willen volgen op instagram maar op de een of andere manier kan ik je wel vinden maar zie ik geen profielfoto, bio en foto’s

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!