Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WIN WIN WIN: wie wil de vernieuwde baby dry luier van Pampers zelf testen?


5 oktober 2016


pampers baby dry winactie
M

Maxime is nu bijna 3,5 jaar en we kunnen wel stellen dat ze zo goed als zindelijk is. Dat is gelukkig allemaal erg geleidelijk aan gegaan.We kregen de tip van de gastouder er niet teveel druk op te zetten. Een kind geeft schijnbaar zelf heel goed aan wanneer het er mentaal klaar voor is. En dat gebeurde bij Maxime dus ook. Van op de een op andere dag gaf ze iedere keer weer aan dat ze naar de wc moest. De luier bleef vanaf dat moment kurkdroog.

De nachten

De nachten zijn een ander verhaal. Alhoewel er vaak nachten tussen zitten dat het goed gaat, zijn er ook nog heel wat nachtjes dat de luier niet droog is in de ochtend. Helemaal geen ramp, ook dit zal zeker vanzelf komen. Omdat we niet willen dat ze per ongeluk in een nat bed wakker wordt, doen we haar voor de zekerheid ’s nachts wel nog een luier om. Het enige probleem is dat ze natuurlijk al wat groter is en de inhoud van haar blaas ook al groter is en niet iedere luier geschikt is om deze hoeveelheid op te nemen. We zijn dus nu wel even in een fase dat we op zoek zijn naar een geschikte nachtluier.

Wist je trouwens dat een volle en natte luier ook effect kan hebben op de slaap van een kind? Terwijl ze slapen beweegt een baby of een kind tot twee keer meer dan een volwassene. Om te zorgen voor een optimale nachtrust is een droog en comfortabel belangrijk, zonder dat je kindje wakker wordt van een natte luier.

De vernieuwde Pampers Baby-Dry luier

Ik was best wel blij toen ik gevraagd werd om de vernieuwde Pampers Baby-Dry luier te testen. Hij heeft onder andere drie absorberende banen en Micro Parels™ die tot wel 30 keer hun gewicht vast kunnen houden. Kwaliteit en absorptievermogen twee kernbegrippen die de essentie vormen van de nieuwe Pampers Baby-Dry luier. Uiteindelijk is dat ook wat wij moeders willen voor onze kindjes: een luier die perfect aansluit, niet doorlekt en droog aanvoelt voor het kwetsbare huidje.

DE ZELFTEST

Ik mocht de nieuwe Pampers Baby-Dry zelf thuis testen.

Maar liefst 150 ml vloeistof kon ik in de luier gieten. Vooraf kon ik niet geloven dat zo’n hoeveelheid helemaal opgenomen kon worden, zonder dat het aan de oppervlakte nat zou zijn. Maar dit is wat ik ontdekte:

Benodigdheden:
  • vernieuwde Pampers Baby-Dry luier
  • 150 ml vloeistof
  • tissue
  • schaar

pampers nieuwe lijn luiers baby dry MAMA to the max

Ik goot de vloeistof erin.

IMG_1311

Schudde er 5x krachtig mee, om hetzelfde effect te krijgen als wanneer de baby deze ook daadwerkelijk zou dragen.

pampers 5x schudden

Ik deed de droogheidstest op twee manieren:

 

  1. Met een tissue die ik stevig tegen de binnenkant drukte.

IMG_1342IMG_1343

Ik draaide de tissue om en echt waar…..kurkdroog!

IMG_1344

 

2. Toch nog maar even met de blote handen gevoeld, maar ook hiermee constateerde ik dat het oppervlak absoluut droog aanvoelde.

IMG_1350

 

Waar was dan al die vloeistof gebleven?

Ik knipte de Pamper horizontaal doormidden.

IMG_1353IMG_1357

 

Je kon goed zien dat er drie banen van Micro Parels hun werk hadden gedaan. De vloeistof (150 ml) was volledig opgenomen.

IMG_1361

Conclusie:

De 3 absorberende banen van de vernieuwde Pampers Baby-Dry luier zorgen ervoor dat de luier tot 12 uur droog blijft. Hierdoor zal je kind een hele nacht door kunnen slapen en bij het wakker worden nog net zo droog zijn als hij of zij naar bed ging.

Maxime slaapt er nu twee weken in en de dagen dat ik merkte dat ze geplast had, heb ik de luier gecontroleerd en ja hoor….kurkdroog van binnen omdat de plas volledig was opgenomen door de 3 absorberende banen.

IMG_1367

WIN WIN WIN

Wil jij nu ook zelf testen of deze vernieuwde luier zo goed absorbeert?

Ik mag maar liefst 10 pakken Pampers Baby-dry weggeven!

  • Het enige dat je hiervoor moet doen is naar de facebookpagina van MAMA to the max gaan.
  • Daar is het bericht van de winactie ook geplaatst. Tag iemand onder dit facebookbericht die ook wel een pak Pampers Baby-dry kan gebruiken.

Extra leuk is het als je onder het originele bericht van MAMA to the max op Facebook naast de getande persoon ook een foto plaatst van jouw baby’s luierkontje.

Ik heb de mijne al geplaatst:

pamper kontje luierkontje luiers baby dry pampers MAMA to the max

Ik maak de 10 winnaars donderdag 13 oktober hier bekend!

Succes allemaal, toi toi toi!

Liefs,

 

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Pampers

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!