Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Waarom je volgend jaar naar het Linda-Festival moet!


24 mei 2016


<

Voor Mamatothemax mocht ik naar het allereerste Linda-Festival in Zaandam. Onder voorwaarde dat ik er daarna een leuk stukje over zou schrijven. Nou, dat lijkt mij geen probleem, want wat heeft Linda de Mol dit leuk opgezet!

 

Linda Festival

Het Linda-Festival, dat plaats vond in Zaandam, ligt niet bepaald naast de deur voor mij vanuit Groningen gezien. We gingen met de auto, en het was heel makkelijk te bereiken! De parkeergelegenheid was goed geregeld. Er was ruim voldoende plaats en wij konden zo in de pendelbus stappen om naar het festival-terrein gebracht te worden. Maar ook met het openbaar vervoer was het makkelijk reizen. Vanaf het station in Zaandam gingen ook pendelbussen die tot het festival terrein reden.

In de pendelbus vond ik het al erg grappig om te zien dat hier wel totaal andere mensen kwamen dan op een huishoudbeurs, waar ik ook al een aantal keer geweest ben. Om het even heel oneerbiedig duidelijk te maken: ecco schoenen versus witte sneakers. 😉 Niets ten nadele natuurlijk! Ik hou gewoon van mensen en hun verschillen!

Onderweg regende het nog flink, maar eenmaal op het terrein brak de zon gelukkig snel door! Dat maakte het hele terrein tot een sfeervolle plek! Wat trouwens sowieso op een mooie plek lag. In de bossen tussen een aantal hele oude vergane fabrieken. Het had echt iets speciaals!

 

Binnen liep je het ene na het andere bekende gezicht tegen het lijf

 

Binnen liep ik al meteen tegen de dames van Brood aan. Ook zij liepen daar gewoon rond, net als ik! Hoe leuk is dat! Met Jet van Nieuwkerk gingen wij nog even in discussie over haar zelf geschreven boek, ‘het boek van Jet’. Sorry Jet, dat we het niet zo met je eens waren… Ik beloof je dat ik je boek nog ga kopen!

 

Olily

Het was ook binnen goed opgezet. Er was zo veel te zien! Van Een botox-kliniek tot de Etos, van Shoeby tot Olily. Zo leuk om te zien hoe Olily met het meisje is meegegroeid en nu prachtige kleding voor volwassen vrouwen hebben! Overigens zijn de bloemetjesjurken voor kinderen nu niet meer onder de naam Olily te koop maar onder de naam Room7.

 

Linda festival mama to the max

Nieuwe collectie Olily

 

Not Your Daughter Jeans

Bij de stand van NYDJ Jeans kregen we een warm welkom. Dit merk heeft voor iedere vrouw een mooie jeans! (en dat is in mijn geval echt knap!). Dit merk komt van oorsprong uit Amerika en is in Nederland nu upcoming. De jeans heeft een fijne hoge taille die netjes aansluit. Dus geen “bouwvakkersspleet” meer! En ook veel minder lovehandles in de taille en bij de buik. Extra fijn is ook dat deze broeken er ook zijn voor de kleine vrouw, de grote vrouw en zelfs de vollere vrouw tot en met maat 54. Dat mis ik, in deze tijd, nog steeds bij heel veel merken! Mij hebben ze alvast als een fan! 😉

 

mama to the max linda festival

 

Ook om onze dorst en honger te stillen, was er genoeg keuze! Van gezonde Smoothie tot vette patatten. Je kon overal heerlijk zitten om even bij te komen van de drukte. Onder het genot van een lekkere cappuccino keken wij naar Linda de Mol die een persoonlijk interview gaf. Ze is in het echt nog leuker als op de televisie!

Wat wij wel erg jammer vonden, was dat je je voor de workshops en verwenarrangementen al van te voren moest aanmelden. Dit hadden wij niet duidelijk op de website gelezen, en dus ook niet gedaan! (en we hadden nog wel zo’n zin in de workshop taarten bakken!) We hebben bij de informatiebalie nog gekeken of er ergens plaats was, maar helaas!

 

Ici Paris

Gelukkig konden we wel gewoon in de rij gaan staan bij ICI Paris. Het duurde wel een uurtje, maar wij hadden genoeg te zien en te kletsen in de rij. (van een bekendmaking zwangerschap, tot gewoon de week doornemen. 😉 )

Bij ICI Paris werd onze make-up nog wat extra bijgewerkt door professionals om daarna door een professionele fotograaf op de foto te worden gezet. Zo kwam het dat ik ineens op de Linda Cover stond! Nou oke, voor de fun dan! 😉

 

IMG_20160515_170634

 

Met de pendelbus werden we net zo snel en makkelijk weer terug gebracht naar de parkeerplaats. Waar we voor de auto konden uitstappen. Hoe perfect kun je het hebben!

 

Op de terugweg konden wij maar tot 1 conclusie komen, wij hebben een fantastische en heerlijke dag gehad!

 

Een echte aanrader wat ons betreft voor iedere vrouw! Sorry mannen, voor jullie is er gewoon echt niet veel te doen! Behalve misschien naar andere vrouwen kijken… (Ik had het dan ook echt te doen met die paar mannen die er rond liepen…)

 

 

 

Baby- & kinderkleding

Roelfien

Ik ben Roelfien, 34 jaar. Ik ben 12 jaar samen met Ton, waarvan 7 jaar getrouwd. We hebben 2 zoons, Thomas van 8 en Roan van 4 jaar. Ik denk, lees en schrijf graag. En ik doe geregeld een poging om creatief en verantwoord bezig te zijn. Ik werk sinds 6 jaar als gastouder thuis en beleef heel wat met zo veel kinderen over de vloer. En ik ben er trots op dat ik hier iedere maand een stukje over mag schrijven voor Mamatothemax!

2 Reacties op “
Waarom je volgend jaar naar het Linda-Festival moet!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!