Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Maak in 2021 kennis met Human Design


30 december 2020


<

Het afgelopen jaar heb ik veel persoonlijke en positieve ontwikkelingen doorgemaakt. Ik heb onder anderen kennis gemaakt met Human Design en vond het super interessant! Het is leuk om te groeien en jezelf en de wereld beter te begrijpen. Mijn reis hier naartoe en de verdere weg wil ik heel graag met jullie delen! Wat Human Design precies is en hoe dit in zijn werk gaat deel ik met jullie in deze blog.

Dit vind je ook leuk:
De 5 voordelen van een eigen business 

Wat is Human Design precies?

Via mijn goede vriendin Corinne leerde ik Human Design kennen. Alles wat ze vertelde klopte helemaal, dus ik wilde meer leren. Zo ontmoette ik Marije van Rock Your Rainbow. Marije is professioneel Human Design Analist, Living Your Design Guide en Human Design Teacher. Human Design is de wetenschap van verscheidenheid. Het is géén geloofssysteem, maar een praktische tool die jou helpt ontdekken welke bewuste en onbewuste eigenschappen jij hebt. Human Design is een synthese van de Oosterse I’Ching en het Hindu Brahmin Chakra systeem, de Westerse Astrologie en Joodse Kabbala. Maar ook bio genetica en kwantumfysica.

Marije vertelt:

“Zelf kruiste Human Design ruim 7 jaar geleden mijn pad. En door Human Design kwam het beeld dat ik had van mijzelf volledig op de kop te staan. Ik was op dat moment al meer dan 10 jaar eigenaar van een Sport- en beweegcentrum, had een druk gezin met twee jonge kinderen. Niet echt het beeld dat voldeed aan wat ik hoorde in mijn Human Design analyse (of foundation reading). Toch herkende iets diep van binnen in mij wat me werd voorgesteld. Want het beeld voldeed wel aan ‘mijn omgeving’. Ik kom uit een echte ondernemersfamilie waarin initiëren natuurlijk de norm is. Met mijn eigen centrum en het initiëren wat daarbij hoort was ik wat dat betreft een perfecte afspiegeling van hoe ik ben groot gebracht, ik was het zelf geworden… Een valkuil van mijn design…”

Opzoek naar authentieke zelf

Wanneer je het bewustzijn in jezelf vergroot, kom je meer en meer in lijn met jouw authentieke zelf. Dat is waar we als wereld naartoe bewegen. Juist naar de hoge frequentie van ons unieke potentieel inzien, voelen en leven en daardoor juist rust, voldoening, succes en verwondering gaan ervaren. De wereld is erbij gebaat als jij jouw unieke potentieel bijdraagt.

Marije:

“Elke blauwdruk is anders, ieder mens is uniek. Wat ik mensen laat zien aan de hand van hun persoonlijke blauwdruk is waar hun kracht ligt, wie ze in diepste wezen zijn en wat een correcte manier is om door het leven te gaan. Natuurlijk komen ook de valkuilen naar voren, die uiteindelijk juist bedoeld zijn als bron van onuitputtelijke wijsheid. We hebben zo ongelofelijk veel patronen en overtuigingen die ons doen en laten bepalen zonder dat we ons er bewust van zijn. Door je Human Design kompas te leren kennen, wordt je je hiervan steeds meer bewust. En dan heb je een keus… Ga je door op die automatische onbewuste piloot of wil je ontdekken wat echt ‘jij’ is en correct voor je is.”

Nieuwsgierig

Het maakt me onwijs nieuwsgierig om meer te gaan ontdekken over mijzelf. Ik wil graag positief blijven tijdens pittige momenten en leren hoe mijn lichaam en geest op een gezonde manier kunnen samenwerken. Dat gaat Marije mij leren en daar neem ik jullie graag in mee.

Ben jij bekend met Human Design en heb je het wel eens ervaren? Ik ben heel erg benieuwd naar ervaringen van anderen! Ben je benieuwd hoe ik mij verder ga ontwikkelen aankomend jaar? Hou de website dan zeker in de gaten want ik wil er een aantal keer graag over schrijven.

Veel liefs,

 

300 x 600 IMU Half Page Ad

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!