Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Current Crush: Clinique’s dark spot corrector & optimizer


8 augustus 2017


clinique dark spot corrector optimizer zwangerschapsmasker MAMA to the max
<

Steek je hand in de lucht als je ook last hebt (gehad) van een zwangerschapsmasker…IKKE!!! Jeetje wat schrok ik toen ik ongeveer een maand na de bevalling een soort van snor op mijn bovenlip zag zitten. Ik ontdekte het eigenlijk door het terugkijken van mijn eigen vlogs (ja dat doe ik wel eens!). Ik zag gewoon een opeenhoping van sproetjes precies in de vorm van een snor. Natuurlijk was ik lichtelijk in paniek, maar na een aantal Google sessies kon ik er niet echt over uit hoe ik dit probleem pijnloos kon verhelpen. Je kunt het laten laseren geloof ik, maar dat is best wel prijzig en niet zonder pijn. Ik liet het even rusten totdat ik tijdens een verwenmiddagje bij Clinique werd voorgesteld aan mijn laatste nieuwe aanwinst: de Even Beter Dark Spot Corrector & Optimizer van Clinique.

Vernieuwd serum

De Even Better Dark Spot Corrector & Optimizer van Clinique is speciaal ontwikkeld om hyperpigmentatie tegen te gaan. We maken allemaal het stofje melanine aan. Dit stofje is verantwoordelijk voor de kleur van je huidkleur. Wanneer je in de zon ligt, maak je meer melanine aan en hierdoor krijg je die bruine kleur die we allemaal zo graag willen. Bij hyperpigmentatie wordt er een overschot aan melanine aangemaakt en concentreert het zich op 1 punt. Je krijgt dan pigmentvlekjes, donkere littekens of sproetjes.

Twee compartimenten

Het flesje ziet er best indrukwekkend uit. De flacon bestaat uit twee compartimenten dat de Even Better Dark Spot Corrector van de Optimizer scheidt. Door de twee vloeistoffen te bewaren van elkaar en pas samen te laten komen als je het op je gezicht gaat aanbrengen, blijft de kracht en puurheid van de ingrediënten bewaart. Als je op het pompje drukt komt er uit allebei de buisjes een vloeistof. Deze combinatie noemt Clinique de ‘golden standard’. Aan de een kant kalmeert het serum en zorgt dat irritatie wordt tegengegaan en aan de andere kant beschermt het de vorming van nieuwe vlekjes in de toekomst.

Bijna weg en dat na 6 weken al!

Weg snor!

Het eindresultaat mag er wezen. Ik heb de crème nu 6 weken geprobeerd en ondanks dat we midden in de zomer zitten en mijn gezicht dus volop wordt blootgesteld aan de zonnestralen, is de donkere boog van pigmentvlekjes zo goed als weg. Ik ben er zo tevreden over dat ik het echt even met jullie wilde delen. Hopelijk heb ik er wat mama’s enthousiast over kunnen maken.

Wil je deze kopen dan kan dat hier.

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Ik heb dit product gekregen ter review van Clinique.
Bespaar continu

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

2 Reacties op “
Current Crush: Clinique’s dark spot corrector & optimizer

  1. Ik heb een donker lijntje bovenaan mijn lip. De meeste mensen denken dat ik mijn lip heb getekend, maar nee… zwangerschapscadeautje. Helpt dit daartegen denk je?

  2. Hoi marjon,

    Ik heb ook erg last van pigment en een snor. Helpt dit product daar ook tegen? Gaat het er ook weg van?
    Misschien leuk om een voor en na foto te posten zodat het verschil zichtbaar is.

    Gr esther

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!