Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

wat lunchen we vandaag? Inspiratie en WIN-Actie!


12 oktober 2017


<

We ontvingen van Nieuw Amsterdam het boek “Wat lunchen we vandaag” van Susan Aretz en we waren meteen razend-enthousiast! Het is geen dertien in een dozijn receptenboek, maar een bron van inspiratie en musthave voor elke moeder! En jij mag meegenieten; in deze blog mogen we al wat laten zien en maak je kans op één van de drie boeken die we mogen weggeven! 

Lunch zonder brood

In het hele boek is slechts één recept te vinden met brood (bagels) erbij, de rest is een verzameling van lunch-ideeën met pannenkoeken, pasta’s, hartige muffins en gezonde verantwoorde traktaties (en we zijn dol op gezond en verantwoord!) . Perfect voor iedereen die even geen standaard boterhammetje meer wilt eten of moeilijke eters heeft. Leuke aanvulling; achterin het boek vond ik ook nog lunch-trommel-briefjes en weekplanning die me aangenaam verraste!

Auteur Susan Aretz verteld: “Wil je eens iets anders dan een boterham met kaas meegeven in de lunchtrommel, dan is dit een van de favorieten van mijn eigen dochter. Als we pannenkoeken eten bakken we er altijd een aantal extra, naturel, voor mee naar school (of bewaar ze in de vriezer)
Als je ze hebt ingevroren haal je ze bevroren en al uit de vriezer. Terwijl je ze smeert en belegt ontdooien ze en kun je ze daarna opgerold en wel in het trommeltje stoppen. Wedden dat je daar bonuspunten mee gaat verdienen?! Meer lekkere lunchideeën vind je in mijn boek ‘Wat lunchen we vandaag?’ dat nu in de winkel ligt, of kijk ook eens op http://www.smulpaapje.nl voor inspiratie”

‘Afkomstig uit Wat lunchen we vandaag?, Susan Aretz, Uitgeverij Nieuw Amsterdam, € 24,99.

Win je eigen “Wat lunchen we vandaag” boek!

We mogen drie exemplaren weggeven onder onze MAMA to the max volgers! Laat in de comments weten wat jouw persoonlijke favoriete lunch gerecht is en maak kans op je eigen “Wat lunchen we vandaag” van Susan Aretz!

Maandag 23 oktober maken we de winnaar bekend!

 

XO Team MTTM

 

 

 

 

 

 

mamatothemax.nl

We houden je graag op de hoogte van actuele nieuwtjes, tips & ideeën.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!