Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

De leukste schoen cadeautjes tot 10 euro


13 november 2018


vtech schoencadeautje zoef zoef diertjes kerst uitgelicht
<

Wat zijn nu de leukste schoencadeautjes om voor je kids te kopen? Ik ben volop bezig met de voorbereidingen! Van de week liet ik al de Sinterklaas aftelkalender zien die ik maakte, maar ook ben ik inkopen aan het doen om de schoentjes van de meisjes te kunnen vullen. Mijn budget is toch wel maximaal 10 euro. Ik vind het niet nodig om hele dure cadeaus in de schoen te doen. In deze blogs zet ik mijn tips op een rijtje!

Lees ook:
Wanneer zet jouw kind de schoen? Sinterklaas in het land!

Zoef Zoef Diertjes

De Zoef Zoef Diertjes van VTech zijn een groot succes hier in huis. Lilou vindt het heel interessant om te zien welke geluidjes uit de diertjes komen en kan zich er echt een tijd mee vermaken! VTech heeft heel veel verschillende diertjes in de collectie, waardoor je de verzameling kan uitbreiden. Het ideale cadeau voor iedere moment dus! Randy het Rendier is natuurlijk een schot in de roos voor de feestdagen.

Naast de Zoef Zoef Diertjes heeft VTech ook de Toet Toet Auto’s collectie. Een hele leuke verzameling van een ambulance tot aan auto’s met Minnie Mouse.

PEZ snoephouder

schoencadeau tips pez minions

Ik vroeg Maxime wat ze graag wilde voor Sinterklaas en deze snoephouder was daar één van. Ik vond het zo leuk toen ze dit noemde, want ik ken het al van vroeger! Een heel eenvoudig, maar leuk cadeau om te geven. Het geeft de kinderen echt een hele ervaring in plaats van alleen snoepjes te geven. De figuurtjes op de houders gaan van Paw Patrol tot aan de Minions, dus voor alle kinderen is er wel een geschikte! Met de PEZ-navullingen kun je de houders gemakkelijk weer vullen.

Squishy

schoencadeautje squishy glitter

Het was een grote trend bij Maxime, maar nu is Lilou er ook helemaal gek op: de squishies. Ze vindt het geweldig om mee te spelen! Ik wil voor haar daarom ook een grote, ronde squishy kopen om in haar schoentje te doen. Deze kan ze dan ook rollen, waardoor ze er lekker actief mee kan spelen. En de soorten zijn ontelbaar… Ik ga nog even verder googlen hoor!

Bioscoopticket fabeltjeskrant

schoencadeautjes tips bioscoopfilm fabeltjeskrant

Maxime kwam laatst terug van de bioscoop met een vriendinnetje en was helemaal enthousiast over… De Fabeltjeskrant! Ja, ja, de Fabeltjeskrant. Precies! Het tv-programma wat voor ons mama’s nostalgie is! Al snel kwam ik erachter dat er bioscoopfilm komt om het 50-jarig bestaan van de Fabeltjeskrant te vieren. Een perfect schoencadeautje dus. Zo kunnen we gezellig samen naar de film in december.

Gepersonaliseerde drinkfles

schoencadeautje gepersonliseerde disney drinkfles

Het afgelopen jaar heb ik via MyMepal een aantal hele leuke gepersonaliseerde drinkflessen gemaakt voor mij en Maxime. Inmiddels drinkt Lilou ook uit onze flessen, dus het is tijd dat ook zij een eigen fles met haar naam krijgt! Een wat duurder schoencadeautje dan gemiddeld, maar daar heb ik iets leuks voor geregeld. Ik mag jullie namens MyMepal nu 20% korting geven met de code MTTM2018. Een kwalitatief goed product en ideaal als je kindjes naar de gastouder / school gaan (want: nooit meer de verkeerde fles mee naar huis).

Make-up

schoencadeautje make up

Sinds korte tijd heeft Maxime mijn make-upla ontdekt en komt ze steeds vaker naar beneden met een dikke laag oogschaduw op haar ogen. Ze vindt het geweldig om ‘net als mama’ zich op te maken. Maar die donkere kleuren van mij zijn me wat te heftig ;)! Voor Sinterklaas krijgt ze daarom haar eigen make-up setje: een kwast en een hele lichte oogschaduw. Hiermee kan ze zich lekker blijven opmaken!

Unicorn badspeeltje

schoencadeautje badspeeltje unicorn roze

Voor Lilou was ik op zoek naar leuk speelgoed waar ze zich lekker onder de douche mee kan vermaken. Tijdens mijn zoektocht kwam ik deze te leuke badspeeltjes van ‘A Little Lovely Company‘ tegen. Ze zijn niet alleen super leuk voor Lilou om mee te spelen, ik denk dat ze ook heel gezellig staan in onze badkamer.

Unicorn Chocolade

schoencadeautje unicorn chocolade hema

Bij ons in huis zijn ze groot fan van unicorns. Dit jaar stond zelfs Maxime’s verjaardag in het teken van unicorns. Gelukkig zijn mijn meisjes niet de enige die er weg van zijn, waardoor er genoeg leuks te vinden is. Zo vond ik bij HEMA deze leuke unicorn van chocolade. Een perfect schoencadeautje voor Maxime!

Schoudertasje

schoencadeautje schoudertas kinderen pompoms

Lilou vindt het heerlijk om met tassen te schouwen. Mijn schoonmoeder is vaak zelfs haar tas kwijt omdat Lilou ermee is gaan wandelen. Toen ik dit schattige tasje tegenkwam, wist ik meteen dat dit een perfect schoencadeautje voor haar zou zijn. Jullie weten dat ik gek ben op donkerblauwe items. De drie roze pompons maken het helemaal af!

Slijm

schoencadeautje glitterslijm

Bovenaan Maxime’s verlanglijstje staat misschien wel: slijm! Van ons mag ze het eigenlijk niet, maar tegen de Sint hebben we niets in te brengen… 😉 Natuurlijk wel slijm met glitters dan!

Hebben jullie de schoencadeautjes al in huis? Wat staat er bij jullie kids hoog op het lijstje?

handtekening marjon goede nieuwe huisstijl mamatothemax

Kerstwinkel 2017

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

2 Reacties op “
De leukste schoen cadeautjes tot 10 euro

 1. Lieve Marjon,

  Ik wilde je even bedanken voor de kortingscode van my Mepal!
  Wat onwijs leuk als Sint cadeau!
  Vanavond krijgt papa Piet, met deze Piet bedoel ik mijn lieve man, een hele mooie broodtrommel met foto’s van zijn 2 lieve kindjes erop!
  Hij zal het vast helemaal geweldig vinden!

  Lieve Marjon, ga door met wat je doet en hoe je het doet, weet dat je een topper bent!

  Fijne pakjesavond!

  Liefs Marleen

 2. Ik moet er niet aan denken dat mn peuter en kleuter opgemaakt worden. Nagels lakken mag ook alleen in de vakantie. Voor de rest krijgen ze hier aanvulling op hun play-doh verzameling en een schriftje. Iets wat ze heel graag wilden.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!