Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Maak je klaar voor de zomer met deze musthaves


26 juli 2021


My Jewelry, badpak
<

De zomervakantie is van start! Zes heerlijke weken met de meisjes, daar heb ik écht naar uit gekeken. We heb al veel leuke tripjes op de planning staan en willen vooral lekker buiten zijn. Naar speeltuinen toe, strandjes opzoeken en lekker gaan zwemmen. In deze blog deel ik onze favoriete badmode van de zomer 2021. Ga ik voor een bikini of toch een badpak

Lees ook:
Waarom ik mediteren zo fijn vind

Ga ik voor een badpak of een bikini?

‘Vroeger’ was het normaal dat je je lichaam in een nietsverhullende badkleding verstopte. Zo min mogelijk huid, zoveel mogelijk bedekking. Maar, waarom doen veel vrouwen dat nog? Ik voel me net zo zeker in een bikini als in een badpak. Daarom kan en wil ik ook niet tussen deze twee kiezen. Lekker afwisselen!

My Jewelry, badpak

Als ik om mij heen kijk merk ik ook dat de badpak steeds weer populairder wordt en dat vind ik super leuk. Op de website van My Jewellery zag ik dit badpak met ruffles en jullie weten inmiddels wel hoe blij ruffles mij maakt! Zoals de website zelf al zegt; black is always  a good idea en daar ben ik het helemaal mee eens. Lekker basic! Maar, het item is ook zowel in het blauw als roze te verkrijgen. Zie hierboven mijn top 3 favoriete badpakken van 2021!

Hoe combineer je badkleding met overige items?

Onmisbaar: pareo. De pareo is een omslagdoek die je als een (halter-)jurkje kan dragen maar ook als rok(je). Het is vaak gemaakt van een fijne dunne stof die je gemakkelijk om je lichaam knoopt als je na wat uurtjes bij het zwembad iets te drinken wil halen.

My Jewelry, badpak

Daarnaast is een beachbag een musthave voor een dagje strand! Ik zeg het wel vaker in blogs dat ik dol ben op grote strandtassen. Er zijn zoveel verschillende leuke bags dat het soms moeilijk is om te kiezen. Maar, je kunt als vrouw niet genoeg hebben!

Maak de look af met mooie sieraden

Wat ik veel voorbij zie komen is sieraden die met elkaar gecombineerd worden. Met je blote voeten in het warme zand en dan een prachtig goudkleurig enkelbandje gecombineerd met frisse, vrolijke kraaltjes. Ik ben helemaal verliefd! Voorzie de nagels van je mooi verzorgde voeten van een een hip fel kleurtje, want dat mag weer. Ga voor zachte pastelkleurtjes of lekker opvallend neon.

My Jewelry, badpak

Ik heb al jaren mijn favoriete zonnebril en wat ik nou toch tegen kwam? Brillenkoorden! Het  klinkt misschien super oubollig, maar wat is dit gaaf zeg! Dat is toch super leuk voor aan je zonnebril of gewone bril? Hoef je hem niet op? Dan hangt er gewoon een super mooie ketting om je hals. Een échte eyecatcher.

En, zat er nog iets leuks voor je tussen? Ben jij team badpak of team bikini? Ik heb zin in de dagen samen met mijn gezin. Even weer alle tijd voor elkaar. Samen leuke dingen doen, genieten van het prachtige weer en vooral veel mooie herinneringen maken. Ik ben er helemaal klaar voor! Jullie ook? Deel vooral jullie leuke inspiratie tips voor deze zomer met ons! 

Ik wens jullie allemaal een heerlijke zomervakantie, geniet met elkaar en maak er iets moois van! Veel liefs,

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

8 Reacties op “
Maak je klaar voor de zomer met deze musthaves

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!