Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Voor alle mama’s: zó heb je ’s ochtends een stralende huid


2 maart 2018


Nivea Q10PLUSC Anti-rimpel + energy vitamine C mama to the max huidverzorging
<

Je kent het vast wel: lange dagen werken, gebroken nachten met kleintjes of een gezellig avondje uit met vriendinnen. Op zulke dagen zie je er wat vermoeider uit, omdat de drukte van die dag nogal wat weerslag kan hebben op onze huid. NIVEA heeft een nieuw product om het gezicht ’s nachts sneller te herstellen. En dat mocht ik uitproberen! Welk product dat precies is, lees je hieronder…

Een nieuwe verkwikkende nachtcrème

Wist je dat wanneer je zelf ’s nachts lekker aan het slapen bent, je huid druk bezig is zich te herstellen en te vernieuwen? Om dat proces te helpen, heeft NIVEA een nieuw product op de markt gebracht, namelijk de nieuwe NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel + Energy Verkwikkende Nachtcrème. Deze zorgt ervoor dat je huid ’s nachts 50% meer zuurstof opneemt en geeft een boost van energie. De nachtcrème bevat pure Vitamine C.

Ik kan je zeggen, ik ben écht verrast! Mijn huid voelt inderdaad frisser en ik krijg zelfs complimentjes dat ik straal. Naast de fijne ‘smeer’ structuur van de crème, heeft NIVEA ook altijd zo’n vertrouwde lekkere geur.

NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel + Energy Verkwikkende Nachtcrème mama to the max huidverzorging

NIVEA Q10PLUS Anti-rimpel + Energy Gezichtverzorgingslijn

Naast de nieuwe nachtcrème bestaat de nieuwe gezichtslijn van NIVEA uit een dagcrème en een oogcontourcrème. Dankzij de oogcontourcrème wordt de doffe en vermoeide huid rond je ogen even fijn opgefrist. Deze kan je zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruiken, super handig dus!

De dagcrème geeft een boost nieuwe energie aan de vermoeide huid, futloze huid. Daarnaast laat de formule de huid direct opleven en hydrateert intensief voor een frissere en zichtbaar gladdere huid. Kortom: de dagcrème zorgt voor een hele dag vol energie!

NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel + Energy Verkwikkende Nachtcrème mama to the max huidverzorging

Vorig jaar heb ik al kennis mogen maken met de dagcrème uit de dezelfde Q10 lijn. Het verschil is dat er nu extra Vitamine C is toegevoegd, wat de werking van Q10 versterkt. Die vorige Q10 was al fijn, maar die extra vitamientjes kan ik zeker gebruiken tijdens de koude (winter-)maanden!

Wanneer gebruik je de Q10plusC Anti-Rimpel Nachtcrème?

Nu ik de 30 gepasseerd ben (lees: stiekem bijna half 30), vind ik het belangrijk om goed voor mijn huid te zorgen. Met name mijn gezicht. Als twintiger besteedde ik eigenlijk te weinig aandacht aan mijn huid, ik vond het niet altijd belangrijk genoeg. Ik werd dus vaak genoeg wakker met de make-up van de vorige avond.

Ik zie wat kleine rimpeltjes tevoorschijn komen en nadat ik mama ben geworden zijn de nachten er ook niet beter op geworden. Daarom heb ik nu echt een avondroutine. Als ik mijn huid helemaal heb gereinigd breng ik de nachtcrème (die ook nog eens lekker ruikt!) aan op mijn gezicht. Vervolgens de oogcontourcrème (deze is voor gebruik in ochtend en avond!).

NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel + Energy Verkwikkende Nachtcrème mama to the max huidverzorging

De volgende ochtend is mijn huid:

  • Zichtbaar gladder en frisser: het voelt echt zo lekker zacht en niet plakkerig aan.
  • Uitgerust: dit klinkt misschien gek want hoe zie je dat? Normaal kijk ik in de spiegel en zie ik van die donkere kringen, dit is stukken verminderd en ik zie er wakkerder uit.
  • Verzorgd: mijn huid is niet alleen goed verzorgd, maar ook ready voor een fijn make-upje. Op een schone, verzorgde huid voelt make-up veel prettiger aan en ik voel me een stuk blijer!

Dus mama’s.. Als jullie ook ’s ochtends wakker willen worden met een stralende frisse huid, ondanks die korte gebroken nacht, dan kan ik je echt aanraden om te gaan voor deze Q10PLUS Anti-rimpel + Energy lijn van NIVEA! Tot slot: hoe verzorgen jullie je gezicht? 

Dit artikel is in samenwerking met NIVEA. 

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Kids NL 140317 - 210617 300x250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!