Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Wie kent limango al?


6 augustus 2016


limango online shoppen winkelen
O

Of je al van limango gehoord hebt of niet, je zult zeker interesse hebben! Met het grote assortiment aan o.a. mode, schoenen, accessoires en speelgoed biedt limango alles wat een moeder en haar gezin nodig heeft. Zo kun je lekker shoppen vanuit huis zodat je meer tijd voor jou en je kinderen over hebt.

Hoe werkt shoppen bij limango?

Opgericht in 2007 in het zuid-Duitse München is limango inmiddels Europa’s grootste online shop voor de gehele familie. Sinds 2011 is limango ook in Nederland actief. Het doel van limango is om moeders iedere dag te verrassen met het aanbod. Hierbij staan de kwaliteit en goede prijzen voorop. Elke dag starten er nieuwe acties van topmerken voor zowel jou als ook voor de rest van je gezin. Of je nu een aanstaande mama bent of al kinderen hebt die naar school gaan, bij limango vindt elke mama wat zij zoekt.

Grote Nederlandse en internationale topmerken hebben inmiddels hun weg gevonden naar limango en deze komen dan ook regelmatig terug in het aanbod. Het aanbod omvat echter meer dan alleen deze grote Nederlandse en internationale topmerken. Veel klanten geven ook aan het erg leuk te vinden om nieuwe of kleine merken te ontdekken bij het shoppen. Door de variatie in het aanbod zul je dus altijd iets kunnen vinden. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je familie.

Meld je nu aan

Ik heb me onlangs aangemeld bij limango en daardoor ben ik ieder dag weer benieuwd naar de nieuwe aanbiedingen. Wil je je net als ik aanmelden en op koopjesjacht gaan? Dan kun je dat nu hier doen.

Bij Limango kun je op zoek naar grote Nederlandse of internationale topmerken, of juist pareltjes die je nergens anders tegenkomt!

 

Liefs,

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

Dit is een gesponsord artikel

 

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!