Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

DE MAMA TO THE MAX ADVENTS KALENDER – DE WINNAARS


25 december 2018


<

Het is zo ver: het is Kerst! Tijd om te genieten van het samenzijn met familie. Wat ben ik dankbaar voor alles wat dit jaar me heeft gebracht. Deze dagen van het jaar sta ik daar nog eens extra bij stil. Voordat ik de winnaars bekend ga maken, wil ik jullie allereerst nog even een héle fijne Kerst wensen. Geniet ervan met volle teugen. Even alle zorgen op zij en stil staan bij wat je hebt. 

Lees ook:
De MAMAtothemax Adventskalender – Dag 17

merry christmas snowglobe riviera maison mamatothemax

Ik heb het nog nooit zó moeilijk gevonden om winnaars te kiezen. Wat hebben jullie allemaal lieve reacties achter gelaten. Ik heb ze allemaal stuk voor stuk gelezen! Enorm bedankt aan iedereen die heeft gedaan. Gelukkig ben ik eruit gekomen na flink wat gepuzzel. Ik gunde het zó aan mijn trouwe volgers die vaak reageren onder mijn foto’s en ook af en toe een privéberichtje sturen. Soms gewoon om te laten weten hoe leuk ik het doe en soms om me een hart onder de riem te steken. Ik zeg het wel vaker: maar ik zou niet weten wat ik zonder jullie zou moeten. Al jullie reacties doen me zo goed! Helaas kan niet iedereen van jullie verblijden met iets leuks, maar we gaan het nieuwe jaar weer in met heel wat leuke dingen op de plank.

Het is zo ver…

*tromgeroffel*

De winnaars van de MAMAtothemax Adventskalender 2018:
Dag 1 Meet & Greet: Raisa
Dag 2 Rivièra Maison pakket: Sophie (die net haar eigen appartement heeft)
Dag 3 3x shoptegoed Kleertjes.com: Ilse Mulder – Amanda de Bresser-Vos – Mien Kooistra
Dag 4 Canon Printer Pixma TS6251: Alexandra Willems
Dag 5 3x vier kaartjes De Fabeltjeskrant film: Tanja Kuijer – B. Lenders – Iris
Dag 6 Stokke Tripp Trapp: Micheline
Dag 7 Een illustratie van Studio Krul: Helma Keijzer
Dag 8 3x shoptegoed MyMepal: Ramona van Mook – Marije Keereweer – Wietske Bosman
Dag 9 3x mand The Baby Boutique: Vera – Esther Kuijt – Anke
Dag 10 3x shoptegoed My Jewellery: Natascha – Patricia Bleus – Jennifer
Dag 11 2x Kidicom Max VTech: S. Matthyssen – Oma Will
Dag 12 2x Byzoo Blender: Charlotte – Laura
Dag 13 3x herinneringsbox By Bineke: Marcella – Rianna – Naomi
Dag 14 NIVEA pakket: Ashley Raoull
Dag 15 Clinique pakket: Kim Tjin-A-Koeng
Dag 16 Hasbro spellenpakket: Linda Goodall
Dag 17 MTTM-pakket: Kim van den Brulle

Gefeliciteerd allemaal! Ik wens jullie heel veel plezier met de gewonnen producten. Sturen jullie even een mailtje naar info@mamatothemax.nl met je contactgegevens, zodat we kunnen zorgen dat de cadeautjes zo snel mogelijk bij jullie terecht komen. Graag ontvang ik uiterlijk 31 december een mailtje. Anders moet ik helaas een andere winnaar kiezen!

Nogmaals bedankt voor al jullie reacties. Blijf me zeker volgen, want 2019 gaat een prachtig jaar worden. Wie weet doen we dit volgend jaar weer? 

Heel veel liefs,

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

14 Reacties op “
DE MAMA TO THE MAX ADVENTS KALENDER – DE WINNAARS

 1. Lieve Marjon, ik heb vandaag de Kidicom Max van VTech over de post gekregen.
  En zo Super snel geleverd!!
  Normaals dank je wel.
  Een fijn 2019!

 2. Whoowhoo wat gaaf!! Ik heb het MTTM cadeau gewonnen en had het niet eens door!! De Max!! Wat ben ik superblij! Bedankt! Wat is dit lief!! Een fijn en gezond 2019 gewenst aan jullie!

 3. Super leuk dat ik kaartjes voor de Fabeltjeskrant heb gewonnen! Hier gaan ik en mijn 3 kindjes heel erg van genieten. Hartelijk dank! Groetjes Tanja

 4. Helaas geen prijs voor mij volgende keer hopelijk meer geluk . Fijne feestdagen voor jullie en een mooi en magisch jaar en veel geluk in 2019

 5. Wat leuk!!! Dat shop tegoed ga ik goed besteden!! Wat een werk moet dit zijn geweest lieve Marjon, om alle reacties te lezen en dan iemand te kiezen! Hele fijne dagen iedereen!

  Voor alle winnaars: Gefeliciteerd!!

  Liefs Jennifer

 6. Gefeliciteerd iedereen! Helaas niks gewonnen, maar de volgende keer beter. Iedereen die gewonnen heeft veel plezier met jullie cadeau!

 7. Gefeliciteerd iedereen. Helaas reageer ik bijna nooit, hoewel ik al lang volger ben van de site. Ik vind t wel jammer dat ik daarom niet als trouwe volger wordt gezien. Ik gum het de winnaars wel hoor

 8. Ah wat geweldig, lieve Marjon!
  Dank je wel en keep up the good work met je leuke blog!
  Fijne feestdagen toegewenst van een blije winnares, Kim Tjin-A-Koeng

 9. Wauw!!! Wat een werk. En wat heb je de uitslag al snel zeg.
  Ik ben er super blij mee!! Echt heel leuk. Dank je wel xx

 10. Wow Marjon!! Onwijs bedankt en daar gaan wij vele uren plezier aan beleven. Jij een fijne kerst met je prachtige gezin! Liefs Linda

 11. Wowwie dankjewel lieve marjon dankzij jou heb ik de winkel in maastricht gevonden en ik was meteen al fan merry xmas

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!