Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

De leukste Kerstmarkten op een rijtje


23 december 2018


Leukste kerstmarkten
<

Wat ik zo fijn vind aan de december maand is dat het wat eerder donker wordt. En als ik dan lekker ergens ga shoppen of een hapje ga eten, dat er dan zo’n fijn kerstsfeertje ontstaat. Ik kan er zo van genieten! Dan krijg ik gelijk zin om naar een kerstmarkt te gaan. Wil je weten welke kerstmarkten je écht gezien moet hebben? Lees dan gauw verder.

Lees ook:
Magisch Maastricht in december – mijn tips!

Een échte Duitse kerstmarkt

Als ik aan kerstmarkten denk, dan denk ik wel gelijk aan Duitsland. Wat zo leuk is aan de Kerstmarkt in Keulen, is dat er naast de markt, ook allerlei straatjes erom heen super gezellig zijn. Alles in het teken van de decembermaand, super gezellig om dit samen met het gezin te doen. Van braadworst tot chocoladeharten, het is er allemaal te vinden. Nog een hele goede tip: de treinverbinding naar Keulen is ideaal! Je shopt je treinkaartje(s) via Goedkoop-treinkaartje.nl en je kunt ook nog eens voordelig op reis. Met de trein reizen vind ik persoonlijk heel erg fijn. Je zit altijd warm, je wordt gereden naar de bestemming en je hoeft nooit een parkeerplekje te zoeken.

Shopstad Londen

Ik ben natuurlijk net in Londen geweest met JP en daar hebben we echt genoten van de prachtige stad. De etalages waren echt zó ontzettend mooi, daar kan Nederland nog een puntje aan zuigen. Daar heb ik onder anderen twee gingerbread mannetjes laten personaliseren voor de meisjes. Zo ontzettend leuk! Om dit samen met mijn man te mogen beleven en letterlijk en figuurlijk te proeven van de sfeer, dat was echt pure romantiek.

Leukste kerstmarkten

Magisch Maastricht

Natuurlijk niet te vergeten ‘mijn eigen stad’: het fijne Maastricht. Als het even kon was ik er dagelijks te vinden. Lekker schaatsen met de meisjes, in het reuzenrad (als ik durf…) een warme kop chocolademelk, volop genieten! En als het even meezit, eten we nog een hapje in één van de fijne restaurantjes om het grote plein heen. Sommige terrassen zijn heerlijk verwarmt, dus kan je ook nog eens lekker buiten zitten.

Er zijn natuurlijk nog veel meer kerstmarkten, maar deze springen er voor mij dit jaar zeker uit. Ik ben heel erg benieuwd of jij wel eens in deze steden bent geweest of wat jouw favoriete kerstmarkt is? Laat het ons weten in de reacties!

Veel liefs,

 

Fashion_English11_300x250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

2 Reacties op “
De leukste Kerstmarkten op een rijtje

  1. Mag ik vragen in welk hotel jullie zaten vorig jaar in Londen rond de kerst periode? Zag vorig jaar in je stories zo mooi uit allemaal!

    Veel liefs, Tamara

  2. Ik kan me heel erg aansluiten bij jouw tips Marjon: de kerstmarkten in Keulen (én Maastricht) zijn inderdaad echt heel mooi! Maar dat Londen zo mooi was wist ik eigenlijk niet: ik heb je stories de voorbije dagen met veel plezier gevolgd en was telkens heel erg onder de indruk van de heerlijke kerstsfeer. Stiekem heb ik volgend jaar in december al enkele daagjes in mijn agenda geblokkeerd; wie weet vinden mijn liefste en ikzelf ook wat tijd voor een romantisch tripje naar Londen 🙂 .

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!