Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Lente: tijd voor de voorjaarsschoonmaak en opruiming


23 april 2017


H

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, de bloesem zit aan de bomen. Langzaam tijd om in huis weer een grote opruiming te houden. Nu Maxime 4 jaar is helpt ze graag een handje mee, dat maakt het extra gezellig. 

Kleding opruimen

Maxime groeit als kool en kleding van vorig jaar past haar dan ook niet meer. Veel kleertjes kan Lilou natuurlijk later gaan dragen, want de meeste kledingstukken zijn nog zo goed als nieuw. Toch besluit ik ook vaker kleding te verkopen en daar heb ik sinds kort een nieuwe app voor ontdekt: Reshopper! Steeds vaker zie ik de Reshopper App voorbij komen bij andere mama’s en zo nieuwsgierig als ik ben wilde ik deze ook uitproberen. Benieuwd hoe deze werkt en wat ik ervan vind?

Kast poetsen

Maxime was goed op dreef met helpen en begon haar kledingkast gelijk leeg te halen. “Mama…nu poetsen he?” en ze liep meteen de trap af om alle schoonmaakmiddelen en de plumeau te halen. Nu vind ik het met die (chemische) poetsmiddelen nog een beetje gevaarlijk, maar ik werd goed geholpen met het stofvrij maken van de kledingkast.

Wat hebben we een plezier beleefd samen deze middag. Lilou deed haar middagslaapje en Maxime’s kast is weer lenteklaar. De winterkleding hebben we opgeborgen voor volgend jaar. Tijd om foto’s te maken van de items die we willen verkopen.

Dé app om tweedehands kinderspullen te verkopen

Reshopper App is ontwikkeld door en voor ouders om het verkopen van kinderspullen gemakkelijker en vooral minder tijdrovend te maken. Het is inderdaad simpel! Maak een foto, upload deze in de app, schrijf een omschrijving en zet een vraagprijs bij je product. Zo simpel is het!

De Reshopper App is specifiek gericht op kinderspullen, van poppen, blokken of autootjes tot (merk)kleding voor kinderen, maar ook kinderwagens, autostoeltjes en babykamers. Als het voor kinderen is, mag je het te koop aanbieden op Reshopper.

En na dat harde werken is het tijd voor…

Na het harde werken kon ik geen geschiktere beloning bedenken voor Maxime dan samen cupcakes te bakken. Zo had ik twee beloningen in één klap, het mixen van het beslag vindt ze geweldig en later het opeten natuurlijk ook! De cupcakjes moeten precies lang genoeg in de oven om nog een opruimactie tussendoor te doen.

3 Tips om samen met je kind op te ruimen:

 1. maak een to-do lijstje
 2. probeer elke taak maximaal 5-10 minuten te laten duren
 3. verzin bij elke taak een kleine beloning om het interessant te houden.

Benieuwd naar mijn items? Klik hier om naar mijn Reshopper ‘winkel’ te gaan.

 

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Reshopper App. Doch alle woorden en meningen zijn van mezelf. Dankjewel voor het ondersteunen van deze blogs en de merken die ik bij jullie onder de aandacht breng. Door deze samenwerkingen kan MAMA to the max blijven bestaan en kan ik jullie iedere dag weer voorzien van nieuwe, inspirerende content.

 

 

Kids NL 140317 - 210617 300x250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

2 Reacties op “
Lente: tijd voor de voorjaarsschoonmaak en opruiming

 1. Pingback: WEEKLY SNAPS #18: niet naar Londen, mijn verjaardag vieren en koningsdag ⋆ MAMA to the maxMAMA to the max

 2. Hoi Marjon,

  Wat leuk deze app, heel handig!
  Ik heb zojuist gelijk even gekeken in je reshopper winkeltje 🙂
  Maxime en nu ook Lilou ( en jij trouwens ook) zien er altijd zo leuk uit, hoop dat je nog meer plaatst.
  Ik heb daar een reactie achtergelaten bij de items waarin ik ben geïnteresseerd.

  Liefs,
  Sylvia

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!