Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Lilou’s cadeau inspiratie voor 3e verjaardag


29 november 2019


verjaardag Lilou, lilou 3 jaar, cadeautjes inspiratie 3 jaar, meisje cadeau, badspeelgoed, mama to the max
<

Mijn kleinste meisje wordt alweer 3 jaar! Het is soms onvoorstelbaar hoe snel het gaat. Lilou is een heel ander meisje dan haar grote zus. Ze kan zich uren vermaken met een paar steentjes, loopt het liefst de hele dag op haar laarsjes en vind het prima om met het ‘oude’ speelgoed van haar grote zus te spelen. Toch hebben we weer een prachtig verlanglijstje voor haar gemaakt! Ben je benieuwd naar haar ‘grote’ cadeau? Lees dan gauw verder!

Lees ook:
Onze VTech favorites en wishlist

Het ‘grote’ cadeau: een keukentje!

Wat een beetje nadelig is, is dat Sinterklaas al heel snel na haar verjaardag volgt. Daarom kán het een beetje teveel worden en hebben JP en ik besloten om haar grote cadeau al eerder te geven. Dat is geworden: dit super gave keukentje!

Het keukentje is oorspronkelijk van IKEA en helemaal gerestyled door Toysrestyled. Is het niet onwijs gaaf? Toysrestyled geeft je de mogelijkheid een nieuw keukentje te restylen óf je eigen keukentje in te leveren. Aan de hand van je eigen voorkeur aan samenstelling verzorgen zij de styling tot in de puntjes. Wij kozen voor een echte MAMA to the max roze kleur, met gouden graan en marmeren blad en achterwand.

MagiBook 3D – Peppa Pig

verjaardag Lilou, lilou 3 jaar, cadeautjes inspiratie 3 jaar, meisje cadeau, badspeelgoed, mama to the max

Voor Lilou haar MagiBook 3D van VTech is er een Peppa Pig boek beschikbaar! Dat is helemaal geweldig want ze is dol op Peppa Pig. Het is een boek met 32 geïllustreerde bladzijden die werkt met de interactieve MagiBook console. Er zijn meer dan 20 verschillende activiteiten en er is zelfs een 3D animatie beschikbaar. Dankzij dit educatieve speelgoed zal ze gestimuleerd worden op spelenderwijs in het begrijpend lezen en kennismaken met een opbouwend verhaal.

Nieuwe laarsjes!

Ons meisje loopt het liefst de hele dag op laarzen. Zelfs in de zomer, wanneer het buiten bijna 30 graden is, loopt Lilou het liefst nog te zweten in haar laarsjes! Het werd toch echt tijd dat ze nieuwe zou krijgen. En kijk deze beauty’s eens? Zijn ze niet geweldig? We hebben gekozen voor dezelfde laarsjes als vorig jaar zodat ze nét zo blij zou zijn!

MyMepal

Het was ook tijd voor een nieuwe broodtrommel. Deze bestelden we via MyMepal, wat een leukerd hè? We hebben hem zelf samengesteld en dat maakt zo’n broodtrommel uniek en leuk om te geven. Ben je zelf nog opzoek naar een leuk Sinterklaas-, verjaardag- of kerstcadeau? Shop dan met deze MAMA to the max korting: MMTMS19 15% korting op je aankoop! De korting is geldig t/m 31 december 2019.

Little Love – Bobby gaat in bad!

Ons waterratje zit het liefst elke dag in bad en daar speelt ze ook zó graag. Ik zag deze pop die speciaal mee in bad kan. Als je op zijn buik drukt dan hoor je liedjes, grappige geluidjes en vrolijke zinnetjes. De pop heeft een watersensor waardoor hij precies weet wanneer hij in bad zit en wanneer niet. Je kunt hem aankleden, wassen en heeft 2 standen: voor poppenmama’s en poppenpapa’s! Hoe gaaf is dat?

Blub Blub Bad – Avontureneiland

Om nog even bij het spetterplezier te blijven, kijk nou hoe leuk dit avontureneiland is? Het kan mee in bad en komt inclusief Zeno Zeeschildpad. Samen kun je spelen in het water, luisteren naar de leukste melodietjes en liedjes. Het avontureneiland is uit te breiden met andere Blub Blub Bad vriendjes!

Zelf samengesteld verfpakket

Lilou haar favoriete knutselbezigheid is toch wel verven. Het leek mij daarom leuk om allerlei verschillende verfattributen tot een pakketje samen te stellen. In dit pakketje zit goed papier om op te verven, verschillende soorten kwasten en kinderverf uiteraard! Ik ben benieuwd hoe lang het duurt tot ze er helemaal onderzit… Hihi!

Zwemmen in Centerparcs!

verjaardag Lilou, lilou 3 jaar, cadeautjes inspiratie 3 jaar, meisje cadeau, badspeelgoed, mama to the max

Het subtropisch zwemgedeelte van Centerparcs is voor ons toch wel het favoriet en zeker voor Lilou. Ik weet nog dat ze eerst doodsbang was voor water. Zelfs van een druppeltje raakte ze al in paniek! Maar, sinds ze in Centerparcs helemaal is losgekomen en nu echt gek is op water, vraagt ze heel vaak of ze daar weer kan zwemmen. Het is daar ook ontzettend leuk! Het kindergedeelte is zo vriendelijk en veilig en ik kan haar daar heerlijk haar gangetje laten gaan.

POPPENMANDJE!

Poppenmandje

Oooh, wat ben ik verliefd op het Instagram account van Lilo For Kids! Wat hebben ze een prachtige handgemaakte dingen. Lilou krijgt voor haar verjaardag een van de prachtige poppenmandjes. Dit gaat ze zooo gaaf vinden!

Afspraken over cadeautjes

We hebben met onze families afgesproken dat ik de cadeautjes regel en dan verdeel onder de opa’s, oma’s, ooms en tante’s om te kunnen geven. Dit doen we eigenlijk altijd en is heel fijn! Dankzij samenwerkingen krijg ik natuurlijk vaak wat aangeboden en dit geven wij dan ook gewoon op verjaardagen en andere feestdagen! Onze ouders sparen overigens allebei voor een groot bedrag die beide meisjes kunnen uitgeven als ze naar iets groots gaan, zoals Disneyland Parijs.

Wat geef jij een 3-jarige voor zijn of haar verjaardag? Ik merk wel dat ik het altijd super leuk vind om mee bezig te zijn. Lekker voorbereiden op de grote dag en dan is het nog 1 jaartje en mag ons kleine meisje alweer naar de basisschool. Pfff, het gaat ook veel te snel!

Veel liefs,

Bespaar continu

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

2 Reacties op “
Lilou’s cadeau inspiratie voor 3e verjaardag

  1. Mijn dochter Lilou word volgende week 3 jaar, ik dacht op Google is even kijken of ze een leuk plaatje hebben waar toevallig Lilou 3 jaar opstaat en toen zag ik deze blog. Leuk even bekeken. Ik ben nieuwsgierig hoe jullie aan de naam zijn gekomen je hoort Lilou niet vaak, vandaar mijn berichtje hier. Liefs Ginny

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!